magda_u Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Zapraszam wszystkich zainteresowanych obedience do wstepnego rezerwowania miejsc na seminarium z mistrzynia swiata OB z 2000 roku, Emilie Prytz. Wiecej informacji na: [URL]http://www.dogseminars.take.pl/speakers/prytz.html[/URL] Nie moge jeszcze podac takich szczegolow jak miejsce lub data, ale wstepne zgloszenia pozwola nam oszacowac zainteresowanie seminarium. Pozdrawiam Quote
Lambi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ja już wysłałam zgłoszenie :lol::lol: Quote
Basia i V Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A gdzie mialoby sie odbyc to semi? W Poznaniu? Ja sie zglaszam, ale nie wiem czy z psem - zobacze, w jakiej formie bedzie wiosna. Quote
magda_u Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Nie, nie w Poznaniu, raczej w jakims osrodku w centralnej Polsce. Quote
Guldi Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 no to czekamy :smile: ciekawe czy moje zgłoszenie doszło...? Quote
magda_u Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nie wiem, po nicku nie rozpoznam, ale na stronie z informacjami o seminarium podajemy aktualna ilosc zgloszen. Wyglada na to, ze brakuje nam chetnych do treningu dla zaawansowanych! Quote
luleczka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a jakie wymagania stawiacie dla psów w treningu zawansowanym?. moj pies juz pewnie niczym nie zablysnie ale ma opanowany reg 2. czy z takim psem mozna by sie zglosic czy raczej szukacie mlodych psow z perspektywami? ;))) Quote
LALUNA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='fish']Nie wiem, po nicku nie rozpoznam, ale na stronie z informacjami o seminarium podajemy aktualna ilosc zgloszen. Wyglada na to, ze brakuje nam chetnych do treningu dla zaawansowanych![/quote] Pewnie to kwestia ceny. Bardzo duzo jak za jeden dzień pracy. Quote
Basia i V Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='luleczka']a jakie wymagania stawiacie dla psów w treningu zawansowanym?. moj pies juz pewnie niczym nie zablysnie ale ma opanowany reg 2. czy z takim psem mozna by sie zglosic czy raczej szukacie mlodych psow z perspektywami? ;)))[/quote] Mam analogiczna i sytuacje i pytanie. Zglosilam sie bez psa, ale moge go zabrac, niech sie staruszek ucieszy Quote
Cimi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A czy będzie jakiś mail z informacją czy zgłoszenie doszło :cool3: ? Quote
magda_u Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Odpowiem po kolei na wszystkie pytania. [quote name='luleczka']a jakie wymagania stawiacie dla psów w treningu zawansowanym?. moj pies juz pewnie niczym nie zablysnie ale ma opanowany reg 2. czy z takim psem mozna by sie zglosic czy raczej szukacie mlodych psow z perspektywami? ;)))[/quote] Do grupy zaawansowanej szukamy par, ktore pracuja minimum nad obedience 2. [quote name='LALUNA']Pewnie to kwestia ceny. Bardzo duzo jak za jeden dzień pracy.[/quote] Wg mnie jak na caly dzien pracy z psem w grupie 10 osobowej pod okiem mistrzyni swiata to 400 zl nie jest bardzo duzo, zreszta widac, ze chetnych do grupy poczatkujacej cena nie odstrasza. [quote name='Basia i V']Mam analogiczna i sytuacje i pytanie.[/quote] Odpowiedz jest analogiczna ;) [quote name='Cimi']A czy będzie jakiś mail z informacją czy zgłoszenie doszło ?[/quote] Gdy zbierzemy odpowiednia ilosc chetnych wowczas bedziemy rozsylac maile z dalszymi informacjami. Jesli nie zbierze sie grupa zaawansowana to zrobimy 2 grupy poczatkujace. Quote
Agnisia =) Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zgłoszenie do grupy początkujacej wysłane :) Wiemy coś więcej o EMILIE PRYTZ ? Quote
magda_u Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 W zwiazku z tym, ze zglasza sie bardzo malo osob na grupe zaawansowana obnizylysmy wymagania - przyjmujemy osoby z zaliczona zerowka. zapraszam wszystkich, ktorzy sie wahaja. Quote
Agnisia =) Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No to zmiania postać rzeczy. Jeżeli zaliczyliśmy zerówke, ale nie robimy narazie programu 1 to tez powinniśmy iśc do zaawansowanej? Quote
magda_u Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Trudno mi powiedziec. Praca z grupa zaawansowana z zalozenia miala dotyczyc rozwiazywania konkretnych problemow, z jakimi borykaja sie zawodnicy. Chcemy uniknac sytuacji, w ktorej Emilie bedzie musiala prezentowac podstawowe metody nauki poszczegolnych cwiczen z zakresu obedience FCI (program miedzynarodowy) - na to jest miejsce w grupie poczatkujacej. Quote
Agnisia =) Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dobra, to jeszcze jedno pytanie organizacyjne; cena 100 zł bez psa jest za jeden dzień czy za dwa? Quote
Dudi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 hej hej.. przesylam 2 linki skad mozecie sciagnac fotki, ktore zrobilem podczas seminarium.. jakby byl jakis problem to dajcie znac.. filmiki wrzuce jakos wieczorkiem w niedziele.. pozdrowionka ;) dzien 1: Link: [URL]http://download.yousendit.com/83CEE0A1189B73C9[/URL] dzien 2: Link: [URL]http://download.yousendit.com/C534FDD22CCB12AC[/URL] Quote
Lambi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 hmmmm bardzo bym chciała pooglądac fotki, ale chyba nie mam jakiegoś specjalnego programu, bo mi się nie otwierają:shake::shake: chyba że guła jestem to proszę mnie oswiecić;);) Quote
dog_master Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Fotki trzeba rozpakowac, np. programem WinRAR :) Quote
Lambi Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='dog_master']Fotki trzeba rozpakowac, np. programem WinRAR :)[/quote] Bardzo dziękuję!!:lol::lol:udało się:lol::lol:i nawet My się załapaliśmy na fotki:multi::multi: Quote
Basia i V Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja tez zostalam z Vortikiem uwieczniona, w drugim dniu. Fajne fotki, dzieki. Quote
Madziaa&Maniek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Moje foty z seminarium: [URL]http://s247.photobucket.com/albums/gg131/Magda_lena93/Obedience/[/URL] (i tam parę z zawodów obedience w Warszawie 11.05.2008) wybaczcie że mało ale... jakoś nie miałam nastroju :eviltong: Quote
Recommended Posts