Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Betbet']oj akucha...dla mnie kochający człowiek to cud...

więc właśnie tego tak na Nowy rok dla Miszy trzeba by było...[/QUOTE]

:lol:No ciociu, to Trójmiasto miastem cudów jest!!!

A ciocia szczeniaczka na 2 tygodnie nie przytuli?

Posted

oj akuchaaaa od listopada meiszkam w wynajmowanym mieszkaniu. właścicielami są dziadki, które mieszkają blok obok, mam co kilka dni wizytacje i niestety musiałam się rozstać nawet z chomikiem.
panują warunki sterylne i nie mam mowy o niczym żywym

już czytałam ogłoszenie na trójmieście, na starym mieszkaniu wzięłabym 3 a ni 1. teraz niestety nie mogę zrobić nic. cholera dobija mnie to! ale nie mam sił na szukanie mieszkania znowu, za dużo mnie to nerwów kosztowało. niestety dopóki siedziba straży nie będzie wyremontowana do końca to już nie uratuję ani szczeniorów, ani gołębii ani niczego...a pracy do rak brakuje i remont stanąl

Posted

narazie brak mi najnowszych poświątecznych wieści co do remontu

A Pani Babcia alergiczka i straszna pedantka. Mi by to nie rpzeszkadzło, bo uwielbiam ten porządek który właściwie z własnej nieprzymuszonej woli utrzymujemy (tak, tak to taaaie niestudenckie,wiem;)) aleeeeee...
zwierzaki! zero!nul!nic!ani jednego!chomika 2 tygodnie rpzemycałam w szafie!

Posted

odkad Betbet objela patronatem Misze,wszystko szybko sie potoczylo:)
W schronisku byla pewna Pani,ktora doplacila reszte do sterylki Miszy.Misza ma zagwarantowane ciachanie,napisze Wam dokladnie kiedy.I bardzo sie ciesze,autentycznie czuje duza ulge.Zalezalo nam na sterylizacji tej suki,bo ona z tych,co lubia miec duuuuzo szczeniat,w typie wilczastym.Nigdy nie ma gwarancji,czy przyszly wlasciciel upilnuje (a przeciez na pewno znajdziemy jej dom,prawda?

Posted

[quote name='vesna30']Miła Pani Aneta napisała maila,
I pyta jak przebiegła sterylka Miszy ?????
Ale ona chyba jeszcze nie wysterylizowana?????[/quote]
sterylka odlozona na nastepny tydzien,poniewaz Misza zostala zaszczepiona p/wsciekliznie i wet zdecydowal o poczekaniu 7 dni.A ze szczepienie sie jej konczylo,to nie bylo wyjscia.

Posted

Suka troche walczy z kolnierzem :p niestety fartuszek w jej przypadku sie nie sprawdzil.
a oto Misza z lampa.
Ma juz apetyt i dobrze sie czuje :)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/113/768dcc215387e4a1.jpg[/IMG][/URL]