Jump to content
Dogomania

Tragedia jednego psa... NIE MA OKA! Ale ma juz DOM w Warszawie :)

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na slupach ogloszeniowych mozna spokojnie plakatowac
Nie wolno plakatowac na budynkach -niszczy sie elewacje- i na przystankach autobusowych.
Mysle ze mozna zapytac sie czy mozna wywiesic np na szybie jakiegos sklepu zoologicznego -ci ludzie kochaja zwierzeta i np umowic sie ze co tydzien bedzie zmiana pieska.

Posted

modliszka84 napisał(a):
tylko uważajcie dziewczyny na straż miejską, bo ci panowie często mają...hmm... inny do naszego punkt widzenia, delikatnie mówiąc :evil_lol:

hymm.. no staramy sie wieszać w eee... dozwolonych miejscach:razz:, jak na budynkach, to sie pytamy czy możemy, przy sklepach, na tablicach ogłoszeniowych ale tam długo nie wiszą...:mad: ludzie zaklejają. Wieszam gdzie się da, mam nadzieję, że się nie przyczepią, staram się uważać. Ja osobiście mam wrażenie, że straż miejską nie bardzo obchodzą plakaty. Ale będę uważać:cool1: a na słupach można? no to trochę nie na temat, bo to plakaty Asterka, więc:

podnoszę Lolę!

Posted

bo każdy tylko przechodzi, popatrzy, powie "ooo jaka bida" i idzie dalej szukać młodszych i ładniejszych... :roll:

ale Lola to jeszcze nic, jutro założe wątek suczce, na którą nie da się spojrzeć bez uronienia łzy... Sunia trafiła tydzień temu do schroniska po wypadku, miała całkowicie zmiażdżoną łapę, która musiała zostać amputowana. Oby tego było mało, sunia 2 dni po amputacji oszczeniła się :placz:
Ma chyba 2 szczeniątka zostawione. Siedzi w szpitaliku, tragedia :shake: