Jump to content
Dogomania

Chrzanów - Suka mieszańca (mix leonbergera ?) Tina jest już w NOWYM DOMKU!!

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj TZ jest chyba bardzo chory. Powiedział mi wczoraj, ze Bestia jest tak cudowna, ze mogłaby zostać.:crazyeye:
Zaraz mu wyperswadowałam ten pomysł, juz tak ledwo sie miescimy w domu.:mad:

Zgłupiałam totalnie, przeciez od zostawiania psów (małych) jestem ja a on od pilnowania, zebym nie przesadziła!!!Co sie u mnie dzieje:cool3:

Posted

[quote name='ewadr']Moj TZ jest chyba bardzo chory. Powiedział mi wczoraj, ze Bestia jest tak cudowna, ze mogłaby zostać.:crazyeye:
Zaraz mu wyperswadowałam ten pomysł, juz tak ledwo sie miescimy w domu.:mad:

Zgłupiałam totalnie, przeciez od zostawiania psów (małych) jestem ja a on od pilnowania, zebym nie przesadziła!!!Co sie u mnie dzieje:cool3:[/quote]

Buhahaha to była tylko kwestia czasu :mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Kup mu koszulkę z napisem "przecież ja nie lubię psów" - tak mówiłaś o swoim TZ, a chyba zapomniał o tym :evil_lol:

Posted

Tina zaszczepiona. W lecznicy chciała wszystkie koty i koto-podobne psy pożreć.:angryy:
Do weta Macka to sie przytulała jak do najlepszego przyjaciela.
Za dwa tygodnie sterylka, ale domek moze byc juz:lol:

Posted

Nikt nie zaglada do Bestyjki, ładnie tak cioteczki?:mad: Ja musze ja cala obmyziac przynajmniej dwa razy dziennie, wiecie ile czasu to zajmuje?:eviltong:

Posted

[quote name='Witokret']No ile, ile??? :cool3:[/quote]

Na kazde uszko 15 min, pod brodka 15 min, brzuszek chyba pół godziny (taki jest wielki)., po głowce olbrzymiej, po pyszczku, po pleckach
A jeszcze oswajamy sie ze szczotka,to jest dopiero czasochłonne, prawie jakby Shih-tzu czesać:evil_lol:

Posted

Tosinka bardzo potrzebuje domku, ja nie wyrabiam z czesaniem, pieszczeniem, karmieniem i spacerowniez z cała moją trojką a nawet czworką.
A ona potrzebuje kochajacej osoby na wyłaczność.:lol:

Posted

[quote name='ewadr']Tosinka bardzo potrzebuje domku, ja nie wyrabiam z czesaniem, pieszczeniem, karmieniem i spacerowniez z cała moją trojką a nawet czworką.
A ona potrzebuje kochajacej osoby na wyłaczność.:lol:[/quote]

Kiedy sterylka?
Do przełomu ją może wrzucimy? Chyba że jeszcze za wcześnie... jak myślisz Ewa? Bo z przełomu taka piękna suczynka na bank pójdzie.

Posted

Ogromnie się cieszę,że Tośka się tak łatwo zaaklimatyzowała.Cieszy fakt,że mimo przejść ma wciąż tak cudowny charakter,który był widoczny nawet u nas.

[quote name='Ulaa']Tytuł by się przydało zmienić, bo to przecież już nie Śląsk... :roll:[/QUOTE]

Racja :oops:Część zmieniłam,ale z częścią się zgapiłam,pardon.

Posted

Tekila nie ma cudownego charakteru.
Ewa, trzeba o tym napisać, co zrobiła.... Na stronce nadal jest, że ona łagodna i kocha cały świat. A ja dzisiaj chcę wysłać ją do przełomu, niech idzie szybko do kogoś, bo blokuje Twój tymczas...

W przełomie opiszę jej charakter zgodnie z prawdą.

Posted

Trzymajmy wszyscy kciuki za nasza sunie, zglosil sie pan ktory chce adoptowac sunie, ktora zamieszka w dokmku jednorodzinnym bez kotow, oczywiscie pan zna przeszlosc suni i wie ze trzeba bedzie z nia troszke popracowac. Czekamy na odzew Ewy kiedy jest ustalony termin sterylki po sterylce skontaktujemy sie z panem zeby umowic termin spotkania.:lol::lol::lol:

Posted

Ewcia termin podaje ci termin na sterylke dla suni 16.10.07 godzina 12.00, wczesniej nie mozna bylo bo suka jest zaszczepiona 01.10. a musi uplynac dwa tygodnie od szczepienia.

Posted

[quote name='ewadr']Dzwoniły wczoraj dwie osoby po sunie. Pan z kotami, więc odpada, ale zaproponowałam mu Koffi. Drugi telefon-bez komentarza.[/quote]

Z przełomu?