Macho Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 No wlasnie! ;) przydaloby sie, zebys tez cos zrobila, nie mozemy Cie same tu ciagle podnosic ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dosyć tego lenienia się:eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Brawo, Macho!:multi: :eviltong: Quote
Tina:) Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Macho jestem z Ciebie dumna!:):) :loveu: :eviltong: Quote
Macho Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Zgadnołam, zgadnołam!! :laola: :eviltong: Quote
*Gajowa* Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Zaglądam czasami do Arisy . Mam w DT od 4 miesięcy chyba kolejną "siostrzyczkę" Kenię niezwykle żywiołową /ADHD/ sunię w podobnym wieku i też ciągle bez domku. To co napisaliscie w pierwszym poście pasuje jak ulał do "mojej" Kenii, która jest pomimo trudnego charakteru wspaniała ... Czarnym psiakom trudniej znależć dom niestety :placz:. Trzymam kciuki za Ariskę :thumbs:. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 *Gajowa* napisał(a): Czarnym psiakom trudniej znależć dom niestety :placz:. Trzymam kciuki za Ariskę :thumbs:. Dlaczego? Chociaż raz usłyszałam komentarz na temat jednego z psów, że "takiego cornego nie bieremy"...:shake: Ariska dziękuje za kciuki:lol: Quote
Recommended Posts