ariss Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 e tam, fanką stała się po śmierci:eviltong:a wcześniej to pewni go nie słuchała:eviltong: czy świra ma już od dawna?:cool3: Mam nadzieje, że jesteście zdrowe???Ja dzięki Twojej pysznej miodowej herbatce już nie kaszle:multi: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ariss napisał(a):e tam, fanką stała się po śmierci:eviltong:a wcześniej to pewni go nie słuchała:eviltong: czy świra ma już od dawna?:cool3: Mam nadzieje, że jesteście zdrowe???Ja dzięki Twojej pysznej miodowej herbatce już nie kaszle:multi: Miśka świra ma od dawna, bo ja słuchałam MJ, ale po Jego śmierci to Misia zwariowała dosłownie:diabloti: Herbatka pomaga na kaszel, ale chyba źle wpływa na pamięć:evil_lol: Dobrze, że wzięło dziewczę pieniążki:cool3::eviltong: Quote
ariss Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Doginka napisał(a): Herbatka pomaga na kaszel, ale chyba źle wpływa na pamięć:evil_lol: Dobrze, że wzięło dziewczę pieniążki:cool3::eviltong: błahahah...zapomnialam:roll:i nima żujka też zostawiłam:angryy: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ariss napisał(a):błahahah...zapomnialam:roll:i nima żujka też zostawiłam:angryy: A ja go skonsumowałam:eviltong: Lecę na spacer zanim lunie deszcz;) Quote
NATKA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='AnkaG']NATKA specjalnie dla ciebie wytrymowany do łysego sznup :evil_lol: Fota sprzed 20 minut. Chyba nie ma wątpliwości, że została wytrymowana. :cool3: http://img687.imageshack.us/img687/6076/img1481w.jpg Ło matko pojęcia nie miałam że psiak tak może wyglądać po trymowaniu :crazyeye: to Nero nigdy tak nie wyglądał fakt prześwity po obecnym fryzjerze ma ale nie takie ;) swoją drogą fajnie to wygląda jak nowa odniana bezwłosego grzywacza sznupkowego :evil_lol: Doginka córcie to masz zdolniache i do tego bardzo fotogeniczną, wszystkie focie są superowe :loveu: Quote
BBeta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Fajny plakat :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE="1"](Dangerous Tour - Working Day and Night) :cool3: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='BBeta']Fajny plakat :loveu: :loveu: :loveu: (Dangerous Tour - Working Day and Night) :cool3: Z Miśką dogadałabyś się:diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i38.tinypic.com/24ex89z.jpg te różowe zoki som nojlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niemniej Miska bardzoooooooooooo fotogeniczna i ma piekneee oczy :loveu: witanko i buziowanko :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='zuzolandia']http://i38.tinypic.com/24ex89z.jpg te różowe zoki som nojlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz co, nie domyję monitora - zaplółam go budyniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Doginka napisał(a):Zdolniacha, jak można wbić ostrze maszynki w cokolwiek:crazyeye::evil_lol: Nie żebym nie miała serca i się tak wyśmiewała, nie nie nie:diabloti::evil_lol: Jak maszynka leci pionowo to zapewniam że można się skaleczyć. Położyłam na brzegu stołu i ratując przed upadkiem złapałam nie za uchwyt tylko za ostrze i wbiłam sobie te ząbki :shake: A Miśka to rzeczywiście coraz lepsza lasencja :loveu: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 o rany Weszka aż mnie zmroziło... brrr a Miśka super! w ogóle te zdjęci byłyby świetne gdyby nie były w pokoju robione :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Siemano! Jakie odjechane foty al'a M.J :loveu: Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='weszka']Jak maszynka leci pionowo to zapewniam że można się skaleczyć. Położyłam na brzegu stołu i ratując przed upadkiem złapałam nie za uchwyt tylko za ostrze i wbiłam sobie te ząbki :shake: A Miśka to rzeczywiście coraz lepsza lasencja :loveu: Aż mi w kostki się coś zrobiło z bólu na samą myśl i tej maszynce:crazyeye: Właśnie Miśka czyta opinie o sobie:diabloti: i lekko się zaróżowiła na buzi:loveu: [quote name='malawaszka']o rany Weszka aż mnie zmroziło... brrr a Miśka super! w ogóle te zdjęci byłyby świetne gdyby nie były w pokoju robione :cool3: Robione w pokoju, bo na dworze leje od tygodnia:angryy: [quote name='CaneSs']Siemano! Jakie odjechane foty al'a M.J :loveu: Miśka dziękuje za wszystkie komentarze:p To trochę fot z zeszłego tygodnia;) Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Madżenta ze swoim panem Marcinem:p Quote
ariss Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ja chce znów takie piękne słonko:loveu: Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='ariss']ja chce znów takie piękne słonko:loveu: A kto nie chce:p Ale dla Ciebie znalazłam jeszcze troche słonka:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wowowow jakie sloneczne fotencjeee :multi::multi: a pan Madzenty niczego sobiee :eviltong::eviltong: witaj koffana ...juz mi dzisiaj lepiej :cool3: Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zuzolandia']wowowow jakie sloneczne fotencjeee :multi::multi: a pan Madzenty niczego sobiee :eviltong::eviltong: witaj koffana ...juz mi dzisiaj lepiej :cool3: No witaj, witaj:p Ja dziś cały dzień przepłakałam, bo z pewnych względów nie miałam jak dojechać w niedzielę do Kielc:shake: Ale transport sam mi się trafił jak ślepej kurze ziarno:multi: i teraz z zapuchniętymi oczami jestem i wklejam foty i po malutku humorek mi powraca:p Umiesz liczyć, licz na siebie...albo na rodzinę:loveu:Mój wujek mnie zawiezie:multi::loveu: Quote
Recommended Posts