*zaba* Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Super,ze pabianicka brygada sie rozrasta,brawo!! Im wiecej plakatow tym wieksza szansa na domek. A tymczasem Lola na gore. Quote
aneta_zyleta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 kasia14 napisał(a):nom Ada z Pabianic... (moja kuzynka :evil_lol:, która tak jak ja kocha psinki) tia Ada chodzi ze mna do klasy...a z Kasia znam sie dzieki Adzie zbieg okolicznosci Lolka w gore!!!:laola: Quote
modliszka84 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 tylko uważajcie dziewczyny na straż miejską, bo ci panowie często mają...hmm... inny do naszego punkt widzenia, delikatnie mówiąc :evil_lol: Quote
Madzik77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Na slupach ogloszeniowych mozna spokojnie plakatowac Nie wolno plakatowac na budynkach -niszczy sie elewacje- i na przystankach autobusowych. Mysle ze mozna zapytac sie czy mozna wywiesic np na szybie jakiegos sklepu zoologicznego -ci ludzie kochaja zwierzeta i np umowic sie ze co tydzien bedzie zmiana pieska. Quote
Madzik77 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 lolka na poczatek -chudzinko ty moja ;( Quote
Madzik77 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale smutna i zrezygnowana :placz: nawet nie podeszla Czy ona znów przytyła czy mi sie wydaje? Quote
kasia14 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 modliszka84 napisał(a):tylko uważajcie dziewczyny na straż miejską, bo ci panowie często mają...hmm... inny do naszego punkt widzenia, delikatnie mówiąc :evil_lol: hymm.. no staramy sie wieszać w eee... dozwolonych miejscach:razz:, jak na budynkach, to sie pytamy czy możemy, przy sklepach, na tablicach ogłoszeniowych ale tam długo nie wiszą...:mad: ludzie zaklejają. Wieszam gdzie się da, mam nadzieję, że się nie przyczepią, staram się uważać. Ja osobiście mam wrażenie, że straż miejską nie bardzo obchodzą plakaty. Ale będę uważać:cool1: a na słupach można? no to trochę nie na temat, bo to plakaty Asterka, więc: podnoszę Lolę! Quote
*zaba* Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 O matko i corko jaka kupka smutku i zrezygnowania... Dlaczego nikogo nie zlapala za serce?? Quote
modliszka84 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 bo każdy tylko przechodzi, popatrzy, powie "ooo jaka bida" i idzie dalej szukać młodszych i ładniejszych... :roll: ale Lola to jeszcze nic, jutro założe wątek suczce, na którą nie da się spojrzeć bez uronienia łzy... Sunia trafiła tydzień temu do schroniska po wypadku, miała całkowicie zmiażdżoną łapę, która musiała zostać amputowana. Oby tego było mało, sunia 2 dni po amputacji oszczeniła się :placz: Ma chyba 2 szczeniątka zostawione. Siedzi w szpitaliku, tragedia :shake: Quote
Seaside Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 W górę Lola!! Mogę prosić o link do wątku suni bez łapki?? Quote
kasia14 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Seaside napisał(a): Mogę prosić o link do wątku suni bez łapki?? Sunia chyba jeszcze nie ma wątku... Quote
modliszka84 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 sunia bez łapki nie ma jeszcze wątku, bo nie miałam kiedy zrobić zdjęć :-( Wieczorem założe wątek bez zdjec najwyzej, a zdjecia dostarcze w przyszłym tygodniu. Quote
Seaside Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 I co z Tobą psiaku będzie?? :placz::placz: Quote
ada_1994 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Lola mam nadzieję, że w końcu znajdzie się dla ciebie dobry właściciel. Quote
Madzik77 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 czy LOLKA ma swoje zdjecia i opis na stronach niemieckiej fundacji?? Quote
Recommended Posts