Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam wszystkich zainteresowanych obedience do wstepnego rezerwowania miejsc na seminarium z mistrzynia swiata OB z 2000 roku, Emilie Prytz. Wiecej informacji na:
[URL]http://www.dogseminars.take.pl/speakers/prytz.html[/URL]

Nie moge jeszcze podac takich szczegolow jak miejsce lub data, ale wstepne zgloszenia pozwola nam oszacowac zainteresowanie seminarium.

Pozdrawiam

Posted

Nie wiem, po nicku nie rozpoznam, ale na stronie z informacjami o seminarium podajemy aktualna ilosc zgloszen. Wyglada na to, ze brakuje nam chetnych do treningu dla zaawansowanych!

Posted

a jakie wymagania stawiacie dla psów w treningu zawansowanym?. moj pies juz pewnie niczym nie zablysnie ale ma opanowany reg 2. czy z takim psem mozna by sie zglosic czy raczej szukacie mlodych psow z perspektywami? ;)))

Posted

[quote name='fish']Nie wiem, po nicku nie rozpoznam, ale na stronie z informacjami o seminarium podajemy aktualna ilosc zgloszen. Wyglada na to, ze brakuje nam chetnych do treningu dla zaawansowanych![/quote]
Pewnie to kwestia ceny. Bardzo duzo jak za jeden dzień pracy.

Posted

[quote name='luleczka']a jakie wymagania stawiacie dla psów w treningu zawansowanym?. moj pies juz pewnie niczym nie zablysnie ale ma opanowany reg 2. czy z takim psem mozna by sie zglosic czy raczej szukacie mlodych psow z perspektywami? ;)))[/quote]

Mam analogiczna i sytuacje i pytanie. Zglosilam sie bez psa, ale moge go zabrac, niech sie staruszek ucieszy

Posted

Odpowiem po kolei na wszystkie pytania.

[quote name='luleczka']a jakie wymagania stawiacie dla psów w treningu zawansowanym?. moj pies juz pewnie niczym nie zablysnie ale ma opanowany reg 2. czy z takim psem mozna by sie zglosic czy raczej szukacie mlodych psow z perspektywami? ;)))[/quote]
Do grupy zaawansowanej szukamy par, ktore pracuja minimum nad obedience 2.

[quote name='LALUNA']Pewnie to kwestia ceny. Bardzo duzo jak za jeden dzień pracy.[/quote]

Wg mnie jak na caly dzien pracy z psem w grupie 10 osobowej pod okiem mistrzyni swiata to 400 zl nie jest bardzo duzo, zreszta widac, ze chetnych do grupy poczatkujacej cena nie odstrasza.

[quote name='Basia i V']Mam analogiczna i sytuacje i pytanie.[/quote]

Odpowiedz jest analogiczna ;)

[quote name='Cimi']A czy będzie jakiś mail z informacją czy zgłoszenie doszło ?[/quote]

Gdy zbierzemy odpowiednia ilosc chetnych wowczas bedziemy rozsylac maile z dalszymi informacjami.

Jesli nie zbierze sie grupa zaawansowana to zrobimy 2 grupy poczatkujace.

Posted

W zwiazku z tym, ze zglasza sie bardzo malo osob na grupe zaawansowana obnizylysmy wymagania - przyjmujemy osoby z zaliczona zerowka. zapraszam wszystkich, ktorzy sie wahaja.

Posted

Trudno mi powiedziec. Praca z grupa zaawansowana z zalozenia miala dotyczyc rozwiazywania konkretnych problemow, z jakimi borykaja sie zawodnicy. Chcemy uniknac sytuacji, w ktorej Emilie bedzie musiala prezentowac podstawowe metody nauki poszczegolnych cwiczen z zakresu obedience FCI (program miedzynarodowy) - na to jest miejsce w grupie poczatkujacej.

• 7 months later...
Posted

hej hej.. przesylam 2 linki skad mozecie sciagnac fotki, ktore zrobilem podczas seminarium.. jakby byl jakis problem to dajcie znac.. filmiki wrzuce jakos wieczorkiem w niedziele.. pozdrowionka ;)

dzien 1: Link: [URL]http://download.yousendit.com/83CEE0A1189B73C9[/URL]

dzien 2: Link: [URL]http://download.yousendit.com/C534FDD22CCB12AC[/URL]

Posted

hmmmm bardzo bym chciała pooglądac fotki, ale chyba nie mam jakiegoś specjalnego programu, bo mi się nie otwierają:shake::shake:
chyba że guła jestem to proszę mnie oswiecić;);)

Posted

[quote name='dog_master']Fotki trzeba rozpakowac, np. programem WinRAR :)[/quote]

Bardzo dziękuję!!:lol::lol:udało się:lol::lol:i nawet My się załapaliśmy na fotki:multi::multi:

Posted

Moje foty z seminarium: [URL]http://s247.photobucket.com/albums/gg131/Magda_lena93/Obedience/[/URL]
(i tam parę z zawodów obedience w Warszawie 11.05.2008) wybaczcie że mało ale... jakoś nie miałam nastroju :eviltong: