Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']Doginko Krakow w przyszlym roku jest we wrzesniu

PS jest spis wystawcow na Wilno[/QUOTE]
Ups, zapomniałam, że Kraków w 2010 jest później:diabloti: A listę wystawców już wczoraj przeglądałam i nic mi Nazwiska nie mówią, z wyjątkiem jednego:razz:
[quote name='NATKA']Ano stąd :diabloti:
[URL]http://img263.imageshack.us/i/dscf9719.jpg/[/URL]
na łóżku, siwe i od góry kołami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Qrcze, wypisz wymaluj Gordonek w wersji maxi:evil_lol:
[quote name='ariss']no jest spis wystawców, ale szkoda,że nie ma stawki ilościowej(i z tego co mi napisali nie będzie) a jak mam jakąś konkurencję to tylko w swojej klasie:evil_lol: grunt to mieć szczęście:roll:[/QUOTE]
No ja też mam konkurencję w postaci P. Małgosi, a raczej któregoś z Jej psów:p Jak udoopimy, to przynajmniej z ładnym psem:diabloti:
[quote name='zuzolandia'][B][I]Doberek przyszlam powiedziec i przy okazji zakopac tego doła co to go hodujesz nie wiadomo po co:eviltong:[/I][/B]:eviltong:

[B][I]KCM:loveu:[/I][/B][/QUOTE]
Ja też [B]KCM:loveu: A w środę doła na 100% zakopię, bo idę znowu na NEW MOON:multi::multi::multi: Już mam bilety:p[/B]

Posted

Witam
zaczal funkcjonowac twoj banerek wiec udalo mnie sie wejsc na twa galerie w koncu.
lobejrzalach , popodziwialas , pozachwycalas sie i poczytalas , jestem bardzo usatysfakcjonowana i uradowana zes sie nam powrocila
a kiedy jedziecie na te Litwe? wy to ino furt z wystawy na wystawe i po calym swiecie!!!!
ale wam nic a nic nie zazdroszcze ino bede trzymac kciuki !!!!!
i to mocno [ jak powiecie kiedy]
sciskam

Posted

[URL]http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg[/URL]
sznaucerowa mafia opanowała kanapę i się na mnie patrzy - to ja spadam[URL="http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg"]:scared::eek2:[/URL]

Posted

[quote name='zuzolandia']:multi:[B][I]ooooooooooo wyobraz sobie ze ja tez ide w srodeee:multi:

przekupilam kumpele:diabloti: obiecalam ze po NIU MUUN pójde z nią na 2012 :eviltong::eviltong:[/I][/B][/QUOTE]
Qrcze, a ja nikogo nie mogę namówić na 2012[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_131_2.gif[/IMG]
[quote name='Tekla64']Witam
zaczal funkcjonowac twoj banerek wiec udalo mnie sie wejsc na twa galerie w koncu.
lobejrzalach , popodziwialas , pozachwycalas sie i poczytalas , jestem bardzo usatysfakcjonowana i uradowana zes sie nam powrocila
a kiedy jedziecie na te Litwe? wy to ino furt z wystawy na wystawe i po calym swiecie!!!!
ale wam nic a nic nie zazdroszcze ino bede trzymac kciuki !!!!!
i to mocno [ jak powiecie kiedy]
sciskam[/QUOTE]
Wystawa będzie 19 i 20 grudnia;-)

[quote name='eria'][URL]http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg[/URL]
sznaucerowa mafia opanowała kanapę i się na mnie patrzy - to ja spadam[URL="http://i47.tinypic.com/2py2otf.jpg"]:scared::eek2:[/URL][/QUOTE]
hahaha, brakuje jeszcze kilku sznupkowych panienek:-)
[quote name='LeCoyotte']Holly jest świetna:loveu::p
reszta też;)[/QUOTE]
Ale ta panienka w środku to aqrat CHIARA;-)

Posted

[quote name='furciaczek']Bylam na 2012, super film, strasznie nam sie podobal :)
A "Galerianki" to o czym to?? To jakas nowa polska komedia??[/QUOTE]

to jest o nieletnich prostytutach(często 14-15letnich) zarabiający w centrach handlowych

Posted

[quote name='furciaczek']Dobrze ze wrocilas:loveu:[/QUOTE]
Ja też się cieszę[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_217.gif[/IMG]
[quote name='ariss']ja tam chce iść na 2012 i za pewne pójdę z Tz na mikołajki:cool3: podobno jeszcze galerianki są dobre, ale jakoś się zmobilizowac nie mogę:shake:[/QUOTE]
Qrcze, Dominika była na 2012, a ja nie:-( Miśka chwaliła film[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_206.gif[/IMG]
[quote name='furciaczek']Bylam na 2012, super film, strasznie nam sie podobal :)
A "Galerianki" to o czym to?? To jakas nowa polska komedia??[/QUOTE]
No wiem, że 2012 jest super, bo moja córcia była, a ja juz czekam na AVATAR;-)

