Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

e tam, fanką stała się po śmierci:eviltong:a wcześniej to pewni go nie słuchała:eviltong:

czy świra ma już od dawna?:cool3:

Mam nadzieje, że jesteście zdrowe???Ja dzięki Twojej pysznej miodowej herbatce już nie kaszle:multi:

Posted

ariss napisał(a):
e tam, fanką stała się po śmierci:eviltong:a wcześniej to pewni go nie słuchała:eviltong:

czy świra ma już od dawna?:cool3:

Mam nadzieje, że jesteście zdrowe???Ja dzięki Twojej pysznej miodowej herbatce już nie kaszle:multi:

Miśka świra ma od dawna, bo ja słuchałam MJ, ale po Jego śmierci to Misia zwariowała dosłownie:diabloti:

Herbatka pomaga na kaszel, ale chyba źle wpływa na pamięć:evil_lol: Dobrze, że wzięło dziewczę pieniążki:cool3::eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):

Herbatka pomaga na kaszel, ale chyba źle wpływa na pamięć:evil_lol: Dobrze, że wzięło dziewczę pieniążki:cool3::eviltong:

błahahah...zapomnialam:roll:i nima żujka też zostawiłam:angryy:

Posted

[quote name='AnkaG']NATKA specjalnie dla ciebie wytrymowany do łysego sznup :evil_lol: Fota sprzed 20 minut. Chyba nie ma wątpliwości, że została wytrymowana. :cool3:

http://img687.imageshack.us/img687/6076/img1481w.jpg

Ło matko pojęcia nie miałam że psiak tak może wyglądać po trymowaniu :crazyeye: to Nero nigdy tak nie wyglądał fakt prześwity po obecnym fryzjerze ma ale nie takie ;) swoją drogą fajnie to wygląda jak nowa odniana bezwłosego grzywacza sznupkowego :evil_lol:

Doginka córcie to masz zdolniache i do tego bardzo fotogeniczną, wszystkie focie są superowe :loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Zdolniacha, jak można wbić ostrze maszynki w cokolwiek:crazyeye::evil_lol: Nie żebym nie miała serca i się tak wyśmiewała, nie nie nie:diabloti::evil_lol:

Jak maszynka leci pionowo to zapewniam że można się skaleczyć. Położyłam na brzegu stołu i ratując przed upadkiem złapałam nie za uchwyt tylko za ostrze i wbiłam sobie te ząbki :shake:

A Miśka to rzeczywiście coraz lepsza lasencja :loveu:

Posted

[quote name='weszka']Jak maszynka leci pionowo to zapewniam że można się skaleczyć. Położyłam na brzegu stołu i ratując przed upadkiem złapałam nie za uchwyt tylko za ostrze i wbiłam sobie te ząbki :shake:

A Miśka to rzeczywiście coraz lepsza lasencja :loveu:
Aż mi w kostki się coś zrobiło z bólu na samą myśl i tej maszynce:crazyeye:
Właśnie Miśka czyta opinie o sobie:diabloti: i lekko się zaróżowiła na buzi:loveu:
[quote name='malawaszka']o rany Weszka aż mnie zmroziło... brrr

a Miśka super! w ogóle te zdjęci byłyby świetne gdyby nie były w pokoju robione :cool3:
Robione w pokoju, bo na dworze leje od tygodnia:angryy:
[quote name='CaneSs']Siemano!
Jakie odjechane foty al'a M.J :loveu:
Miśka dziękuje za wszystkie komentarze:p

To trochę fot z zeszłego tygodnia;)

Posted

[quote name='zuzolandia']wowowow jakie sloneczne fotencjeee :multi::multi:

a pan Madzenty niczego sobiee :eviltong::eviltong:

witaj koffana ...juz mi dzisiaj lepiej :cool3:
No witaj, witaj:p
Ja dziś cały dzień przepłakałam, bo z pewnych względów nie miałam jak dojechać w niedzielę do Kielc:shake: Ale transport sam mi się trafił jak ślepej kurze ziarno:multi: i teraz z zapuchniętymi oczami jestem i wklejam foty i po malutku humorek mi powraca:p
Umiesz liczyć, licz na siebie...albo na rodzinę:loveu:Mój wujek mnie zawiezie:multi::loveu: