Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Można grzywkę obcinać jak się chce, ale ja uważam, że tak z przedziałkiem jak ja robię najlepiej sie układa i nie spada na jeden bok;-) No i wzorzec amerykański właśnie jest z przedziałkiem;-)

Mam odciski na palcach:placz: Wyrwałam Rapera, a to cud poprostu;-)
Tylko w poniedziałek mam psa do trymowania i się zastanawiam, jak ja to teraz dam radę zrobić:hmmmm: Palce strasznie mnie bolą, a bomble chyba do poniedziałku nie znikną:shake::-(

Posted

Doginka napisał(a):
Można grzywkę obcinać jak się chce, ale ja uważam, że tak z przedziałkiem jak ja robię najlepiej sie układa i nie spada na jeden bok;-) No i wzorzec amerykański właśnie jest z przedziałkiem;-)

na bok układa się tylko psom którym tak rośnie włos;) np. mojej Gass. ale jak chce się tego pozbyć na na show mogę ułożyć na prosto, w życiu codziennym zupełnie to nie przeszkadza;) a co ma do tego wzorzec amerykański? w ameryce jesteśmy czy jak? każdy niech robi tak jak lubi i już;)

Posted

ariss napisał(a):
na bok układa się tylko psom którym tak rośnie włos;) np. mojej Gass. ale jak chce się tego pozbyć na na show mogę ułożyć na prosto, w życiu codziennym zupełnie to nie przeszkadza;) a co ma do tego wzorzec amerykański? w ameryce jesteśmy czy jak? każdy niech robi tak jak lubi i już;)

Chcesz, to tnij bez przedziałka - ja wolę swoje cięcie!:eviltong::lol:
niunka04 napisał(a):
He he mi się podoba taka grzywka jak u ludzi normalnie...:)

Ja wolę psa z psią grzywką:diabloti: I z pfffffedziałkiem:diabloti:

Teraz bdę focić takim sprzętem( D300S):diabloti:

Posted

Dostojny mężczyźni;) Nie no tak z przedziałkiem też jest spoko ale mi się trochę bardziej podoba tak bez tego przedziałka...;) i jeszcze dziwnie jak ta grzywka jest taka długaśna:)

Gordonek ma takie śliczne uszki:oops:

Posted

niunka04 napisał(a):
Dostojny mężczyźni;) Nie no tak z przedziałkiem też jest spoko ale mi się trochę bardziej podoba tak bez tego przedziałka...;) i jeszcze dziwnie jak ta grzywka jest taka długaśna:)

Gordonek ma takie śliczne uszki:oops:

Tu jeszcze moje kundle nie są wyskubane;-) A Gordonek ma śliczne uszka, bo kopiowane;-):loveu:
NATKA napisał(a):
Ale fajniutkie portreciki :lol:

Dziękujemy:lol:

Gordon z córeczką Holly:lol:

I wujcio Raper z Holly:loveu:

I sama Holly:loveu:

Posted

Cheritka napisał(a):
Śliczna dziewczynka,
dobrze mieć kontakt z dziećmi
(szczególnie że nie mamy suczek)
;D

Dokładnie, mamy psy i jak są szczeniaczki, to możemy tylko liczyć na hodowców suniek;-)
niunka04 napisał(a):
Gdyby kopiowania nie byłoby zabronione to Nick już by miała ładne uszka.. Strasznie ładnie z kopiowanymi...;) Może nowe zdjęcia oskubanego chłopaka???:)

Kopiowane są najpiękniejsze;-)
Wieczorem pokażę oskubanego Rapcia;-)

Posted

[quote name='ariss']kopiowane są szlachetniejsze:)
:loveu::loveu::loveu:

Tu Rapcio w bardzo dziwnej pozie:roflt:

Wyskubany, ale jeszcze do wykąpania i łapki do podstrzyżenia:lol:

Posted

[quote name='ariss']kopiowane są szlachetniejsze:)
prawda :cool3: briard z kopiowanym uchem jest niesamowicie dostojny a klapniety tak jak moja Zuzola to taki pies w typie wiejskim :evil_lol::evil_lol:

[quote name='ariss']Trzymam z całaych sił!!!

tez trzymamm :lol:

Witankoo :loveu:

http://i48.tinypic.com/m97dl4.jpg

ale sie synek rozkroczył :eviltong:

Nowe sprzęcicho? a ten d90 sie popsiuł? :cool3:

buziam wieczorowo :loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):

... Nowe sprzęcicho? a ten d90 sie popsiuł? :cool3:

D90 całe i zdrowe, do sprzedania w kąplecie z obiektywem Nikon 18-200 VR;-) za jedyne 4000 zL:lol:

Posted

[quote name='Doginka']D300s jest juz bardziej zaawansowany;-) - mam manię lepszości:diabloti:

dobrze ze lepszości a nie wielkości :diabloti::diabloti:
a ten 300 juz kupiony? ile kosztuje ?:eviltong: