Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

Posted

Hala, to ja powiem Twojemu TZowi, z czym Ty się przesypiasz... :mad::razz:

Tak, to cena za 1 konia. Niestety, gdy jest wiele potrzebujących zwierząt, a pomóc można tylko jednemu, trzeba dokonać wyboru. Kryteria zależą od sytuacji. Dla wszystkich instensywnie szukam nowych opiekunów, ale nie łudzę się, że znajdę więcej niż jednego... dwóch. A koni jest osiem. I nie zachęcają do kupna: półdzikie ogiery bez papierów.

Może chociaż są ładne, przyciągają oko. Jutro się przekonam. Ich szanse wzrosłyby.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję,że 20 zł przelane.Grace to bardzo ładne imię.Jak Grace Kelly.
Jutro zadzwonię do kogoś w sprawie konia,ale niczego nie obiecuję.

Posted

[B]Greven,[/B]
[B]Tłukę czółkiem o podłogę przed Tobą.[/B]
[B]A Koniki no cóż..... To wielkie marzenie moje i mojej córki. Obie odrobinę jeździmy, jak tylko jest okazja.[/B]
[B]Miejsce na jednego by się znalazło i okolica piękna do zwiedzania wierzchem..... tylko te wstrętne pieniądze:cool1:[/B]

Posted

constancja, pieniądze trzeba uzbierać, wtedy nie są już takie wstrętne ;)

Zobacz jakie są ceny koni, często wygórowane, nieosiąglane. Tu masz [B]tylko[/B] 1.5 tys. + kastracja + transport. To nie jest dużo! Obejrzę jutro te konie, zrobię zdjęcia... może się okazać, że to całkiem fajne ogierasy!

Rozpuśccie wici! Będzie dwa w jednym - ktoś sobie sprezentuje konia, a koniowi sprezentuje życie! Warto, naprawdę warto, działajmy!

Posted

Twoja córka już wie, co powinno się zrobić, a Ty teraz musisz być głosem rozsądku ;) Nie zazdroszczę. Jutro będą zdjęcia, więc na wszelki wypadek nie wchodźcie obie w ten wątek... :razz: (podam link do tematu ogierków)

Posted

zainteresowanych ogierami proszę tutaj, żeby nie zaśmiecać wątku haszczy:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7464916#post7464916[/URL]

constancja i córko constancji - NIE KLIKAJCIE W POWYŻSZY LINK

Posted

Poker, bardzo Ci dziękuję za przelew. Łacznie z pieniążkami od Poker mamy 120! Ludzie, kochani jesteście! To już połowa sumy. Cuda się zdarzają. :)A teraz idę do pracy.

Posted

Z Zamościa mam również 20 zł!! Hurraaa!! Mamy już 240zł! To na pewno wystarczy na transport Soni...Bianka, mam prośbę, czy mogłabyś jakoś ładnie napisać ile pieniażkó dostałąm od kogo, żeby ikt nie był pominięty? Ja mam wylączone funkcje pogrubiania, podkreślania, powiększania....kolory..ogólnie wszystko. A chcę aby to ładnie było zaznaczone.

Posted

Bianak..a Ty zauważyłas że ja piszę wciąż cięgle...znaczy że nie robię spacji dużych, żadnych odstępoów? Jak kliknę zatwierdź..to mi się wted ywszystko zlewa w jedno. :(

Posted

[SIZE=4][FONT=Tahoma][U][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłaty na transport Soni

Wpłyneło na konto HALI :

[/B][/U]od YONY 100ZŁ
od Marty i Asi Zamość 20zł
od Poker 20zł
od Yoriji 70zł
od Amigi 30zł
-----------------------------------------------
razem 240zł

[SIZE=7][COLOR=Red]Jest już 240 zł !!!!!!!!!

[/COLOR][/SIZE]

[/FONT][/SIZE]

Posted

No to pięknie :multi:

Sonia ... wrr, miało być nowe imię ... u mnie jadła suche, a u pana Franciszka ma do wyboru suche i gotowane, w związku z czym je oczywiście gotowane ;) Myślę jednak, że najlepszy będzie dla niej jakiś light, bo raz że wiek, a dwa że sterylizacja.

(Hala, od jakiegoś czasu na dogo pojawia się problem, że nie działają funkcje, ani odstępy - ale np. teraz jest ok)

Posted

Greven..ja z tymi odstępami mam od jakiś trzech miesięcy. I nie zmieniło mi się jeszcze na lepsze. A co do imienia..to ja się jakoś przyzwyczaiłam...wiem, że nie pasuje. A skąd Ty to imię wytrzasnęłaś? Ci ludzie co ja przywieźli to nie powiedzieli jak ma na imię?