Lucky. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 cóż za sesja ! :P a z czego ta krew ?! ; o Quote
Doginka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Tekla64 napisał(a):...dobrze przyuwazylam ze ona raz tyn kolczyk ma po prawej raz po lewej stronie moja se wlasnie niedawno wyciagnela z jezora hihihi Hahaha, masz rację, ten kolczyk w wardze to atrapa:lol: Zabiłabym goowniarkę jakby sobie dziurę w ustach zrobiła:mad: W języku też chciała, ale stanowczo się sprzeciwiłam;-) eria napisał(a):Widzę,że Miśka uległa modzie na styl EMO :roll: Szczerze powiedziawszy, widziałam ją już w zdecydowanie ładniejszych wydaniach ;) Emo to Miśka jest już ze 2 lata:lol:I nie wiem jak tej goowniarce przetłumaczyć, że prostownicą niszczy sobie włosy. Żadne argumenty do niej nie trafiają:mad:A ma przecież takie śliczne naturalne loczki Jacksonowe:roll: Lucky. napisał(a):cóż za sesja ! :P a z czego ta krew ?! ; o Krew z palca:diabloti: Ona sobie najzwyczajniej w świecie przekuła igłą palec, żeby się wymazać krwią:mad: Nie mam już do Niej siły:shake: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 http://i54.tinypic.com/91kt1d.jpg ale szykowne futerko se Miska sprawiła hihihih wowowooow ale sesyjkaaa ..masz cudowną córeczkę kochana ...nawet jako niieokrzesany wampirek jest urocza hihihihih buziam slodkoooooooooo !!! pss.czy ja dobrze doczytałam ??? masz jakis remont?????? czy juz mnie straszy z tego barowego remontowania i wszędzie widze ekipy budowlane hihih Quote
Korenia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ona tak na codzień śmiga ;>? Czy to tylko charakteryzacja ? Brwi jej wyreguluj :evil_lol: Quote
kaho Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Sylwia, zaznaczam tylko swoja obecnosc :cool3:a na zdjecia popatrze wieczorkiem.;) Buziaki:lol:. Quote
ariss Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 wow, dziś dzień dobroci i kilka zdjęć mi się otworzyło:multi: Miśka ma bardzo ładne usta:loveu: ale ten makijaż do niej w ogóle nie pasuje:shake: albo to kwestia gustu, ja wolę takie bardziej naturalne;) Quote
Doginka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 zuzolandia napisał(a):http://i54.tinypic.com/91kt1d.jpg ale szykowne futerko se Miska sprawiła hihihih wowowooow ale sesyjkaaa ..masz cudowną córeczkę kochana ...nawet jako niieokrzesany wampirek jest urocza hihihihih buziam slodkoooooooooo !!! pss.czy ja dobrze doczytałam ??? masz jakis remont?????? czy juz mnie straszy z tego barowego remontowania i wszędzie widze ekipy budowlane hihih Furtełko, kołnierzyk kocham już całym sercem:loveu: A remont jest w całym bloku, a do mnie wchodzą dokładnie w Andrzejki:roll: Najpierw był remont całego dachu, a teraz jest wymiana rur. Ja miałam wymienione na własny koszt 3 lata temu, więc u mnie będzie najmniej kucia, bo tylko piony:multi: Korenia napisał(a):Ona tak na codzień śmiga ;>? Czy to tylko charakteryzacja ? Brwi jej wyreguluj :evil_lol: Ona tak śmiga na codzień - nawet do szkoły;-) Oczywiście krwawa maska była tylko do zdjęć:roflt: kaho napisał(a):Sylwia, zaznaczam tylko swoja obecnosc :cool3:a na zdjecia popatrze wieczorkiem.;) Buziaki:lol:. Buziam Cię też;-) ariss napisał(a):wow, dziś dzień dobroci i kilka zdjęć mi się otworzyło:multi: Miśka ma bardzo ładne usta:loveu: ale ten makijaż do niej w ogóle nie pasuje:shake: albo to kwestia gustu, ja wolę takie bardziej naturalne;) Emomisi tego nie mów, bo będziesz beee:roflt: Quote
Fides79 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 no ma pomysły Twoja Gwiazdeczka :-o a nauczyciele nic nie mówią na taki image?? jak na mój gust trochę przegina z tymi krechami na okach :roll: Quote
Doginka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Fides79 napisał(a):no ma pomysły Twoja Gwiazdeczka :-o a nauczyciele nic nie mówią na taki image?? jak na mój gust trochę przegina z tymi krechami na okach :roll: W szkole Miśki jest sporo EMOdziewcząt;-), więc raczej nauczyciele nie robią problemów. Jedyny zakaz to kolczyki w nosie i w ustach, ale Miśka ma atrapkę, więc nie ma problemu;) EMO bez kreski to nie EMO:diabloti: Miśka i tak ma cieniutkie, tylko to tak wygląda, bo ma naturalną ciemną oprawę oczu + kreski + cienie (czarne i ciemnoszare) dają taki efekt:diabloti: A regulowanych brwi nienawidzę, więc nie dopuszczę do tego, aby Dominika sobie brwi wyrywała:mad::razz: Quote
Korenia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Doginka napisał(a): Ona tak śmiga na codzień - nawet do szkoły;-) Oczywiście krwawa maska była tylko do zdjęć:roflt: Co do maski to się domyśliłam ;) Pewnie z tego niedługo wyrośnie ;) Oby :P taka ładna dziewczyna z niej ;) Przyjdzie inna moda i będzie po problemie. U nas we Wro emoludzi praktycznie nie ma - ja takowych nie widuję. Jak chodziłam do LO to też nie było, no ale to było kilka lat temu ;) Co do brwi - ja nie lubię niewyregulowanych :evil_lol: nawet u facetów :P [SIZE="1"]śmieje się, ale i tak wole regulację niż krzaczory :P Quote
Lucky. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 u mnie w szkole również emoludzi nie ma ;) największa ilość to plasticzki ... ale co poradzić . Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [FONT=Arial]Miśka ma swoj czas do szaleństw to niech szaleje ...każdy wiek ma swoje prawa ...byle na granicy rozsądku ...a tutaj już nasza rola by nie było zderzenia zabawy z rzeczywistością więc póki co ...niech się dziewczynka bawi ;) U nas dziś szaro , buro i ponuro :diabloti:[/FONT] Quote
Doginka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Korenia napisał(a):Co do maski to się domyśliłam ;) Pewnie z tego niedługo wyrośnie ;) Oby :P taka ładna dziewczyna z niej ;) Przyjdzie inna moda i będzie po problemie. U nas we Wro emoludzi praktycznie nie ma - ja takowych nie widuję. Jak chodziłam do LO to też nie było, no ale to było kilka lat temu ;) Co do brwi - ja nie lubię niewyregulowanych :evil_lol: nawet u facetów :P śmieje się, ale i tak wole regulację niż krzaczory :P Plastiki mogą sobie robić cieniutkie kreseczki, które badziewnie wyglądają. Po coś Bóg dał nam te brwi, więc niech sobie rosną. Dopuszczam tylko przerywanie ich i wyrywanie niesfornych pojedynczych włosków, które wychodzą poza obręb naturalnej linii brwi;-) Lucky. napisał(a):u mnie w szkole również emoludzi nie ma ;) największa ilość to plasticzki ... ale co poradzić . ja nie za bardzo lubię plastikowe lale. Całe życie uwielbiam styl gotycki, a EMO trochę do tego podobne, więc jeszcze jako tako toleruję. Tym bardziej, że Miśka słucha podobnej muzy co ja, więc nie ma zgrzytów w domu. Mocne brzmienie to jest coś:lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Miśka ma swoj czas do szaleństw to niech szaleje ...każdy wiek ma swoje prawa ...byle na granicy rozsądku ...a tutaj już nasza rola by nie było zderzenia zabawy z rzeczywistością więc póki co ...niech się dziewczynka bawi ;) U nas dziś szaro , buro i ponuro :diabloti:[/FONT] I to jest zdrowe podejście do sprawy:lol:;-) Mówi się, że ktoś z czegoś wyrośnie, ale ja jednak nie wyrosłam i dalej kocham metal i dalej lubię styl Gotów i staram się tak ubierać jak idę na imprezki do przyjaciół;-) U nas też ponuro i mokro, ale za to w miarę ciepło:roll: Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Lata szaleństw za Mną i 21 leni syn na stanie to wiem jak sprawa wygląda ;) My nadal jeszcze chodzimy na koncerty ... bywa że na wspólne z synem metaluchem ;) Quote
Korenia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No ja za plastic girl nie przepadam :evil_lol: Jak słuchasz cięższej muzyki i lubisz gothic to - widziałaś sklep restyle? Mają przebowskie rzeczy! Gorsety - pięeeeekne - polecam z autopsji - super wykonane, fiszbiny się nie gniotą ani nic ;) http://www.restyle.pl/ Quote
Doginka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Alicja napisał(a):Lata szaleństw za Mną i 21 leni syn na stanie to wiem jak sprawa wygląda ;) My nadal jeszcze chodzimy na koncerty ... bywa że na wspólne z synem metaluchem ;) I tak trzymaj dziewczyno:thumbs::lol: Korenia napisał(a):No ja za plastic girl nie przepadam :evil_lol: Jak słuchasz cięższej muzyki i lubisz gothic to - widziałaś sklep restyle? Mają przebowskie rzeczy! Gorsety - pięeeeekne - polecam z autopsji - super wykonane, fiszbiny się nie gniotą ani nic ;) http://www.restyle.pl/ Wow, dzięki, ale super łaszki:multi: Ten latexowy czerwony gorset z kołnierzykiem boooooooooosssski:loveu: Quote
Lucky. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a jakiej muzyki dziewczyny słuchacie ? ; >> Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 w http://www.restyle.pl/ mam konto :lol: bo kumpela Qby chciała gorset ale do domu pocztą nie mógł przyjść ;) i takie tam , a że oni do mnie jak w dym ...to się zalogowałam , zamówiłam , skasowałam ...a towar 1 zort :cool2: jak ktoś lubi takie klimaty to rzeczy sa super Quote
kaho Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Miska ma jeszcze buzie dziecka ale ksztalty to juz iscie kobiece ;) - rosnie Ci dziewczyna:cool3:. Najwazniejsze jednak by miala poukladane w glowie ... ale o to, to juz przeciez Ty zadbasz :lol:;). Pozdrawiam Was cieplutko, wieczorowo:hand:. Quote
Doginka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Lucky. napisał(a):a jakiej muzyki dziewczyny słuchacie ? ; >> Scremo, metalu, gothic metalu, opery, new romantic;-) - takie trochę skrajności, ale cóż zrobić, taka muza mnie kręci;-) Alicja napisał(a):w http://www.restyle.pl/ mam konto :lol: bo kumpela Qby chciała gorset ale do domu pocztą nie mógł przyjść ;) i takie tam , a że oni do mnie jak w dym ...to się zalogowałam , zamówiłam , skasowałam ...a towar 1 zort :cool2: jak ktoś lubi takie klimaty to rzeczy sa super Gorsety i sukienki mają miodzio:loveu: kaho napisał(a):Miska ma jeszcze buzie dziecka ale ksztalty to juz iscie kobiece ;) - rosnie Ci dziewczyna:cool3:. Najwazniejsze jednak by miala poukladane w glowie ... ale o to, to juz przeciez Ty zadbasz :lol:;). Pozdrawiam Was cieplutko, wieczorowo:hand:. Oooooo, nad moją malutką Misią ciężko zapanować:roflt: W piątek skończy 16 lat:crazyeye: Ale ten czas szybko leci:roll: Quote
Korenia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 http://i56.tinypic.com/pve6s.jpg Czemu Gordon maca Lotosa po jajkach :evil_lol: Pedofil :P? Quote
eria Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Miśka ma już 16 lat? Jasny gwint to mi się czas zatrzymał jak miała 13 !! hihhih :) Quote
Recommended Posts