amelecki Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Przeczytałem dzisiaj posty o klubach na Górnym Śląsku (napisane jakiś czas temu na dogomanii), czy to znaczy, że nie warto korzystać z doświadczeń członków takowych (Polarex, Husky Fan Katowice już się spotkałem pisane przez "u" :D , Travois)? W związku z tym, że piszę po raz pierwszy chciałem się przedstawić: Na imię mam Andrzej moja suczka syberian husky ma na imię Jena (czyt. jena) hodowla Polarni Przyjaciele rodzice Alaska i Johny. pozdrawiam am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szybszy_od_dylizansu Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Warto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Ja też myślę, że warto - sam z takowych doświadczeń korzystałem i korzystam. :D Tylko jak pamiętam, tam było napisne, że niektóre kluby traktują siebie jako "elitę" i nowicjusz jest trochę wyobcowany, odsuwany na bok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia40 Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Ależ ona słodka :D Ja też jestem nowym haskomaniakiem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka_ Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Asia a skąd jesteś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia40 Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Poręba woj.Śląskie - mała miejscowość na trasie Siewierz - Zawiercie Zielono i przyjemnie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav Posted March 31, 2003 Share Posted March 31, 2003 Witam wszystkich :D , nazywam sie Rafal i jestem czlonkiem klubu Polarex-Katowice, no i szczesliwym posiadaczem, wraz z moim bratem - psa rasy Alaskan Husky (nazywa sie Rocky), bardzo namawiam do tego aby korzystac z doswiadczen ludzi, ktorzy juz sie w "TO" od jakiegos czasu bawia :D Ja sam jestem czlonkiem tego klubu od roku i od tego czasu bardzo duzo sie dowiedzialem o wychowaniu i prawidlowym wytrenowaniu mojego husky'ego. Nie zgadzam sie ze wszystkie kluby sa hermetyczne i "elitarne", mowie tutaj glownie o klubie Polarex, wrecz przeciwnie wszystkich chetnych zapraszam na trening, ktory odbywa sie przewaznie w sobote na muchowieckim lotnisku, godziny treningu sa rozne dlatego prosze o ewentualny kontakt ze mna:[email protected] Pozdrawiam wszystkich :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceangel4444 Posted April 1, 2003 Share Posted April 1, 2003 a jak można złapać kontakt do tych klubów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted April 1, 2003 Share Posted April 1, 2003 Travois - Piotr Sędzik 504-941-796, Polarex - nie znam, ale myślę, że Piotrek Sędzik będzie miał namiary (należał kiedyś do tego klubu), Husky Fan - Prezes (nie znam nazwiska) 606-992-005, Krzysztof Dziurka 504-016-774. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted April 1, 2003 Share Posted April 1, 2003 Zanlazłem - Polarex - 0-32-251-55-39 (Barbara Steinmetz) :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amelecki Posted April 1, 2003 Author Share Posted April 1, 2003 OK. Wielkie dzięki wszystkim za wszelkie informacje. pozdrawiam am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav Posted April 1, 2003 Share Posted April 1, 2003 Polarex Katowice 0-32-251-55-39 Barbara Steinmetz Jesli ktos chce dokladnie wiedziec o ktorej i gdzie jest trening to prosze kontakt ze mna: [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 no niestety tak bylo z polarexem, porozchodzilo sie towarzystwo, co niektorzy pozabierali sprzet dlatego teraz musimy wszystko kompletowac :( no i oczywiscie narzekamy na brak psow obecnie mamy tylko 7 Jesli chodzi o jakies spotkanie to czemu nie :), mozna o tym pomyslec Pozdrawiam Rav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szybszy_od_dylizansu Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 Jak to powiedział nasz wielki wieszcz : "Są ludzie i parapety". :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amelecki Posted April 3, 2003 Author Share Posted April 3, 2003 Kasa, kasa już nie jedno dobre zniszczyła. Co do spotkania to bardzo chętnie tylko myślę, że jakiś termin w okolicach jakiejś niedzieli. Zaczął się termin prac ogrodowych i sobota raczej odpada :chainsaw: . Rav z tego też powodu niestety nie będę mógł pojawić się w najbliższą sobotę na treningu ale oczywiście bardzo chętnie skorzystam z Twojego zaproszenia :D pozdrawiam am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav Posted April 3, 2003 Share Posted April 3, 2003 ok, dam Ci znac kiedy bedzie w przyszlym tygodniu trening Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbara_St Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Witaj Rav, jak bedziecie na lotnisku to moze wezmiecie staruszki od Pani Barbaray na spacerek, Seko nie zyje, zmarl 1 maja:placz: , takze zostaly twa sterunke husy pozdrawiam corka Barbara Steinmetz ( tez Barbara ;) ), to z tad ( Szwecja) wyjwchal pierwszy husky do Polski okolo 25 lat temu , tatus prirwszych szczeniaczkow byl z Czech , piesek Ivana , oj bylo pozniej duzo roboty z rozkreceniem klubu, w Polsce nie bylo ani szelek , ani sani ....... to byly inne czasy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
husky-regan Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 [quote name='Barbara_St']Witaj Rav, jak bedziecie na lotnisku to moze wezmiecie staruszki od Pani Barbaray na spacerek, Seko nie zyje, zmarl 1 maja:placz: , takze zostaly twa sterunke husy pozdrawiam corka Barbara Steinmetz ( tez Barbara ;) ), to z tad ( Szwecja) wyjwchal pierwszy husky do Polski okolo 25 lat temu , tatus prirwszych szczeniaczkow byl z Czech , piesek Ivana , oj bylo pozniej duzo roboty z rozkreceniem klubu, w Polsce nie bylo ani szelek , ani sani ....... to byly inne czasy :lol:[/quote] z tego co wiem Rav juz nie w Polarexie, a z samym klubem tez chyba kiepsko, raczej mowa o grupie znajomych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbara_St Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 [quote name='husky-regan']z tego co wiem Rav juz nie w Polarexie, a z samym klubem tez chyba kiepsko, raczej mowa o grupie znajomych[/quote] tak, klub podupadl, moja mamma ( preses i zalozyciel klubu) ma 77 lat i jest wdowa om 10 lat, nie ma na to juz sily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubeer Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 może by jakieś spacerki na nowo zorganizować?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts