Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [B]Hala[/B]?... :razz: Ale przynajmniej napisałaś :lol: [B]BIANKA[/B]?...:crazyeye: Ty masz 9 (słownie dziewięć) kotów?... :eek::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak: Quote
Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 BIANKA?... A Ty się nie boisz, że jakaś telewizja Ciebie odwiedzi... No, z takiego np. programu UWAGA?... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Yona']BIANKA?... A Ty się nie boisz, że jakaś telewizja Ciebie odwiedzi... No, z takiego np. programu UWAGA?... :evil_lol:[/quote] Myślisz , że zamkną mnie w wariatkowie ? Chyba sama się zgłoszę :cool1: Quote
BIANKA1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Hala']Biance to już nic nie pomoże...dosłownie nic... :placz:[/quote] Dziękuję za słowa otuchy :mad: Sońka ........ zmykaj do domku . Quote
Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Hala']Sonia ma pierwszego obserwatora. ;)[/quote] Wiecie, ludzie to mnie wkurzają już. Wystawiam takie biedne psy i nic, a dzisiaj rano wystawiłam bokserka, amstaffa i dobermankę w jednej aukcji. Mają 260 wejść i 4 obserwatorów. Takim to dobrze. :p Sonia to taka sama szczęściara :loveu: Tylko trochę brudna, kurde... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jak to mówią ? Lepiej się urodzić pięknym i bogatym , niż .........................:angryy: A co te kundle , chciały być kundlami ? Quote
Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Żeby to tylko kundle... Ja tam mam hospicjum w ogłoszeniach :-( Stare, chore... Ech... Quote
Hala Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Chyba się zakocham w Soni. Co ją zlpaię to muszę pomiętolić i pomiziać. Przeważnie Sonia rozkłada wtedy łapy i pokazuje brzuszysko. Ale jak przesadzam, to jej się warkot włacza, to ja wtedy też warkotam i tak sobie razem warkotamy. Oglądam z podziwem jej rankę na brzuchu. No niesamowicie szybko futro narasta.Jak sobie przypomnę brzuszek Carmelcia to u niej to wszystko o wiele wolniej przebiegało. Quote
BIANKA1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Przynajmniej masz z kim powarkotać :diabloti: Quote
Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Przedłużona cisza przedwyborcza, to trochę sobie pogadamy?... :evil_lol: Quote
Hala Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wróciliśmy z wieczornego siku-kupa. Wszyscy zadowoleni. Sonia na swoim kocyku już chrapie a Cortez jeszcze przy moim krześle lezy. Ale jak tylko się ruszę, to on pewnie pójdzie do swojego posłanka. Życzę wszystkim dobrej nocy. ;) Quote
Greven Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Hala']Chyba się zakocham w Soni.[/quote] ło matko, a co na to TZ :-o Quote
BIANKA1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Miłość przychodzi nie wiadomo skąd :oops: Mój TZ zakochał się w warkolącym i gryzącym Kobim :evil_lol: Jak wyjeżdzał , to najbardziej szkoda mu było zostawiać Kobiego :mad::diabloti: Quote
Hala Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bianka . a co Ty kobieto robisz o tej godzinie na nogach?? :crazyeye: Quote
Yona Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jak to co?... :) Ona ma komputer na drodze między łóżkiem a toaletą :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Hala']Bianka . a co Ty kobieto robisz o tej godzinie na nogach?? :crazyeye:[/quote] Karmię najmłodszego zasrańca :mad: Quote
MonikaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='BIANKA1']Karmię najmłodszego zasrańca :mad:[/quote] Siedziałam cicho i się nie odzywałam, ale właśnie [B]dokładnie [/B]tak sobie pomyślałam...że to jakiś mały zasraniec tu wchodzi w grę :evil_lol:. Quote
Hala Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Monika to ma święty spokój, bo swoje zasrańce już wydała. :diabloti: Quote
MonikaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Hala']Monika to ma święty spokój, bo swoje zasrańce już wydała. :diabloti:[/quote] A żebyś wiedziała, że mam spokój. Od tych zasrańców mam. :diabloti: Quote
Yorija Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='MonikaP']A żebyś wiedziała, że mam spokój. Od tych zasrańców mam. :diabloti:[/quote] Nie no na całym froncie dałyście. U mnie w pracy jest chłopak który chciał mieć zawsze huszczaka. Jak ja mam go na ten wątek przysłać jak tu co drugi post "zasraniec" i zasraniec :evil_lol:???? Quote
MonikaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Yorija']Nie no na całym froncie dałyście. U mnie w pracy jest chłopak który chciał mieć zawsze huszczaka. Jak ja mam go na ten wątek przysłać jak tu co drugi post "zasraniec" i zasraniec :evil_lol:????[/quote] No ale przecież nie huszczak zasraniec :evil_lol:. Nota bene mój zasraniec wrócił wczoraj późnym wieczorem z nieudanej adopcji :-(. Quote
BIANKA1 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='MonikaP']No ale przecież nie huszczak zasraniec :evil_lol:. Nota bene mój zasraniec wrócił wczoraj późnym wieczorem z nieudanej adopcji :-(.[/quote] A czego mu brakowało :cool1: Quote
MonikaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='BIANKA1']A czego mu brakowało :cool1:[/quote] Czego mu brakowało? Opanowania godnego 5-letniego bernardyna, znajomości zasad dobrego wychowania w wieku 7 tygodni, wiedzy, że nie gryzie się kwiatków oraz pani i pana. Brakowało mu chęci do "dania się okiełznać". Brakowało mu bycia "normalnym" szczeniakiem, bo przecież "normalne" szczeniaki w wieku 7 tygodni są posłuszne, nie uciekają, gdy chce im się smarować łapkę, siedzą grzecznie na posłanku, raz na jakiś czas dają się pocałować i przytulić, a w stosownym momencie usuwają się na bok i nie przeszkadzają. I nie próbują ugryźć pana w nos w czasie zabawy. Tego wszystkiego nie robią "normalne" szczeniaki, a ponieważ ten mój nie jest "normalny", na pewno wyrośnie na niespotykanego agresora, co widać już po 3 dniowej obserwacji w nowym domu. Quote
Greven Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Ja znów nic nie wiem :evil_lol: Czy Sonia ma allegro? Quote
MonikaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Yorija']Nie no na całym froncie dałyście. U mnie w pracy jest chłopak który chciał mieć zawsze huszczaka. Jak ja mam go na ten wątek przysłać jak tu co drugi post "zasraniec" i zasraniec :evil_lol:????[/quote] A o śmierdzielach zapomniałaś? Śmierdziele jak najbardziej dotyczą w tym wątku huszczaków :diabloti:. Nie mówiąc o brudasach :diabloti:. Quote
Recommended Posts