NightQueen Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Najwiekszy przysmak mojej suki - DROPSY :evil_lol::evil_lol: dla nich zrobi wszystko :diabloti: (nie zebym ten fakt wykorzystwala :diabloti:) Quote
Michi-08 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Mój Miki najbardziej lubi mięso (prawdopodobnie wszystko co jem na obiad) Quote
BlackSheWolf Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='SZPiLKA23']No teraz to juz nie wiele jej sie moze dziac bo nie zyje...:(:(:( Prawdopodobnie miała złamany kregosłup a wiec 0 ratunku:(:(:( jak juz ja wyjełam z psiego pyska nie zyła:(:(:( nie obwiniam za to suni bo to jej instynkt, probowalismy ja tego oduczyc ale skutek był odwrotny teraz juz za pozno :shake::shake::shake:[/quote] jejku :( :( dla kotka [*] Quote
Luzia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Michi-08']Mój Miki najbardziej lubi mięso (prawdopodobnie wszystko co jem na obiad)[/quote] Nie za zdrowo jest karmić psa odpadkami ze stołu :roll: Quote
BlackSheWolf Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nie za zdrowo jest karmić psa odpadkami ze stołu :roll:[/quote] a ja mam obiektywna opinie na ten temat :) mówi się, że niezdrowo ale nikt nie stwierdził, że psiak choruje przez to, że je odpadki ze stołu ;) np. Puszek pies mojej babci ma 13 lat i zawsze je obiadki normalne i jest zdrowy jak byk :cool3: a mój Kleks ma niecałe 10 lat i je royala i choruje :roll: i gdzie jest prawda?? :cool3::evil_lol: Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='SZPiLKA23']No teraz to juz nie wiele jej sie moze dziac bo nie zyje...:(:(:( Prawdopodobnie miała złamany kregosłup a wiec 0 ratunku:(:(:( jak juz ja wyjełam z psiego pyska nie zyła:(:(:( nie obwiniam za to suni bo to jej instynkt, probowalismy ja tego oduczyc ale skutek był odwrotny teraz juz za pozno :shake::shake::shake:[/quote] Smutne :-( :-( :-( :-( [quote name='BlackSheWolf']a ja mam obiektywna opinie na ten temat :) mówi się, że niezdrowo ale nikt nie stwierdził, że psiak choruje przez to, że je odpadki ze stołu ;) np. Puszek pies mojej babci ma 13 lat i zawsze je obiadki normalne i jest zdrowy jak byk :cool3: a mój Kleks ma niecałe 10 lat i je royala i choruje :roll: i gdzie jest prawda?? :cool3::evil_lol:[/quote] Zgadzam się ... różnie to bywa ;) Quote
Luzia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='BlackSheWolf']a ja mam obiektywna opinie na ten temat :) mówi się, że niezdrowo ale nikt nie stwierdził, że psiak choruje przez to, że je odpadki ze stołu ;) np. Puszek pies mojej babci ma 13 lat i zawsze je obiadki normalne i jest zdrowy jak byk :cool3: a mój Kleks ma niecałe 10 lat i je royala i choruje :roll: i gdzie jest prawda?? :cool3::evil_lol:[/quote] No niby tak ale tak jak u mnie w domu się gotuje to ja bym w życiu Funi nie dała :evil_lol: Ale nie twierdzę że ona tego nie lubi bo jest wręcz przeciwnie :lol: Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Mięcho, to każdy psiak by zjadł ;) np schaboszczaka :razz: Quote
BlackSheWolf Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='monita']Mięcho, to każdy psiak by zjadł ;) np schaboszczaka :razz:[/quote] ja mojemu daje białe mięso z kurczaka :) Quote
aisak102 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']No niby tak ale tak jak u mnie w domu się gotuje to ja bym w życiu Funi nie dała :evil_lol: Ale nie twierdzę że ona tego nie lubi bo jest wręcz przeciwnie :lol:[/quote] Nie dałabyś Funi, bo sama wolisz zjeść, czy dlatego, że mogłoby jej zaszkodzić? ;) Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='aisak102']Nie dałabyś Funi, bo sama wolisz zjeść, czy dlatego, że mogłoby jej zaszkodzić? ;)[/quote] Obie te rzeczy :lol: Quote
Margolka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Menu naszego Rabika: kakao na kozim mleku, sery żółte wybranych gatunków, wątróbka w każdej postaci, ryż preparowany, chrupki kukurydziane, naleśniki z jogurtem, gotowana kukurydza, chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol: Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Margolka']Menu naszego Rabika: kakao na kozim mleku, sery żółte wybranych gatunków, wątróbka w każdej postaci, ryż preparowany, chrupki kukurydziane, naleśniki z jogurtem, gotowana kukurydza, chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol:[/quote] ten twój psiak ma lepiej niż nie jedno dziecko w tym kraju ale dobrze dobrze rozpieszczaj ja też tak robię:evil_lol: jak jogurcik kupuje w sklepie to juz nie jeden dla siebie tylko owocowy dla mnie a 2x naturalne dla moich:razz: pazerne bestie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Margolka']chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol:[/quote] o taaaaaaak :evil_lol: szczególnie zużyte :evil_lol: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Margolka'] chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol:[/quote] Mój bardziej lubi bez, bo przy tych w opakowaniu się trzeba przecież baaardzo natrudzić, żeby wyciągnąć chusteczki:evil_lol: Quote
Margolka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 W latach szczenięcych rarytasem był recznik papierowy, najlepiej cała rolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To menu, które podałam jest bardziej okazyjne, bo to codzienne składa się głównie z ryżu i gotowanego mięska z marchewką:loveu: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Margolka']W latach szczenięcych rarytasem był recznik papierowy, najlepiej cała rolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Oo tak... Niedawno po powrocie do domu zastałam cały pokój w papierze toaletowym:evil_lol: Quote
psiuroszczura Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Największymi łakociami dla mojego niewychowanego psa jest wszystko to co podpierniczy z kosza na śmieci, czyli: stare kości, które moja matka nieopatrznie wyrzuci:angryy:, folie z rózniastych suchych kiełbas i wędlin:angryy:, łącznie z takimi metalowymi zapinkami na końcach suchej krakowskiej:angryy:, skorupki z jajek:angryy:, folie z parówek:angryy:-tych nie je, tylko naciumka się, naciumka i wyssie cały tłuszczyk, który miał przyjemność zostać na folii z tychże parówków. Krew mnie zalewa czasami, ponieważ on dobrze wie, że mu nie wolno:mad::mad::mad:, a jednak z całą bezczelnością bezczelnego psa, kradnie i się chowa, żeby nie zebrać w zadek...:diabloti: Jestem niestety złą pańcią...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
aisak102 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='psiuroszczura']Największymi łakociami dla mojego niewychowanego psa jest wszystko to co podpierniczy z kosza na śmieci, czyli: stare kości, które moja matka nieopatrznie wyrzuci:angryy:, folie z rózniastych suchych kiełbas i wędlin:angryy:, łącznie z takimi metalowymi zapinkami na końcach suchej krakowskiej:angryy:, skorupki z jajek:angryy:, folie z parówek:angryy:-tych nie je, tylko naciumka się, naciumka i wyssie cały tłuszczyk, który miał przyjemność zostać na folii z tychże parówków. Krew mnie zalewa czasami, ponieważ on dobrze wie, że mu nie wolno:mad::mad::mad:, a jednak z całą bezczelnością bezczelnego psa, kradnie i się chowa, żeby nie zebrać w zadek...:diabloti: Jestem niestety złą pańcią...:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Też miałam takiego śmieciarza w domu. Nauczyliśmy się wtedy, wychodząc z domu, zastawiać krzesłami szafkę z koszem na śmieci. Opcją było też każdorazowe wyrzucanie śmieci przy wyjściu z domu. No i oczywiście idealny porządek w kuchni :evil_lol: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='aisak102'] No i oczywiście idealny porządek w kuchni :evil_lol:[/quote] I kto by pomyślał, że pies potrafi zmusić do sprzątania...:evil_lol::diabloti: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Rybie łby i ogólnie wszystko co kto wyrzucił z okna i to coś śmierdzi... Dlatego unikam podblocznych trawników jak się da, ale nie zawsze się da. Quote
duzebzium Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzisiaj upiekłam pierwszy raz ciasteczka z wątróbką...:cool3: Bardzo im smakują:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts