Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
no i co że żywe:eviltong:jak ja na Klubie zrobiłam ze 400 zdjęć to na płytki dla ludzi nagrałam z 50 najlepszych,tam gdzie psy prezentują się dobrze!
Czy Ty byś chciała,żeby ktoś takiego pokracznego Gordona wstawiał?????:diabloti:

Niech sobie wstawiają najbardziej pokracznego Gordona - ja mam go na codzień i wiem jakie mam cudo i nic tego nie zmieni;)

A tak w ogóle chyba nie będę już fotografować sznaucerów:cool3: - wolę inne rasy, gdzie nie ma takiej zawiści:razz:

Posted

eria napisał(a):
Dogince się zdarzało wstawiać Gordona robiącego koooo więc to chyba bez większego znaczenia :diabloti:

ale nie na ringu chyba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czy Ty byś chciała,żeby ktoś takiego pokracznego Gordona wstawiał?????:diabloti:

Dogince się zdarzało wstawiać Gordona robiącego koooo więc to chyba bez większego znaczenia :diabloti:

Posted

eria napisał(a):

Nic nie zmienia - przecież to żywe zwierzątko moje kochane i koo też robi jak my wszyscy:evil_lol:
Gordon i tak jest dla mnie the best, tak jak Wasze psy dla Was:loveu:

Posted

ale jestem czepialska dziś:evil_lol::diabloti:

the best oczywiście ale nie koniecznie pod względem wystawowym-trzeba też mieć oczy!!!!!
I mówie tu o psach każdego wystawcy:diabloti:bo jak pies do kochania to oczywiście,że pod każdym względem naj:loveu:

Posted

ariss napisał(a):
ale jestem czepialska dziś:evil_lol::diabloti:

the best oczywiście ale nie koniecznie pod względem wystawowym-trzeba też mieć oczy!!!!!
I mówie tu o psach każdego wystawcy:diabloti:bo jak pies do kochania to oczywiście,że pod każdym względem naj:loveu:

Ty wredoto,@ - o :eviltong: przestań się czepiać i prowokować:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):
A to już chyba przesada - kalectwo a nie dobro rasy:crazyeye: - biedne są te owczarki nienaturalnie powykrzywiane:-(

w ogóle właściciele ONków to specyficzna grupa ludzi:roll::evil_lol: