Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 weszka napisał(a):Ja kiedyś na ringu usłyszałam od pewnego sędziego, że zastanawia się kto ma piękniejszą szyję - ja czy pies :D więc czasem i siebie można dowartościować przy okazji wystawiania ;) Wow, ale Ci rzucił komplementa:lol: Tekla64 napisał(a):no no no ....fiu fiu fiu tosta se pikny dzionek zafundowali!!! i fajnie gratulacje za opis!!! Dzięki:-). 7.11.2010 Poznań: Gordon ocena doskonała, lokata 2, Res.CACIB i tym samym V-ce Zwycięzca Polski - Poznań 2010:multi: Quote
Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 A teraz trochę foteczek;-) MWPR Poznań 6.11.2010 ENJOY'S TROUBLEMAKER vom Datzetal To Gordon przed występem:lol: GAMBLING WITH THE ANGEL Helloween Quote
Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Chelines ANGEL CASTIEL Wild Rush's KNIGHTS OF THE ROUND TABLE Quote
Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Sasquehanna DEREŃ i Sasquehanna (FCI) GORDON DEREŃ Quote
Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 PAN SYRIUSZ BLACK z Tartaku, Gently Born SHAKESPEARE Ja i Sasquehanna /FCI/ LOTOS:loveu::p PAN SYRIUSZ BLACK z Tartaku Quote
Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 MARIA ROSA Supra Cetera?:niewiem::oops: MARIA ROSA Supra Cetera? Gently Born SHAKESPEARE AGAT Wyższa Sfora Quote
Doginka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 IRRA Nergal UNDERGROUND Dyas Poland (FCI) MARIA ROSA szykuje się na show;-) Quote
Tekla64 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 piekna fotorelacja !!!! piekne psy!!!! a teraz czekamy na opowiesci!!!! super!!! ciesze sie razem z wami Quote
Doginka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Tekla64']piekna fotorelacja !!!! piekne psy!!!! a teraz czekamy na opowiesci!!!! super!!! ciesze sie razem z wami Cieszę się, że się cieszysz:lol: Opowieści na razie mniej, bo jeszcze mam foty z tej ważniejszej wystawy z niedzieli;-) Powiem tylko, że wszystkie sznupki były naprawdę pięknie przygotowane:loveu: [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
Doginka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Tekla64']piekna fotorelacja !!!! piekne psy!!!! a teraz czekamy na opowiesci!!!! super!!! ciesze sie razem z wami Cieszę się, że się cieszysz:lol: Opowieści na razie mniej, bo jeszcze mam foty z tej ważniejszej wystawy z niedzieli;-) Powiem tylko, że wszystkie sznupki były naprawdę pięknie przygotowane:loveu: [FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
Darianna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Hihi, Doginko, to ja Cie na trawniczku zaczepiłam :D Byłam z rudzielcem, a Lotosik to cudo małe :) Quote
Doginka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Darianna']Hihi, Doginko, to ja Cie na trawniczku zaczepiłam :D Byłam z rudzielcem, a Lotosik to cudo małe :) Wow, to trzeba było krzyczeć "Hej Doginka, to ja Darianna z dogo" :lol: Wtedy bym Cię skojarzyła, a tak się zastanawiałam "skąd ja znam tę dziewczynę i tego pięknego setera":hmmmm::lol: W niedzielę na temat Lotosa usłyszałam, że już jest o klasę lepszy od Gordona i tylko jeszcze trzeba mu sierść wyrobić:multi: A tu już niedziela 7.11.2010;-) MWPR (CACIB) ZWYCIĘZCA POLSKI POZNAŃ 2010 ? Chelines ANGEL CASTIEL Quote
Recommended Posts