Agnieszka K. Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Bardzo dziękuję - porównam z moją. A w Twoim zwiazku była chyba tylko dlatego, ze wydawnictwo jest tez we Wrocławiu - ja jak jakis czas temu szukałam to niestety ale w Wawie nigdy jej nie mieli. Quote
Mraulina Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [COLOR=Red][B]Kochani! To jest dział - czasopisma, a Wy piszecie o książce![/B][/COLOR] Znam tę pracę. Nie jest rewelacyjna. Quote
shangri_la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Mraulina'][COLOR=Red][B]Kochani! To jest dział - czasopisma, a Wy piszecie o książce![/B][/COLOR] Znam tę pracę. Nie jest rewelacyjna.[/quote] owszem ale przeczytaj caly watek ( chocby pierwszy post)- jest o ksiazce , tylko ktos go nei przeniosl w odpowiednie miejsce. topic o czasopismie kynologia tez jest tutaj gdzies ( zreszta zalozony przez ciebie :cool3: o tutaj ejst link: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62926[/url] . zdaje sie ze pisalam w tej sprawie do moda, badz gdzies w tym topicu zwracalam na to uwage ale jakos umknelo... a watek jest o ksiazce tylko nie zostal przeniesiony jak dzial czytelnia zostal rozbity na podfora :eviltong: pozdrawiam Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [B][COLOR=DarkGreen]W takim razie przenoszę do działu książek [/COLOR][/B];) Quote
Recommended Posts