Doginka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Alicja']:lol::lol::lol: [URL]http://i52.tinypic.com/2czzkmc.jpg[/URL][/QUOTE] :lol: [quote name='Tekla64']ty sie martwisz tesknisz a Lotos sie swietnie bawi !!!! fajnie razem wygladaja! trzymam mocno kciui za osigniecia !!!! wszystkich!!![/QUOTE] Jutro rano się zacznie;-) A ja już mam stresa, pomimo, że to nie ja wystawiam:lol: [quote name='Fides79']ehh wiemy Sylwuniu, że tesknisz, ale Loti jest w dobrych rękach i w super towarzystwie i na pewno wszystko bedzie ok, bo Młody super wygląda trzymam kciuki za niego :lol:[/QUOTE] Doskonale się razem bawią i myślę, że Lotiś nawet za mną nie tęskni:roll: A tu jeszcze foty, które w tej chwili dostałam od Ewci na dobranoc;-) [IMG]http://i53.tinypic.com/2s14tn9.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2s8fur9.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/21jbx2w.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/t5goep.jpg[/IMG] I Khagrusia:loveu: [IMG]http://i56.tinypic.com/zvevcm.jpg[/IMG] Quote
Tekla64 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 no to trzymamy kciuki!!!! ale jak mam zrobic bo mnie juz nawet w rodzinie brakuje by za wszystkie trzymac hihihi bede wirtualnie trzymala bysta wszystkie byli zadowolone i szczesliwe!!!!! Quote
Doginka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Tekla64']no to trzymamy kciuki!!!! ale jak mam zrobic bo mnie juz nawet w rodzinie brakuje by za wszystkie trzymac hihihi bede wirtualnie trzymala bysta wszystkie byli zadowolone i szczesliwe!!!!![/QUOTE] Szczęśliwe i zadowolone jesteśmy tylko w połowie, ale na razie wpiszę to, co już mamy:multi: [COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B]Lotos: [COLOR=black]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Puppy :multi: [COLOR=darkred]Khagra: [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B][COLOR=black]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Baby:multi:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B][COLOR=black][COLOR=darkred]Gassira: [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B][COLOR=black]ocena: Doskonała, V1, CWC:multi:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR] [CENTER][SIZE=6][B]Czekamy na BIS-y[/B][/SIZE];) [/CENTER] [COLOR=#800000][B][FONT="] [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Tekla64 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 wam zawsze malo !!!! ja juz tego serdecznie gartuluje!!!! a czekam na reszte o Weszce nic nie wiesz????? a moze da sie dowiedziec?! bylabym wdzieczna Quote
Doginka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Tekla64']wam zawsze malo !!!! ja juz tego serdecznie gartuluje!!!! a czekam na reszte o Weszce nic nie wiesz????? a moze da sie dowiedziec?! bylabym wdzieczna[/QUOTE] Niestety na razie nic nie wiem, bo Ewa musiała lecieć i obiecała zadzwonić, jak tylko złapie wolną chwilkę;-) Quote
weszka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Raz jeszcze gratulacje! Lotos dał radę, a wcale nie było łatwo! Słodziak z niego niesamowity, taki kruchy maluszek przy tych moich mordulcach wielkich ;) Quote
Doginka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [QUOTE][quote name='Izabela124.']No to gratuluję!!![/QUOTE] [quote name='weszka']Raz jeszcze gratulacje! Lotos dał radę, a wcale nie było łatwo! Słodziak z niego niesamowity, taki kruchy maluszek przy tych moich mordulcach wielkich ;)[/QUOTE] [quote name='Korenia']Jak BISy? ;)[/QUOTE][/QUOTE]Dziękujemy za gratki;-) Niestety na Best Baby i Best Puppy się skończyło, a jak mówi Weszka, u tego Sędziego to i tak ogromny sukces:multi: Weszko, ciekawa jestem ile buziaków Ci sprzedał Lotinko:roflt: Quote
Fides79 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 no to ja też GRATULUJE Lotoskowi sukcesów :multi::lol: Quote
zuzolandia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [I][B]Nooooooo GRATULEJSZYN MOJA DROGAA!!!!!!!!!!!! Lotinkooo świetnie idzie do przoduu hihii ...czekam na dalsze sukcesyyy!!! i buziam wieczorowoooo ;-)[/B][/I] Quote
Saththa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 kurczem ja sie już pogubiłam gdzie gratulowałam, ale tutaj chyba nie ejszcze bo tylko, ze kciuki 3rzymam, więć: Gratuluję :D Strasznie się cieszę :) Quote
Doginka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Dziś Ewa wystawia nasze psiska na Słowacji w Koszycach;-) [COLOR=darkred]MWPR O PUCHAR EUROPY ŚRODKOWEJ I WSCHODNIEJ[/COLOR] Na razie wpiszę to, co już mamy:multi: [COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B]Lotos: [COLOR=black]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Puppy :multi: [COLOR=darkred]Khagra: [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B][COLOR=black]ocena: Wybitnie Obiecująca, V1, Best Baby:multi:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B][COLOR=black][COLOR=darkred]Gassira: [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#3b3b3b][FONT="][COLOR=#800000][B][COLOR=black]ocena: Doskonała, V1, CWC, CACIB, BOB:multi:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR] Ewa mi powiedziała, że Pan Sędzia Bo Skalin zachwycił się Lotosem:crazyeye::multi: [SIZE=6][B]Czekamy na BIS-y[/B][/SIZE];-) Quote
Tekla64 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gartulacje alez masz wspanialy weekend !!!! nic ino sie cieszyc!!!! Quote
Izabela124. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No i kolejne gratulacje ode mnie! Quote
Korenia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gratulejszyn! :) A jak Bisy ? Też coś udało się ugrać? Quote
Doginka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [QUOTE][quote name='Tekla64']Gartulacje alez masz wspanialy weekend !!!! nic ino sie cieszyc!!!![/QUOTE] [quote name='Izabela124.']No i kolejne gratulacje ode mnie![/QUOTE] [quote name='Korenia']Gratulejszyn! :) A jak Bisy ? Też coś udało się ugrać?[/QUOTE][/QUOTE] Ufff, dziś na BISach podobnie jak wczoraj, ale z małą różnicą w wystawianiu Lotosa, ale o tym opowie Ewa jak wrócą do Polski;-):roflt: W sumie jestem bardzo szczęśliwa i dumna z Ewy, że poradziła sobie z moim koziołkiem:multi: Dwie wystawy - 2 tytuły:hura: Quote
Elitesse Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Doginka']Dziś Ewa wystawia nasze psiska na Słowacji w Koszycach;-) [COLOR=darkred]MWPR O PUCHAR EUROPY ŚRODKOWEJ I WSCHODNIEJ[/COLOR] [/QUOTE] to nie byla wystawa o Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej .... Quote
weszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Doginka'] Weszko, ciekawa jestem ile buziaków Ci sprzedał Lotinko:roflt:[/QUOTE] Właśnie za mało bo wszystko było na szybko i nie było kiedy się porządnie poprzytulać ;) GRATULACJE ZA DZISIAJ! Quote
Doginka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Elitesse']to nie byla wystawa o Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej ....[/QUOTE] Już wiem, to [SIZE=3][COLOR=darkred][B]EAST CUP 2011, Slovak Winner[/B][/COLOR][/SIZE];) [quote name='Saththa']To i ja gratuluj e:)[/QUOTE] Dziękujemy:lol: [quote name='weszka']Właśnie za mało bo wszystko było na szybko i nie było kiedy się porządnie poprzytulać ;) GRATULACJE ZA DZISIAJ![/QUOTE] Dzięki za Gratki, najbardziej należą się Ewie;) A na buziaki jeszcze się nie raz załapiesz:lol: Quote
Tekla64 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 no mam nadzieje ze ze zdrowiem lepiej twoim nic nie piszesz o Gordonie to wychodze z zalozenia ze idzie ku lepszemu no i mam nadzieje ze masz troche czasu na zdjecia dwoch muszkieterow co to teraz masz ich w domu nim najmlodszy nie dotrze mizianko z rana Quote
Doginka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='AnkaG']grratki :)[/QUOTE] Dzięki, ale najwieksze gratki, to się Ariss należą;-) [quote name='Tekla64']no mam nadzieje ze ze zdrowiem lepiej twoim nic nie piszesz o Gordonie to wychodze z zalozenia ze idzie ku lepszemu no i mam nadzieje ze masz troche czasu na zdjecia dwoch muszkieterow co to teraz masz ich w domu nim najmlodszy nie dotrze mizianko z rana[/QUOTE] Z moim zdrówkiem jest tak sobie, ale z Gordonkiem juz jest lepiej:lol: Fot Gordona i Rapera na razie nie mam, bo to teraz straszne zarościaki nadające sie tylko do rwania, a jest na to za zimno;-) Za to mam jedną foteczkę, która właśnie do mnie doszła od Ariss:lol: "Strasznie zestresowany" Lotos:loveu: [IMG]http://i53.tinypic.com/jpg1gy.jpg[/IMG] Ariss chce mnie wykończyć serwowaniem jednego zdjęcia:mad:, wiedząc, że już strasznie za Lotisiem tęsknię:roll: Quote
Recommended Posts