Jump to content
Dogomania

KORALIK: Pinczerkowaty czarnuszek -porzucony z różańcem na szyi...W CUDOWNYM DOMKU !!

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej... wygląda na to, że byłby po prostu idealny dla wrażliwej osoby pracującej zawodowo (kilka godzin poza domem), do małego mieszkania z kotami?.... naprawdę jest taki łagodny?
nie chcę zapeszać, ale ktoś mi przychodzi do głowy

Posted

[quote name='Tilia']ojej... wygląda na to, że byłby po prostu idealny dla wrażliwej osoby pracującej zawodowo (kilka godzin poza domem), do małego mieszkania z kotami?.... naprawdę jest taki łagodny?
nie chcę zapeszać, ale ktoś mi przychodzi do głowy[/quote]

Naprawdę. To taki delikatny, nieśmiały (ale nie strachliwy) smutasek... Sama bym go wzięła, gdybym mogła...

Tilia jesteś kochana, że zwrócilaś na niego uwagę!!

Posted

Czarnuszka ogłoszenie juz w Pupilu w rynku :cool3:
A po drodze spotkałam kolege i zmolestowałam go plakatami piesków, że ma nie kupić fajek tylko pokserować, rozdać znajomym i porozlepiać.
Może będzie efekt.

Posted

[quote name='bea_m']Ja się zakochałam w nim już. A i mój TZ też :cool3:.[/quote]

a miłość powinna być spelniona, bo inacej jest nieszczęśliwa :roll:

Posted

[quote name='bea_m']:multi: wreszcie ktoś mnie odwiedzi :) A ile z Płocka chcecie psiaków zabrać?[/quote]

Wszystkie shih-tzu od reki w kazdej ilosci,a przywieziemy tylko trzy- Koffi, Czarnuszka, Batmanka a i niesmiało zasugeruje BESTIE:eviltong:

Posted

nie mogę się skontaktować z osobą którą miałam na myśli jako ewentualny domek- nie będzie jej do końca tygodnia- więc na razie tylko podnoszę maluszka

Posted

myslalam, ze mnie juz nic nie zaskoczy ale rozaniec???:mdleje:strach sie bac jaki ciemnogrod

a piesio to chyba dla starszej osoby sie nie nadaje:-(, Ma chyba dopiero kolo roczku? Takie malizny zyja dosc dlugo no a starsze osoby ...wiadomo wieksze ryzyko ze zostanie znowu sam:-(

Posted

No tak... Racja.
Ale jeśli się zgłosi ktoś starszy, fajny i miły dla pieska, to przecież nie powiemy "niestety ale pan/pani umrze wcześniej niż pies"...