Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tego psiaka na śmierć skazał wiek... :placz:

Mały zwykły kundelek. Z pewnym trudem wstaje, żeby przycisnąć się do krat, poprosić o odrobine czułości... Stary, słaby- bez szans w konkurencji z młodymi, ładnymi psami...W dodatku siedzi na szczeniakarni, gdzie już nikt nie ma możliwości go wypatrzyć:-(
Wczoraj skończyła mu się kwarantanna- jeśli ma żyć musi wyjść ze schroniska... Mam dla niego DT- na tydzień. co potem?

Czy koło takich oczu można przejść obojetnie...?

Posted

Kurde, zakuwam do egz i z chwytliwymi tekstami u mnie też teraz ciężko.:evil_lol:Jedyny tekst jaki mi się ciśnie na usta to k... jak ja nie znoszę zakuwać!:diabloti:

Posted

Malutki został wczoraj uśpiony :placz: Musieli, dostał ataku, był w stanie agonalnym...

Przepraszam, maleńki, może gdybym Cię od razu zabrała? Nie wiedziałam, wydawało mi się, że nie jest źle :shake:
Tak mi cholernie źle...

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']
Dziadziuś odszedł... (*)

Więcej napisze Ulv.. o ile bedzie miec sile.. :-(

o szlag..........no nie! już miał tymczas już coś się działo-cholera jasna no:placz::placz::placz::placz:
kochany śpij spokojnie........

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nawet nie wiadomo co mu było- coś ze starości :-( Cholera, żebym wiedziała....

Może dlatego właśnie znalazł się na ulicy. Zaczął chorować i już go nie chcieli.:-(Trzymaj się, czasami tak jest że nie zdążymy...:oops::-(

Posted

Ulv, gdyby to gdyby tamto. To może okrutne się wyda, to co napiszę. Nie da się uratować wszystkich zwierząt!!! Tym bardziej jest to trudne, kiedy psie życie dobiega końca. Nie nam się o to obwiniać. Nie są winni Ci co niosą pomoc, ale Ci co sprawili, że ten pies na koniec swojego życia trafił do schronu.

Posted

Niby wiem, że to nie moja wina... ale jego spojrzenie mnie prześladuje :placz: Gdybym go zabrała głupie dwa dni wczesniej, może coś jeszcze by się dało zrobić... a przynajmniej nie odszedłby w schronisku, w strachu, sam... :placz: