zuzolandia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [B][I]Doberek przyszlam powiedziec i przy okazji zakopac tego doła co to go hodujesz nie wiadomo po co:eviltong:[/I][/B]:eviltong: [B][I]KCM:loveu:[/I][/B] Quote
Doginka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Elitesse']Doginko Krakow w przyszlym roku jest we wrzesniu PS jest spis wystawcow na Wilno[/QUOTE] Ups, zapomniałam, że Kraków w 2010 jest później:diabloti: A listę wystawców już wczoraj przeglądałam i nic mi Nazwiska nie mówią, z wyjątkiem jednego:razz: [quote name='NATKA']Ano stąd :diabloti: [URL]http://img263.imageshack.us/i/dscf9719.jpg/[/URL] na łóżku, siwe i od góry kołami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Qrcze, wypisz wymaluj Gordonek w wersji maxi:evil_lol: [quote name='ariss']no jest spis wystawców, ale szkoda,że nie ma stawki ilościowej(i z tego co mi napisali nie będzie) a jak mam jakąś konkurencję to tylko w swojej klasie:evil_lol: grunt to mieć szczęście:roll:[/QUOTE] No ja też mam konkurencję w postaci P. Małgosi, a raczej któregoś z Jej psów:p Jak udoopimy, to przynajmniej z ładnym psem:diabloti: [quote name='zuzolandia'][B][I]Doberek przyszlam powiedziec i przy okazji zakopac tego doła co to go hodujesz nie wiadomo po co:eviltong:[/I][/B]:eviltong: [B][I]KCM:loveu:[/I][/B][/QUOTE] Ja też [B]KCM:loveu: A w środę doła na 100% zakopię, bo idę znowu na NEW MOON:multi::multi::multi: Już mam bilety:p[/B] Quote
zuzolandia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 :multi:[B][I]ooooooooooo wyobraz sobie ze ja tez ide w srodeee:multi: przekupilam kumpele:diabloti: obiecalam ze po NIU MUUN pójde z nią na 2012 :eviltong::eviltong:[/I][/B] Quote
Tekla64 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witam zaczal funkcjonowac twoj banerek wiec udalo mnie sie wejsc na twa galerie w koncu. lobejrzalach , popodziwialas , pozachwycalas sie i poczytalas , jestem bardzo usatysfakcjonowana i uradowana zes sie nam powrocila a kiedy jedziecie na te Litwe? wy to ino furt z wystawy na wystawe i po calym swiecie!!!! ale wam nic a nic nie zazdroszcze ino bede trzymac kciuki !!!!! i to mocno [ jak powiecie kiedy] sciskam Quote
eria Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [URL]http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg[/URL] sznaucerowa mafia opanowała kanapę i się na mnie patrzy - to ja spadam[URL="http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg"]:scared::eek2:[/URL] Quote
LeCoyotte Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Doginka'] [url]http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg[/url][/QUOTE] Holly jest świetna:loveu::p reszta też;) Quote
Doginka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='zuzolandia']:multi:[B][I]ooooooooooo wyobraz sobie ze ja tez ide w srodeee:multi: przekupilam kumpele:diabloti: obiecalam ze po NIU MUUN pójde z nią na 2012 :eviltong::eviltong:[/I][/B][/QUOTE] Qrcze, a ja nikogo nie mogę namówić na 2012[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_131_2.gif[/IMG] [quote name='Tekla64']Witam zaczal funkcjonowac twoj banerek wiec udalo mnie sie wejsc na twa galerie w koncu. lobejrzalach , popodziwialas , pozachwycalas sie i poczytalas , jestem bardzo usatysfakcjonowana i uradowana zes sie nam powrocila a kiedy jedziecie na te Litwe? wy to ino furt z wystawy na wystawe i po calym swiecie!!!! ale wam nic a nic nie zazdroszcze ino bede trzymac kciuki !!!!! i to mocno [ jak powiecie kiedy] sciskam[/QUOTE] Wystawa będzie 19 i 20 grudnia;-) [quote name='eria'][URL]http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg[/URL] sznaucerowa mafia opanowała kanapę i się na mnie patrzy - to ja spadam[URL="http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg"]:scared::eek2:[/URL][/QUOTE] hahaha, brakuje jeszcze kilku sznupkowych panienek:-) [quote name='LeCoyotte']Holly jest świetna:loveu::p reszta też;)[/QUOTE] Ale ta panienka w środku to aqrat CHIARA;-) Quote
ariss Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ja tam chce iść na 2012 i za pewne pójdę z Tz na mikołajki:cool3: podobno jeszcze galerianki są dobre, ale jakoś się zmobilizowac nie mogę:shake: Quote
furciaczek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Bylam na 2012, super film, strasznie nam sie podobal :) A "Galerianki" to o czym to?? To jakas nowa polska komedia?? Quote
ariss Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='furciaczek']Bylam na 2012, super film, strasznie nam sie podobal :) A "Galerianki" to o czym to?? To jakas nowa polska komedia??[/QUOTE] to jest o nieletnich prostytutach(często 14-15letnich) zarabiający w centrach handlowych Quote
Doginka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='furciaczek']Dobrze ze wrocilas:loveu:[/QUOTE] Ja też się cieszę[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_217.gif[/IMG] [quote name='ariss']ja tam chce iść na 2012 i za pewne pójdę z Tz na mikołajki:cool3: podobno jeszcze galerianki są dobre, ale jakoś się zmobilizowac nie mogę:shake:[/QUOTE] Qrcze, Dominika była na 2012, a ja nie:-( Miśka chwaliła film[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_206.gif[/IMG] [quote name='furciaczek']Bylam na 2012, super film, strasznie nam sie podobal :) A "Galerianki" to o czym to?? To jakas nowa polska komedia??[/QUOTE] No wiem, że 2012 jest super, bo moja córcia była, a ja juz czekam na AVATAR;-) Quote
furciaczek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A widzial ktos "paranormal activity" ?? Czy to jeszcze nie weszlo do kin w PL? Quote
ariss Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='furciaczek']A widzial ktos "paranormal activity" ?? Czy to jeszcze nie weszlo do kin?[/QUOTE] U nas to bida w kinach, a o czym to? Quote
furciaczek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cos w typie "blair witch project", o duchach itp. podobno masakrycznie straszny film, ale nie wiem czy oplaca sie isc do kina czy lepiej na cos innego sie wybrac a to na necie obejzec hmm Quote
Vectra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Viris']To tylko i wyłącznie zasługa Vectry i jej skutecznego szantażu emocjonalnego na mojej osobie. Żadne płacze, groźby czy prośby użytkowników nie miały wpływu na zdjęcie tego bana. Pozdrawiam.[/QUOTE] ohohoho , to sobie pofantazjowałaś , po raz drugi :)to nie był szantaż , nie myl pojęć .. dwa nie wynosi się nic z TdM ... to tak poza tematem ale wybaczam ci ten nietakt.Wiecej nic nie napiszę , bo bym ci musiała zanieczyścić monitor , gdyż właśnie jem i mi się unosi .. :diabloti: byłam na 2012 , miałaś Doginko racje , film świetny , płakałam 3 razy Quote
ariss Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Utwierdzacie mnie w przekonaniu że chce na niego się wybrać:loveu: Vectra wzruszył Cię ten moment z psem???:diabloti: Quote
Vectra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przeraził mnie :diabloti: ale byłam w kinie z pewnym osobek , który nie do końca ma fiola na punkcie psów i był ten osób w szoku na moją rekacje .. jak ten mały piesek , tak po tej rurce nad lawą .. :mdleje: emocje emocje emocje Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Vectra']Przeraził mnie :diabloti: ale byłam w kinie z pewnym osobek , który nie do końca ma fiola na punkcie psów i był ten osób w szoku na moją rekacje .. jak ten mały piesek , tak po tej rurce nad lawą .. :mdleje: emocje emocje emocje[/QUOTE] noo to ja już widzę jakbym się zalała łzami... ja przez te wszystkie ciąże na dogo zrobiłam się ostatnio jakaś płaczliwa :roflt: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Doginka'] Ale ta panienka w środku to aqrat CHIARA;-)[/QUOTE] co nie zmienia faktu, że obydwie są świetne:evil_lol: Quote
Vectra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='malawaszka']noo to ja już widzę jakbym się zalała łzami... ja przez te wszystkie ciąże na dogo zrobiłam się ostatnio jakaś płaczliwa :roflt:[/QUOTE] a ja ciągle słyszałam , przecież to tylko film :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Vectra']a ja ciągle słyszałam , przecież to tylko film :evil_lol:[/QUOTE] nooo niektórym to łatwo powiedzieć... ZERO EMPATII :lol: Quote
eria Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oo widzę reakcje na 2012 takie same jak moje. Świetny, poruszający film. TZ po obejrzeniu wpadł na pomysł - kupujemy pekińczyka ! Bo takiego da się w razie czego wszędzie przerzucić hihihi :D Quote
Doginka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='furciaczek']Cos w typie "blair witch project", o duchach itp. podobno masakrycznie straszny film, ale nie wiem czy oplaca sie isc do kina czy lepiej na cos innego sie wybrac a to na necie obejzec hmm[/QUOTE] Zapowiada się ciekawie. Lubię tę tematykę;) [quote name='Vectra']ohohoho , to sobie pofantazjowałaś , po raz drugi :)to nie był szantaż , nie myl pojęć .. dwa nie wynosi się nic z TdM ... to tak poza tematem ale wybaczam ci ten nietakt.Wiecej nic nie napiszę , bo bym ci musiała zanieczyścić monitor , gdyż właśnie jem i mi się unosi .. :diabloti: byłam na 2012 , miałaś Doginko racje , film świetny , płakałam 3 razy[/QUOTE] Pierwszą część postu przemilczę, chociaż znając Twoje opowieści na temat różnych przypadków skrajnych pewnie byłby ubaw po pachy:evil_lol: A filmem mnie coraz bardziej zaintrygowałaś. Teraz to na pewno pójdę na to:razz: [quote name='ariss']Utwierdzacie mnie w przekonaniu że chce na niego się wybrać:loveu: Vectra wzruszył Cię ten moment z psem???:diabloti:[/QUOTE] No już teraz coraz bardziej mnie ciekawi...:razz: [quote name='Vectra']Przeraził mnie :diabloti: ale byłam w kinie z pewnym osobek , który nie do końca ma fiola na punkcie psów i był ten osób w szoku na moją rekacje .. jak ten mały piesek , tak po tej rurce nad lawą .. :mdleje: emocje emocje emocje[/QUOTE] Nie opowiadaj, bo nie będę tak bardzo przeżywać:razz: [quote name='malawaszka']noo to ja już widzę jakbym się zalała łzami... ja przez te wszystkie ciąże na dogo zrobiłam się ostatnio jakaś płaczliwa :roflt:[/QUOTE] Ja i bez ciąży jestem ostatnio płaczliwa i na skraju załamania nerwowego:placz: [quote name='LeCoyotte']co nie zmienia faktu, że obydwie są świetne:evil_lol:[/QUOTE] A dziękuję:loveu: [quote name='Vectra']a ja ciągle słyszałam , przecież to tylko film :evil_lol:[/QUOTE] Ja tak słyszałam już nie raz na filmach, ale to i tak nie zmiania faktu, że będę przeżywać bardzo:diabloti: [quote name='eria']Oo widzę reakcje na 2012 takie same jak moje. Świetny, poruszający film. TZ po obejrzeniu wpadł na pomysł - kupujemy pekińczyka ! Bo takiego da się w razie czego wszędzie przerzucić hihihi :D[/QUOTE] To już wiem, że będzie tam pekińczyk:p Po Waszych wzmiankach o 2012 muuuuuuszę iść na ten film:cool3: Pewnie bardzo przydadzą się husteczki - duuuuuużo chusteczek:diabloti: Nio, ale najpierw po raz kolejny jutro idę na Nju mun:eviltong::multi: Quote
eria Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 chusteczki koniecznie !! bez tego masz całe rękawy oślimtane hihi Quote
Recommended Posts