Ulka18 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ambus biedaczysko juz dlugo czeka... ..... ale widac w koncu rezultat naszych aukcji i ogloszen, duzo osob pisze do schroniska, dzwoni, jest ruch, przybywa wirtualnych opiekunow. Minelo troche czasu, ale warto bylo czekac na efekty...oby tak dalej. Quote
Justynna Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 :laola: :laola: wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już myślałam, ze to nigdy sie nie stanie!!!! jejku, jejku. az mi sie normalnie płakać chce z radości. Jak ją wtedy musiałam odwiezc spowrotem do schroniska to myslałam ze mi serce peknie. no ale wszystko dobrze sie skonczylo! Quote
Ulka18 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Justynko, wszyscy sie cieszymy, ze AM juz w nowym domu. Co prawda nie wiemy co to za dom, ale chyba dobry, skoro chcial sterylizowana sunie i wzial ja zaraz po zabiegu. Prosimy o zmiane tytulu :p Quote
Tengusia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 superasnie ze laciatka ma domeczek oby byla szczesliwa :D :D :D Quote
Justynna Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 dobra przyznaje się bez bicia...nie wiem jak zmienić tytuł...prosze o pv z dokładną instrukcja... Quote
Recommended Posts