Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To dobrze ze nastepny taki dzien nastanie dopiero za rok, zdarzysz zapomniec :cool3: Quote
ewadr Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Moj TZ jest chyba bardzo chory. Powiedział mi wczoraj, ze Bestia jest tak cudowna, ze mogłaby zostać.:crazyeye: Zaraz mu wyperswadowałam ten pomysł, juz tak ledwo sie miescimy w domu.:mad: Zgłupiałam totalnie, przeciez od zostawiania psów (małych) jestem ja a on od pilnowania, zebym nie przesadziła!!!Co sie u mnie dzieje:cool3: Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Czekamy na foty naszej Tosi przytulanki. :crazyeye: Quote
Ulaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='ewadr']Moj TZ jest chyba bardzo chory. Powiedział mi wczoraj, ze Bestia jest tak cudowna, ze mogłaby zostać.:crazyeye: Zaraz mu wyperswadowałam ten pomysł, juz tak ledwo sie miescimy w domu.:mad: Zgłupiałam totalnie, przeciez od zostawiania psów (małych) jestem ja a on od pilnowania, zebym nie przesadziła!!!Co sie u mnie dzieje:cool3:[/quote] Buhahaha to była tylko kwestia czasu :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Kup mu koszulkę z napisem "przecież ja nie lubię psów" - tak mówiłaś o swoim TZ, a chyba zapomniał o tym :evil_lol: Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Tina zaszczepiona. W lecznicy chciała wszystkie koty i koto-podobne psy pożreć.:angryy: Do weta Macka to sie przytulała jak do najlepszego przyjaciela. Za dwa tygodnie sterylka, ale domek moze byc juz:lol: Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nikt nie zaglada do Bestyjki, ładnie tak cioteczki?:mad: Ja musze ja cala obmyziac przynajmniej dwa razy dziennie, wiecie ile czasu to zajmuje?:eviltong: Quote
Ada-jeje Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ewciu juz zagladam do bestyjki i do was tez, od jutra jestem dyspozycyjna ale dopiero gdzies kolo poludnia, piszcie lub dzwoncie co jest do zalatwienia. Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Witokret']No ile, ile??? :cool3:[/quote] Na kazde uszko 15 min, pod brodka 15 min, brzuszek chyba pół godziny (taki jest wielki)., po głowce olbrzymiej, po pyszczku, po pleckach A jeszcze oswajamy sie ze szczotka,to jest dopiero czasochłonne, prawie jakby Shih-tzu czesać:evil_lol: Quote
Ulaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tytuł by się przydało zmienić, bo to przecież już nie Śląsk... :roll: Quote
ewadr Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tosinka bardzo potrzebuje domku, ja nie wyrabiam z czesaniem, pieszczeniem, karmieniem i spacerowniez z cała moją trojką a nawet czworką. A ona potrzebuje kochajacej osoby na wyłaczność.:lol: Quote
Ulaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ewadr']Tosinka bardzo potrzebuje domku, ja nie wyrabiam z czesaniem, pieszczeniem, karmieniem i spacerowniez z cała moją trojką a nawet czworką. A ona potrzebuje kochajacej osoby na wyłaczność.:lol:[/quote] Kiedy sterylka? Do przełomu ją może wrzucimy? Chyba że jeszcze za wcześnie... jak myślisz Ewa? Bo z przełomu taka piękna suczynka na bank pójdzie. Quote
tunio Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ogromnie się cieszę,że Tośka się tak łatwo zaaklimatyzowała.Cieszy fakt,że mimo przejść ma wciąż tak cudowny charakter,który był widoczny nawet u nas. [quote name='Ulaa']Tytuł by się przydało zmienić, bo to przecież już nie Śląsk... :roll:[/QUOTE] Racja :oops:Część zmieniłam,ale z częścią się zgapiłam,pardon. Quote
Ulaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tekila nie ma cudownego charakteru. Ewa, trzeba o tym napisać, co zrobiła.... Na stronce nadal jest, że ona łagodna i kocha cały świat. A ja dzisiaj chcę wysłać ją do przełomu, niech idzie szybko do kogoś, bo blokuje Twój tymczas... W przełomie opiszę jej charakter zgodnie z prawdą. Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oczywiscie ze nie moze isc do domku w ktorym sa koty ale nie przeszkadzalo by zeby w domku byl juz jakis wiekszy pies. Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Trzymajmy wszyscy kciuki za nasza sunie, zglosil sie pan ktory chce adoptowac sunie, ktora zamieszka w dokmku jednorodzinnym bez kotow, oczywiscie pan zna przeszlosc suni i wie ze trzeba bedzie z nia troszke popracowac. Czekamy na odzew Ewy kiedy jest ustalony termin sterylki po sterylce skontaktujemy sie z panem zeby umowic termin spotkania.:lol::lol::lol: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wyobraz sobie Ulka ze z Bytomia. :evil_lol::evil_lol: Quote
ewadr Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ula pan prosił o zdjecia na meila. Wyslij mu jak mozesz. Quote
Ulaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='ewadr']Ula pan prosił o zdjecia na meila. Wyslij mu jak mozesz.[/quote] Jasne, tylko podaj meila :cool3: Quote
Ada-jeje Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ewcia termin podaje ci termin na sterylke dla suni 16.10.07 godzina 12.00, wczesniej nie mozna bylo bo suka jest zaszczepiona 01.10. a musi uplynac dwa tygodnie od szczepienia. Quote
ewadr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dzwoniły wczoraj dwie osoby po sunie. Pan z kotami, więc odpada, ale zaproponowałam mu Koffi. Drugi telefon-bez komentarza. Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='ewadr']Dzwoniły wczoraj dwie osoby po sunie. Pan z kotami, więc odpada, ale zaproponowałam mu Koffi. Drugi telefon-bez komentarza.[/quote] Z przełomu? Quote
Recommended Posts