Posted

[quote name='Viris']To tylko i wyłącznie zasługa Vectry i jej skutecznego szantażu emocjonalnego na mojej osobie. Żadne płacze, groźby czy prośby użytkowników nie miały wpływu na zdjęcie tego bana. Pozdrawiam.[/QUOTE]
ohohoho , to sobie pofantazjowałaś , po raz drugi :)to nie był szantaż , nie myl pojęć .. dwa nie wynosi się nic z TdM ... to tak poza tematem ale wybaczam ci ten nietakt.Wiecej nic nie napiszę , bo bym ci musiała zanieczyścić monitor , gdyż właśnie jem i mi się unosi .. :diabloti:

byłam na 2012 , miałaś Doginko racje , film świetny , płakałam 3 razy

Posted

Przeraził mnie :diabloti:
ale byłam w kinie z pewnym osobek , który nie do końca ma fiola na punkcie psów i był ten osób w szoku na moją rekacje .. jak ten mały piesek , tak po tej rurce nad lawą .. :mdleje: emocje emocje emocje

Posted

[quote name='Vectra']Przeraził mnie :diabloti:
ale byłam w kinie z pewnym osobek , który nie do końca ma fiola na punkcie psów i był ten osób w szoku na moją rekacje .. jak ten mały piesek , tak po tej rurce nad lawą .. :mdleje: emocje emocje emocje[/QUOTE]

noo to ja już widzę jakbym się zalała łzami... ja przez te wszystkie ciąże na dogo zrobiłam się ostatnio jakaś płaczliwa :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']noo to ja już widzę jakbym się zalała łzami... ja przez te wszystkie ciąże na dogo zrobiłam się ostatnio jakaś płaczliwa :roflt:[/QUOTE]
a ja ciągle słyszałam , przecież to tylko film :evil_lol:

Posted

Oo widzę reakcje na 2012 takie same jak moje. Świetny, poruszający film.

TZ po obejrzeniu wpadł na pomysł - kupujemy pekińczyka ! Bo takiego da się w razie czego wszędzie przerzucić hihihi :D

Posted

[quote name='furciaczek']Cos w typie "blair witch project", o duchach itp. podobno masakrycznie straszny film, ale nie wiem czy oplaca sie isc do kina czy lepiej na cos innego sie wybrac a to na necie obejzec hmm[/QUOTE]
Zapowiada się ciekawie. Lubię tę tematykę;)

[quote name='Vectra']ohohoho , to sobie pofantazjowałaś , po raz drugi :)to nie był szantaż , nie myl pojęć .. dwa nie wynosi się nic z TdM ... to tak poza tematem ale wybaczam ci ten nietakt.Wiecej nic nie napiszę , bo bym ci musiała zanieczyścić monitor , gdyż właśnie jem i mi się unosi .. :diabloti:

byłam na 2012 , miałaś Doginko racje , film świetny , płakałam 3 razy[/QUOTE]
Pierwszą część postu przemilczę, chociaż znając Twoje opowieści na temat różnych przypadków skrajnych pewnie byłby ubaw po pachy:evil_lol:
A filmem mnie coraz bardziej zaintrygowałaś. Teraz to na pewno pójdę na to:razz:

[quote name='ariss']Utwierdzacie mnie w przekonaniu że chce na niego się wybrać:loveu:

Vectra wzruszył Cię ten moment z psem???:diabloti:[/QUOTE]
No już teraz coraz bardziej mnie ciekawi...:razz:
[quote name='Vectra']Przeraził mnie :diabloti:
ale byłam w kinie z pewnym osobek , który nie do końca ma fiola na punkcie psów i był ten osób w szoku na moją rekacje .. jak ten mały piesek , tak po tej rurce nad lawą .. :mdleje: emocje emocje emocje[/QUOTE]
Nie opowiadaj, bo nie będę tak bardzo przeżywać:razz:

[quote name='malawaszka']noo to ja już widzę jakbym się zalała łzami... ja przez te wszystkie ciąże na dogo zrobiłam się ostatnio jakaś płaczliwa :roflt:[/QUOTE]
Ja i bez ciąży jestem ostatnio płaczliwa i na skraju załamania nerwowego:placz:

[quote name='LeCoyotte']co nie zmienia faktu, że obydwie są świetne:evil_lol:[/QUOTE]
A dziękuję:loveu:
[quote name='Vectra']a ja ciągle słyszałam , przecież to tylko film :evil_lol:[/QUOTE]
Ja tak słyszałam już nie raz na filmach, ale to i tak nie zmiania faktu, że będę przeżywać bardzo:diabloti:
[quote name='eria']Oo widzę reakcje na 2012 takie same jak moje. Świetny, poruszający film.

TZ po obejrzeniu wpadł na pomysł - kupujemy pekińczyka ! Bo takiego da się w razie czego wszędzie przerzucić hihihi :D[/QUOTE]

To już wiem, że będzie tam pekińczyk:p

Po Waszych wzmiankach o 2012 muuuuuuszę iść na ten film:cool3: Pewnie bardzo przydadzą się husteczki - duuuuuużo chusteczek:diabloti:
Nio, ale najpierw po raz kolejny jutro idę na Nju mun:eviltong::multi: