Owieczka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Paróweczka to malusia sunia troszkę jamnikowata ale grubokoścista , choć bardzo niskopodłogowa ;). To bardzo milusia sunia :loveu:wyglada troszkę jak serdelek :cool3: ale jest urocza. Jest młodziutka ( ma może ok roku ) i była bardzo wystraszona , jak zabierałyśmy ja ze schroniska. To taka mała kanapowa kluseczka idealna do utuczenia :evil_lol: Pełne niepewności spojrzenie - taki mądre i smutne oczy :-( Ona jest naprawdę malutka , tylko taka troszkę kluskowata ;) wielkościa o tak troszkę pod łydke włazi ...malusia jest Sunia szuka domu na wczoraj !! Chwilowo przebywa w lecznicy ( zostanie wysterylizowana) ale mamy dosłownie kilka dni !!! :placz: Bardzo prosze o pomoc w szukaniu jej ciepłego kata :modla: co teraz ze mną będzie... Lubię pieszczotki :p Zobaczcie jaka ze mnie mała kruszynka :placz: Ja chcę do tej cioci , ona jest fajna. Kto mnie przytuli :placz: Zabierz mnie do domu :-( proszę ... Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ojojku, jojku... Jaki jestem tłuścioszek malutki ;) Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 W samochodzie była bardzo przestraszona :shake: ale nic nie narozrabiała :eviltong: poprostu sobie grzeczniutko leżała całą droge Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Prawda , że jest super ?! :loveu: A ogonek ma taki 1/3 długości. Wyglada jakby był kopiowany :razz: taki nie za krótki - nie za długi a w sam raz ;) Quote
ronja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 paróweczka jest w Radości, tak? zaraz wysyłam jej fotki i pozostałych dziewczynek bardzo dobremu domkowi... Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 ronja napisał(a):paróweczka jest w Radości, tak? zaraz wysyłam jej fotki i pozostałych dziewczynek bardzo dobremu domkowi... Tak , Paróweczka jest w Radości i niestety musi zaraz z tamtąd być zabrana :shake: więc domku czekamu !! Może padnie właśnie na paróweczkę ?? :cool3: Trzymam kciuki ! Quote
ronja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Owieczko, podalam Twój nr telefonu i Beaty. Chętna jest agatka, co miala na tymczasie naszego niesfornego Leona, więc domek naprawdę byłby super Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 ronja napisał(a):Owieczko, podalam Twój nr telefonu i Beaty. Chętna jest agatka, co miala na tymczasie naszego niesfornego Leona, więc domek naprawdę byłby super OJEJ ! Cudownie !! :multi: Paróweczka jest dosłownie odrobinkę wieksza od Leona ( bo taka kluska a Leoś był szczuplak ) ;) Niech sie ze mną skontaktuje :lol: Quote
Magdarynka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Paróweczka na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=247390658 Quote
Owieczka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Kto przygarnie paróweczkę chociaż na tymczas ?? :placz: Quote
esperanza Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Owieczko ona ma na zdjęciach bardzo opuszczony brzuch. czy przypadkiem nie jest (albo już była) w ciąży, gdy ją zabierałyście? Quote
ludwa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ten brzuch trochę straszny był przy jej chudości. Ale sutki malutkie a to byłaby chyba już końcóweczka ciąży... Była już zresztą badana i prawdopodobnie dzisiaj sterylka... Quote
Owieczka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 esperanza napisał(a):Owieczko ona ma na zdjęciach bardzo opuszczony brzuch. czy przypadkiem nie jest (albo już była) w ciąży, gdy ją zabierałyście? W ciąży ....eee raczej nie poprostu była najedzona bardzo. Quote
esperanza Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czy ktoś ma wiadomości, czy miała już zabieg i jak się czuje? Quote
ludwa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Zabieg był w piątek, potem dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu. Czekamy na lekarza i opinię czy może już jechać na tymczas Quote
Owieczka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ronja napisał(a):a jest dla niej jakieś miejsce?? Narazie tylko płatny tymczas :-( :shake: Quote
jayo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Sunia jeszcze nie zabrana z lecznicy, ale moze zanim wyjedzie stamstad - znajdziemy dla niej juz dom docelowy? Quote
Owieczka Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jayo napisał(a):Sunia jeszcze nie zabrana z lecznicy, ale moze zanim wyjedzie stamstad - znajdziemy dla niej juz dom docelowy? Byłyby cudownie :placz: gdyby prosto z lecznicy trafiła pod kołderkę :loveu: Quote
Recommended Posts