Betbet Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 oj akucha...dla mnie kochający człowiek to cud... więc właśnie tego tak na Nowy rok dla Miszy trzeba by było... Quote
Betbet Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Oleńka fajnie sie po Tobie wchodzi na kolejne sopockie wątki... Quote
akucha Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Betbet']oj akucha...dla mnie kochający człowiek to cud... więc właśnie tego tak na Nowy rok dla Miszy trzeba by było...[/QUOTE] :lol:No ciociu, to Trójmiasto miastem cudów jest!!! A ciocia szczeniaczka na 2 tygodnie nie przytuli? Quote
Betbet Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 oj akuchaaaa od listopada meiszkam w wynajmowanym mieszkaniu. właścicielami są dziadki, które mieszkają blok obok, mam co kilka dni wizytacje i niestety musiałam się rozstać nawet z chomikiem. panują warunki sterylne i nie mam mowy o niczym żywym już czytałam ogłoszenie na trójmieście, na starym mieszkaniu wzięłabym 3 a ni 1. teraz niestety nie mogę zrobić nic. cholera dobija mnie to! ale nie mam sił na szukanie mieszkania znowu, za dużo mnie to nerwów kosztowało. niestety dopóki siedziba straży nie będzie wyremontowana do końca to już nie uratuję ani szczeniorów, ani gołębii ani niczego...a pracy do rak brakuje i remont stanąl Quote
brazowa1 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 a co jeszcze w tym remoncie trzeba zrobic? Quote
akucha Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No masz... te stancje to niewonictwo dla dogomaniaków. Ale czytałaś ;) Ale zeby dziadkom chomik przeszkadza, to juz przesada. Quote
Betbet Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 narazie brak mi najnowszych poświątecznych wieści co do remontu A Pani Babcia alergiczka i straszna pedantka. Mi by to nie rpzeszkadzło, bo uwielbiam ten porządek który właściwie z własnej nieprzymuszonej woli utrzymujemy (tak, tak to taaaie niestudenckie,wiem;)) aleeeeee... zwierzaki! zero!nul!nic!ani jednego!chomika 2 tygodnie rpzemycałam w szafie! Quote
Betbet Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 domu domu a ja chce 3 silnych mezczyzn na 5 stycznia koniecznie(jeden mi nie wystarcza hihihih....) Quote
brazowa1 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 odkad Betbet objela patronatem Misze,wszystko szybko sie potoczylo:) W schronisku byla pewna Pani,ktora doplacila reszte do sterylki Miszy.Misza ma zagwarantowane ciachanie,napisze Wam dokladnie kiedy.I bardzo sie ciesze,autentycznie czuje duza ulge.Zalezalo nam na sterylizacji tej suki,bo ona z tych,co lubia miec duuuuzo szczeniat,w typie wilczastym.Nigdy nie ma gwarancji,czy przyszly wlasciciel upilnuje (a przeciez na pewno znajdziemy jej dom,prawda? Quote
brazowa1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 dzieki Gabi,niech to alegro przyniesie jej dom. Quote
vesna30 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Miła Pani Aneta napisała maila, I pyta jak przebiegła sterylka Miszy ????? Ale ona chyba jeszcze nie wysterylizowana????? Quote
brazowa1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='vesna30']Miła Pani Aneta napisała maila, I pyta jak przebiegła sterylka Miszy ????? Ale ona chyba jeszcze nie wysterylizowana?????[/quote] sterylka odlozona na nastepny tydzien,poniewaz Misza zostala zaszczepiona p/wsciekliznie i wet zdecydowal o poczekaniu 7 dni.A ze szczepienie sie jej konczylo,to nie bylo wyjscia. Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie rycz Olenko, no... Misza też znajdzie dom, to małolata jeszcze! Quote
Betbet Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 peeeeewnie,a po sterylce to bedziemy spokojniejsze i na pewno sie ktos zglosi Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :lol: Musi ten Ktoś się znaleźć, bo ja nie, to go dorwiemy :mad: Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ona jest miła suczka.Nie ma wiekszych problemow.Wiem tez,ze po sterylizacji bedzie ja mozna z lekkim sercem proponowac :) Quote
brazowa1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Sterylizacja jutro.Na pewno wszystko bedzie dobrze.Boss lekko zaskoczony,ze mu kolezanke zabrali,ale to nie na dlugo. Quote
brazowa1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Suka troche walczy z kolnierzem :p niestety fartuszek w jej przypadku sie nie sprawdzil. a oto Misza z lampa. Ma juz apetyt i dobrze sie czuje :) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/113/768dcc215387e4a1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts