Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mOnKeY16 napisał(a):
i wydane jest 1 szczeniak z klapiatymi uszkami .
tylko jeden szczeniak ? :( a ile mniej więcej macie teraz szczeniaków ?
a są kocięta ? jeśli tak to ile ?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez uwazam,ze jesli nie jest sie pewnym potecjalnych wlascicieli to lepiej nie ryzykowac te psy i tak juz duzo przeszly,a w schronisko jest juz dla nich wystarczajacym stresem...trzymam kciuki za pieski,zeby jak najszybciej znalazly kochajacy domek dla siebie...

Posted

kometa napisał(a):
znajoma jest zanteresowana adopcją huskyego ale dziś przez cały dzień nikt tam nie odbierał tel...

jesli jest zainteresowana, nie poddawajcie sie prosze.. na pewno w koncu sie dodzwonicie, czasem trzeba poczekac

Posted

dzwonilam, opis sie zgadza!!!!!!!! prawdopodobnie to ten jamnik, lewe uszko rozszarpane!!!!!!!! pani czeka na meza, maja razem zobaczyc go na watku i zadzwonic do przytuliska. czekam na wiadomosci od tej pani... oby to byl ten!!!!!!
:Dog_run:

Posted

tanitka napisał(a):
A PAni Siemińska jest zawiadomiona, zeby do czasu pojawienia sie tych Państwa nikomu nie wydawała jamniczka?

Tosiu, coś wiadomo? siedzę jak na szpilkach!!

p. Siemińska powiadomiona... tez myslę o nim cały czas... gadam o nim ciągle, nie moge się doczekać wieści...:ghost_2::grab: to czekanie doprowadzi mnie do szału.. pod wieczór będą nowe fotki, byłyśmy z Katyą na Kosodrzewiny

Posted

beka napisał(a):
Jakie są warunki adopcji??
czy można wziąć psa na dt??

mozna wziąć psa na dt.
warunki adopcji na stałe:
- trzeba mieć dowód osobisty do podpisania umowy
- dobrze jest mieć ze sobą smycz
- pies dostaje książeczkę zdrowia (zwierzęta są odrobaczane, szczepione)
- wydawane są za darmo

Posted

[quote name='mulinka']Tosiu, 8 października w poniedziałek moja znajoma pani Jola, która pomaga zwierzakom i zna państwa Siemińskich znalazła na osiedlu Zagajnik w Łodzi (Bałuty)tego dużego sierściuchowatego beżowo-szarawego łagodnego szorstkowłosego psa (opis pani Joli) przywiązanego łańcuchem do drzewa
pies miał skórkową obrożę i długi łańcuch

(fotka z komórki)

został zabrany do przytuliska na Kosodrzewiny
czy mogłabyś się dowiedzieć jaki ma nr chipa ?

nr chip tego pieska: 19572. jest bardzo przyjazny i kochany

Posted

mulinka napisał(a):

nie wiem, ja byłam rok temu w przytulisku (..) Pani pokazała mi też kilka małych psów i opowiadała ich historię, np. przemiłej, cudnej krótkowłosej Rudej, której drut pokaleczył szyję ale udało się ją wyleczyć - czy Ruda (może Rura już nie pamiętam dokładnie) jest jeszcze w przytulisku?)

tak, dowiedziałam sie dokładnie. ta psinka cały czas tam jest. drut jej pokaleczył szyję - to prawda - została na nim powieszona :angryy:..
pieska jest właściwie nie do wydania - jest 'niszczycielką' - P. Siemińska woli ją sobie zostawić - boi się, że i tak by do niej wróciła, albo, że ktoś by ją bił.