ulvhedinn Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tego psiaka na śmierć skazał wiek... :placz: Mały zwykły kundelek. Z pewnym trudem wstaje, żeby przycisnąć się do krat, poprosić o odrobine czułości... Stary, słaby- bez szans w konkurencji z młodymi, ładnymi psami...W dodatku siedzi na szczeniakarni, gdzie już nikt nie ma możliwości go wypatrzyć:-( Wczoraj skończyła mu się kwarantanna- jeśli ma żyć musi wyjść ze schroniska... Mam dla niego DT- na tydzień. co potem? Czy koło takich oczu można przejść obojetnie...? Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a ten obok Pudelek? on też ma wątek-to ten podgryzający Pudliszonek. staruszka tylko jedna fotka Ulv?:-( Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Jutro będzie więcej. obok, tak to ten gryzący... :shake: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Podnoszę dziadunia. Jak on patrzy...:oops: Z pysia wygląda na gabaryty ratlerkowe..? Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Taki może ciut większy, ale na oko waży max. 5kg... :-( Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To maciupasek! Na maciupaski jest popyt, ale to maciupasek wiekowy...:oops:Allegro mu zrobię, można? Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Można? Ależ my będziemy bardzo wdzięczni za każda formę ogoszeń!!!! :evil_lol: Tylko napisz jakis chwytliwy tekst, mi dzisiaj wena się skończyła... :shake: Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Prosimy!!! DT oznacza życie.... :placz: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kurde, zakuwam do egz i z chwytliwymi tekstami u mnie też teraz ciężko.:evil_lol:Jedyny tekst jaki mi się ciśnie na usta to k... jak ja nie znoszę zakuwać!:diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dziadziuś odszedł... (*) Więcej napisze Ulv.. o ile bedzie miec sile.. :-( Quote
Kanzaj Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Boże, za co my ludzie zgotowaliśmy im taki los........:placz: Quote
basiaap Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Dziadziuś odszedł... (*) Więcej napisze Ulv.. o ile bedzie miec sile.. :-( Agnieszko - odszedł sam? Quote
Neris Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Maleńki... tak rozpaczliwie patrzył przez kraty. Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Malutki został wczoraj uśpiony :placz: Musieli, dostał ataku, był w stanie agonalnym... Przepraszam, maleńki, może gdybym Cię od razu zabrała? Nie wiedziałam, wydawało mi się, że nie jest źle :shake: Tak mi cholernie źle... Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 O nieeee!!!:placz::-( Śpij spokojnie malutasku. [*] Ulv, miał chore serduszko..? Nie mogłaś wiedzieć...:-(:glaszcze: Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nawet nie wiadomo co mu było- coś ze starości :-( Cholera, żebym wiedziała.... Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)'] Dziadziuś odszedł... (*) Więcej napisze Ulv.. o ile bedzie miec sile.. :-( o szlag..........no nie! już miał tymczas już coś się działo-cholera jasna no:placz::placz::placz::placz: kochany śpij spokojnie........ Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ulvhedinn napisał(a):Nawet nie wiadomo co mu było- coś ze starości :-( Cholera, żebym wiedziała.... Może dlatego właśnie znalazł się na ulicy. Zaczął chorować i już go nie chcieli.:-(Trzymaj się, czasami tak jest że nie zdążymy...:oops::-( Quote
basiaap Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Boże... :placz::placz::placz: To straszne, straszne biedny piesek A Ty, Ulv, i tak robisz więcej niż możesz. Quote
rebellia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulv, gdyby to gdyby tamto. To może okrutne się wyda, to co napiszę. Nie da się uratować wszystkich zwierząt!!! Tym bardziej jest to trudne, kiedy psie życie dobiega końca. Nie nam się o to obwiniać. Nie są winni Ci co niosą pomoc, ale Ci co sprawili, że ten pies na koniec swojego życia trafił do schronu. Quote
Monia70 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Teraz wiem ulv dlaczego u Aksy pisałaś , że masz doła....:placz::placz: Tak strasznie mi przykro:-( Quote
ulvhedinn Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Niby wiem, że to nie moja wina... ale jego spojrzenie mnie prześladuje :placz: Gdybym go zabrała głupie dwa dni wczesniej, może coś jeszcze by się dało zrobić... a przynajmniej nie odszedłby w schronisku, w strachu, sam... :placz: Quote
Recommended Posts