Doginka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='gassira']i ja wkońcu dotarłam na dogo:cool3: Dobrze,że fryz się podoba,ja ostatnio nie mogę znaleść dobrego fryzjera i od jakiegoś roku zawsze wychodzę zła z salonu:angryy:[/quote] Qrcze, chyba za 150 zł to muszę być zadowolona:razz: - i tak w miarę tanio:diabloti: Chyba idę spać, bo o 10 rano muszę się szykować z Gordonkiem do groomereczki naszej kofffanej:diabloti::cool3: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Doginka']Qrcze, chyba za 150 zł to muszę być zadowolona:razz: - i tak w miarę tanio:diabloti: Chyba idę spać, bo o 10 rano muszę się szykować z Gordonkiem do groomereczki naszej kofffanej:diabloti::cool3:[/quote] już spać:crazyeye: o tej godzinie to czasem nawet jeszcze się nie logujesz bo zawcześnie:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='gassira']już spać:crazyeye: o tej godzinie to czasem nawet jeszcze się nie logujesz bo zawcześnie:evil_lol:[/quote] Bo tak zawsze mam przed wystawami:nerwy::scared::sleeping::mdleje::sleep::look3::cool3: Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 aż 5 dni Cię nie będzie:crazyeye:???Toż to my z tęsknoty po usychamy:-(;) Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='gassira']aż 5 dni Cię nie będzie:crazyeye:???Toż to my z tęsknoty po usychamy:-(;)[/quote] Ale za to biorę 7 kart na foty:cool3::cool3::cool3::diabloti:( 2 i 1 gigowe) Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Doginka']Ale za to biorę 7 kart na foty:cool3::cool3::cool3::diabloti:( 2 i 1 gigowe)[/quote] :crazyeye:kochana ale będziesz nas ropieszczać po powrocie:loveu: Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 I dobry sprzęcik biorę ze sobą:razz::p Pa:hand::diabloti::diabloti::diabloti: - ciekawe, czy wreszcie dotrę do łóżka:evil_lol: Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Doginka']I dobry sprzęcik biorę ze sobą:razz::p Pa:hand::diabloti::diabloti::diabloti: - ciekawe, czy wreszcie dotrę do łóżka:evil_lol:[/quote] daleka droga Cię czeka:calus:więc lepiej już wyruszaj:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 :angryy:Jestem załamana:placz:i wściekła:angryy: Teraz jadę do Karoli robić Gordonka, ale już jadę bez entuzjazmu na tę wystawę:placz:Właśnie się dowiedziałam, że będę konkurować z VIGO i KRÓLEM:-( - nie mam żaaaaaaadnych szans:shake: Szkoda tylko mojej kasy, której nie mam za dużo:placz::placz::placz: Jadę tylko dlatego, że nie mogę teraz zrezygnować, bo dałam słowo koleżance, że pojadę bez względu na wszystko:placz: - a ja jestem honorowa:cool3: [B][SIZE=3]Qr*a:angryy::placz::angryy::placz::angryy::placz:[/SIZE][/B] Quote
Cheritka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Doginka']:angryy:Jestem załamana:placz:i wściekła:angryy: Teraz jadę do Karoli robić Gordonka, ale już jadę bez entuzjazmu na tę wystawę:placz:Właśnie się dowiedziałam, że będę konkurować z VIGO i KRÓLEM:-( - nie mam żaaaaaaadnych szans:shake: Szkoda tylko mojej kasy, której nie mam za dużo:placz::placz::placz: Jadę tylko dlatego, że nie mogę teraz zrezygnować, bo dałam słowo koleżance, że pojadę bez względu na wszystko:placz: - a ja jestem honorowa:cool3: [B][SIZE=3]Qr*a:angryy::placz::angryy::placz::angryy::placz:[/SIZE][/B][/quote] Fajnie się potem wraca i mówi; a jednak warto było jechać boo....... i tutaj nam sama opowiesz jak wrócisz!!! [SIZE=4]Ja trzymam kciuki, masz piękne psy.:klacz:[/SIZE] A może przy okazji może mi znajdziesz chętnego na moje dziecko Quote
olifka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Doginka']:angryy:Jestem załamana:placz:i wściekła:angryy: Teraz jadę do Karoli robić Gordonka, ale już jadę bez entuzjazmu na tę wystawę:placz:Właśnie się dowiedziałam, że będę konkurować z VIGO i KRÓLEM:-( - nie mam żaaaaaaadnych szans:shake: Szkoda tylko mojej kasy, której nie mam za dużo:placz::placz::placz: Jadę tylko dlatego, że nie mogę teraz zrezygnować, bo dałam słowo koleżance, że pojadę bez względu na wszystko:placz: - a ja jestem honorowa:cool3: [B][SIZE=3]Qr*a:angryy::placz::angryy::placz::angryy::placz:[/SIZE][/B][/quote] A co ty taka pesymistycznie nastawiona:mad: Będzie dobrze i się tam nie przejmuj. :calus: A no i witam po nieobecności :) Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 oj będzie dobrze...a jeśli się uda wygrać.To dopiero będzie sukces:lol::multi::multi::multi: Czekamy na relację;) Quote
weszka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Doginko będzie fajnie! Zobaczysz trochę świata, napatrzysz się na psiaki, zwiedzisz, zawsze się czegoś można nauczyć :p Wystawy to trochę loteria - nigdy nie mów nigdy :razz: A nawet jak nie wygrasz to mówi się trudno i kocha się dalej :) Quote
lutomskak Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wygrac to nie wszystko-wazne -w jakim towarzystwie spedzasz czas,i co bedziesz robic-jak wrocisz z tej wystawy.....-nawet jak Wam sie nie uda-szybko o tym zapomnicie-tyle fajnych dni sie zbliza..........-jak tam foty Gordona-nie dala ciala fryzjerka?:evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :thumbs::thumbs:[SIZE=5][COLOR=darkorchid]Będzie dobrze[/COLOR][/SIZE] :siara::thumbs: [SIZE=4][COLOR=red]Czekamy na relacje[/COLOR][/SIZE]:bigcool: Quote
AnkaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Trzymamy mocno kciuki za sukcesy. :lol: Quote
Debisia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Córcia Gordona również trzyma wszystkie 4 łapy :-) Pozdrawiamy Serdecznie :-) Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Cheritka']Fajnie się potem wraca i mówi; a jednak warto było jechać boo....... i tutaj nam sama opowiesz jak wrócisz!!! [SIZE=4]Ja trzymam kciuki, masz piękne psy.:klacz:[/SIZE] A może przy okazji może mi znajdziesz chętnego na moje dziecko[/quote] Popytam:razz: [quote name='eria']chcemy foty ufryzowanego Gordona![/quote] Już jest znowu brudas po spacerku:cool3: [quote name='Sznaucerka-Balbina']A co ty taka pesymistycznie nastawiona:mad: Będzie dobrze i się tam nie przejmuj. :calus: A no i witam po nieobecności :)[/quote] Qrna pesymistka jestem bo Choroba kobieca mnie jutro dopadnie - na sam wyjazd:angryy:, ale witam Cię pogodnie:diabloti: [quote name='gassira']oj będzie dobrze...a jeśli się uda wygrać.To dopiero będzie sukces:lol::multi::multi::multi: Czekamy na relację;)[/quote] Chyba cud by się stał - Św. Franciszku z Asyżu pomocy!!!:lilangel::huh::modla: Ale relacja będzie - może nie relacja, ale fotorelacja:razz: [quote name='weszka']Doginko będzie fajnie! Zobaczysz trochę świata, napatrzysz się na psiaki, zwiedzisz, zawsze się czegoś można nauczyć :p Wystawy to trochę loteria - nigdy nie mów nigdy :razz: A nawet jak nie wygrasz to mówi się trudno i kocha się dalej :)[/quote] Kochać to ja kocham i bez wystaw:loveu::loveu::loveu:, ale tak marzę o interze:cool3: Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='lutomskak']wygrac to nie wszystko-wazne -w jakim towarzystwie spedzasz czas,i co bedziesz robic-jak wrocisz z tej wystawy.....-nawet jak Wam sie nie uda-szybko o tym zapomnicie-tyle fajnych dni sie zbliza..........-jak tam foty Gordona-nie dala ciala fryzjerka?:evil_lol:[/quote] :cool3::cool3::cool3:Z FRYZJERKI to ja zawsze jestem zadowolona, ale tym razem fot nie będzie, bo Gordon ma dziury powycinane:diabloti::lying: [COLOR=silver][FONT=Garamond][SIZE=1]SKŁAMAŁAM[/SIZE][/FONT]:eviltong:[/COLOR] [quote name='Cheritka']:thumbs::thumbs:[SIZE=5][COLOR=darkorchid]Będzie dobrze[/COLOR][/SIZE] :siara::thumbs: [SIZE=4][COLOR=red]Czekamy na relacje[/COLOR][/SIZE]:bigcool:[/quote] Będą foty - du uuuuuużo fot:p [quote name='AnkaG']Trzymamy mocno kciuki za sukcesy. :lol:[/quote] Tfu tfu tfu na psa urok:diabloti: [quote name='Debisia']Córcia Gordona również trzyma wszystkie 4 łapy :-) Pozdrawiamy Serdecznie :-)[/quote] No wreszcie się ujawniłaś Monika:multi::multi::multi: - daj jakieś fotki Debci:loveu: Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [B]Słuchajcie (czytajcie):[/B] [B]Jest do kupienia piękny 8-tygodniowy sznaucerek olbrzymek:loveu: po pięknych rodowodowych rodzicach :loveu:( ale szczonek jest bez rodowodu - tak jakoś wyszło niechcący). Sznupek ma super włoski - będzie miał piękne łapki jak urośnie. Bardzo tanio!!!!! piękna głowa - jego rodzice są poprostu boscy:loveu::loveu::loveu:[/B] [B]Czy znajdzie się chętny????? - plissssssss!!!!!:modla::modla::modla: - on jest taki śliczny:loveu::loveu::loveu: - chętnych proszę o kontakt na PW:p[/B] Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/126/3c9d91dc15a0b36d.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/124/bbee3ff3d5ab4302.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/124/89436ea3af29ec63.jpg[/IMG][/URL] Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Gassira, ale piękne rameczki, a tym samym katreczki zrobiłaś moim sznupeczkom - [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/slon.gif[/IMG]DZIĘKUJĘ[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/swinia.gif[/IMG] Ale powiedz mi skąd takie rameczki mam wytrzasnąć:razz: Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Doginka']Gassira, ale piękne rameczki, a tym samym katreczki zrobiłaś moim sznupeczkom - [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/slon.gif[/IMG]DZIĘKUJĘ[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/swinia.gif[/IMG] Ale powiedz mi skąd takie rameczki mam wytrzasnąć:razz:[/quote] Proszę bardzo:cool3: Ja to w corelu mam taką funkcję: add frames and photo edges.Tak się narobiłam;). Tak na szybko przedwyjazdową niespodziewajke chciałam Ci dać,oby szczęście na wyjeździe przyniosła;) Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Właśnie sprawdziłam czy mam - maaaaaaaaam:multi: CorelDRAW 9 PHOTO CorelDRAW 9 PROGRAM CorelDRAW 9 CLIPART W którym są rameczki???????:razz: Quote
Recommended Posts