Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

Posted

[B]Hala[/B]?... :razz:
Ale przynajmniej napisałaś :lol:

[B]BIANKA[/B]?...:crazyeye:
Ty masz 9 (słownie dziewięć) kotów?... :eek::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yona']BIANKA?...
A Ty się nie boisz, że jakaś telewizja Ciebie odwiedzi... No, z takiego np. programu UWAGA?... :evil_lol:[/quote]
Myślisz , że zamkną mnie w wariatkowie ?
Chyba sama się zgłoszę :cool1:

Posted

[quote name='Hala']Sonia ma pierwszego obserwatora. ;)[/quote]

Wiecie, ludzie to mnie wkurzają już. Wystawiam takie biedne psy i nic, a dzisiaj rano wystawiłam bokserka, amstaffa i dobermankę w jednej aukcji. Mają 260 wejść i 4 obserwatorów. Takim to dobrze. :p Sonia to taka sama szczęściara :loveu: Tylko trochę brudna, kurde... :evil_lol:

Posted

Chyba się zakocham w Soni. Co ją zlpaię to muszę pomiętolić i pomiziać. Przeważnie Sonia rozkłada wtedy łapy i pokazuje brzuszysko. Ale jak przesadzam, to jej się warkot włacza, to ja wtedy też warkotam i tak sobie razem warkotamy. Oglądam z podziwem jej rankę na brzuchu. No niesamowicie szybko futro narasta.Jak sobie przypomnę brzuszek Carmelcia to u niej to wszystko o wiele wolniej przebiegało.

Posted

Wróciliśmy z wieczornego siku-kupa. Wszyscy zadowoleni. Sonia na swoim kocyku już chrapie a Cortez jeszcze przy moim krześle lezy. Ale jak tylko się ruszę, to on pewnie pójdzie do swojego posłanka. Życzę wszystkim dobrej nocy. ;)

Posted

Miłość przychodzi nie wiadomo skąd :oops:
Mój TZ zakochał się w warkolącym i gryzącym Kobim :evil_lol:
Jak wyjeżdzał , to najbardziej szkoda mu było zostawiać Kobiego :mad::diabloti:

Posted

[quote name='BIANKA1']Karmię najmłodszego zasrańca :mad:[/quote]

Siedziałam cicho i się nie odzywałam, ale właśnie [B]dokładnie [/B]tak sobie pomyślałam...że to jakiś mały zasraniec tu wchodzi w grę :evil_lol:.

Posted

[quote name='Hala']Monika to ma święty spokój, bo swoje zasrańce już wydała. :diabloti:[/quote]

A żebyś wiedziała, że mam spokój. Od tych zasrańców mam. :diabloti:

Posted

[quote name='MonikaP']A żebyś wiedziała, że mam spokój. Od tych zasrańców mam. :diabloti:[/quote]

Nie no na całym froncie dałyście. U mnie w pracy jest chłopak który chciał mieć zawsze huszczaka. Jak ja mam go na ten wątek przysłać jak tu co drugi post "zasraniec" i zasraniec :evil_lol:????

Posted

[quote name='Yorija']Nie no na całym froncie dałyście. U mnie w pracy jest chłopak który chciał mieć zawsze huszczaka. Jak ja mam go na ten wątek przysłać jak tu co drugi post "zasraniec" i zasraniec :evil_lol:????[/quote]

No ale przecież nie huszczak zasraniec :evil_lol:. Nota bene mój zasraniec wrócił wczoraj późnym wieczorem z nieudanej adopcji :-(.

Posted

[quote name='MonikaP']No ale przecież nie huszczak zasraniec :evil_lol:. Nota bene mój zasraniec wrócił wczoraj późnym wieczorem z nieudanej adopcji :-(.[/quote]
A czego mu brakowało :cool1:

Posted

[quote name='BIANKA1']A czego mu brakowało :cool1:[/quote]

Czego mu brakowało? Opanowania godnego 5-letniego bernardyna, znajomości zasad dobrego wychowania w wieku 7 tygodni, wiedzy, że nie gryzie się kwiatków oraz pani i pana. Brakowało mu chęci do "dania się okiełznać". Brakowało mu bycia "normalnym" szczeniakiem, bo przecież "normalne" szczeniaki w wieku 7 tygodni są posłuszne, nie uciekają, gdy chce im się smarować łapkę, siedzą grzecznie na posłanku, raz na jakiś czas dają się pocałować i przytulić, a w stosownym momencie usuwają się na bok i nie przeszkadzają. I nie próbują ugryźć pana w nos w czasie zabawy.
Tego wszystkiego nie robią "normalne" szczeniaki, a ponieważ ten mój nie jest "normalny", na pewno wyrośnie na niespotykanego agresora, co widać już po 3 dniowej obserwacji w nowym domu.

Posted

[quote name='Yorija']Nie no na całym froncie dałyście. U mnie w pracy jest chłopak który chciał mieć zawsze huszczaka. Jak ja mam go na ten wątek przysłać jak tu co drugi post "zasraniec" i zasraniec :evil_lol:????[/quote]

A o śmierdzielach zapomniałaś? Śmierdziele jak najbardziej dotyczą w tym wątku huszczaków :diabloti:. Nie mówiąc o brudasach :diabloti:.