Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No teraz to juz nie wiele jej sie moze dziac bo nie zyje...:(:(:( Prawdopodobnie miała złamany kregosłup a wiec 0 ratunku:(:(:( jak juz ja wyjełam z psiego pyska nie zyła:(:(:( nie obwiniam za to suni bo to jej instynkt, probowalismy ja tego oduczyc ale skutek był odwrotny teraz juz za pozno :shake::shake::shake:[/quote]
jejku :( :( dla kotka
[*]

Posted

[quote name='Michi-08']Mój Miki najbardziej lubi mięso (prawdopodobnie wszystko co jem na obiad)[/quote]

Nie za zdrowo jest karmić psa odpadkami ze stołu :roll:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Nie za zdrowo jest karmić psa odpadkami ze stołu :roll:[/quote]
a ja mam obiektywna opinie na ten temat :) mówi się, że niezdrowo ale nikt nie stwierdził, że psiak choruje przez to, że je odpadki ze stołu ;) np. Puszek pies mojej babci ma 13 lat i zawsze je obiadki normalne i jest zdrowy jak byk :cool3: a mój Kleks ma niecałe 10 lat i je royala i choruje :roll:
i gdzie jest prawda?? :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No teraz to juz nie wiele jej sie moze dziac bo nie zyje...:(:(:( Prawdopodobnie miała złamany kregosłup a wiec 0 ratunku:(:(:( jak juz ja wyjełam z psiego pyska nie zyła:(:(:( nie obwiniam za to suni bo to jej instynkt, probowalismy ja tego oduczyc ale skutek był odwrotny teraz juz za pozno :shake::shake::shake:[/quote]

Smutne :-( :-( :-( :-(

[quote name='BlackSheWolf']a ja mam obiektywna opinie na ten temat :) mówi się, że niezdrowo ale nikt nie stwierdził, że psiak choruje przez to, że je odpadki ze stołu ;) np. Puszek pies mojej babci ma 13 lat i zawsze je obiadki normalne i jest zdrowy jak byk :cool3: a mój Kleks ma niecałe 10 lat i je royala i choruje :roll:
i gdzie jest prawda?? :cool3::evil_lol:[/quote]

Zgadzam się ... różnie to bywa ;)

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a ja mam obiektywna opinie na ten temat :) mówi się, że niezdrowo ale nikt nie stwierdził, że psiak choruje przez to, że je odpadki ze stołu ;) np. Puszek pies mojej babci ma 13 lat i zawsze je obiadki normalne i jest zdrowy jak byk :cool3: a mój Kleks ma niecałe 10 lat i je royala i choruje :roll:
i gdzie jest prawda?? :cool3::evil_lol:[/quote]

No niby tak ale tak jak u mnie w domu się gotuje to ja bym w życiu Funi nie dała :evil_lol: Ale nie twierdzę że ona tego nie lubi bo jest wręcz przeciwnie :lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']No niby tak ale tak jak u mnie w domu się gotuje to ja bym w życiu Funi nie dała :evil_lol: Ale nie twierdzę że ona tego nie lubi bo jest wręcz przeciwnie :lol:[/quote]

Nie dałabyś Funi, bo sama wolisz zjeść, czy dlatego, że mogłoby jej zaszkodzić? ;)

Posted

Menu naszego Rabika:
kakao na kozim mleku, sery żółte wybranych gatunków, wątróbka w każdej postaci, ryż preparowany, chrupki kukurydziane, naleśniki z jogurtem, gotowana kukurydza, chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol:

Posted

[quote name='Margolka']Menu naszego Rabika:
kakao na kozim mleku, sery żółte wybranych gatunków, wątróbka w każdej postaci, ryż preparowany, chrupki kukurydziane, naleśniki z jogurtem, gotowana kukurydza, chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol:[/quote]

ten twój psiak ma lepiej niż nie jedno dziecko w tym kraju ale dobrze dobrze rozpieszczaj ja też tak robię:evil_lol: jak jogurcik kupuje w sklepie to juz nie jeden dla siebie tylko owocowy dla mnie a 2x naturalne dla moich:razz: pazerne bestie:evil_lol:

Posted

[quote name='Margolka'] chusteczki higieniczne w opakowaniu i bez:evil_lol:[/quote]
Mój bardziej lubi bez, bo przy tych w opakowaniu się trzeba przecież baaardzo natrudzić, żeby wyciągnąć chusteczki:evil_lol:

Posted

W latach szczenięcych rarytasem był recznik papierowy, najlepiej cała rolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To menu, które podałam jest bardziej okazyjne, bo to codzienne składa się głównie z ryżu i gotowanego mięska z marchewką:loveu:

Posted

[quote name='Margolka']W latach szczenięcych rarytasem był recznik papierowy, najlepiej cała rolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Oo tak... Niedawno po powrocie do domu zastałam cały pokój w papierze toaletowym:evil_lol:

Posted

Największymi łakociami dla mojego niewychowanego psa jest wszystko to co podpierniczy z kosza na śmieci, czyli: stare kości, które moja matka nieopatrznie wyrzuci:angryy:, folie z rózniastych suchych kiełbas i wędlin:angryy:, łącznie z takimi metalowymi zapinkami na końcach suchej krakowskiej:angryy:, skorupki z jajek:angryy:, folie z parówek:angryy:-tych nie je, tylko naciumka się, naciumka i wyssie cały tłuszczyk, który miał przyjemność zostać na folii z tychże parówków. Krew mnie zalewa czasami, ponieważ on dobrze wie, że mu nie wolno:mad::mad::mad:, a jednak z całą bezczelnością bezczelnego psa, kradnie i się chowa, żeby nie zebrać w zadek...:diabloti: Jestem niestety złą pańcią...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='psiuroszczura']Największymi łakociami dla mojego niewychowanego psa jest wszystko to co podpierniczy z kosza na śmieci, czyli: stare kości, które moja matka nieopatrznie wyrzuci:angryy:, folie z rózniastych suchych kiełbas i wędlin:angryy:, łącznie z takimi metalowymi zapinkami na końcach suchej krakowskiej:angryy:, skorupki z jajek:angryy:, folie z parówek:angryy:-tych nie je, tylko naciumka się, naciumka i wyssie cały tłuszczyk, który miał przyjemność zostać na folii z tychże parówków. Krew mnie zalewa czasami, ponieważ on dobrze wie, że mu nie wolno:mad::mad::mad:, a jednak z całą bezczelnością bezczelnego psa, kradnie i się chowa, żeby nie zebrać w zadek...:diabloti: Jestem niestety złą pańcią...:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Też miałam takiego śmieciarza w domu. Nauczyliśmy się wtedy, wychodząc z domu, zastawiać krzesłami szafkę z koszem na śmieci. Opcją było też każdorazowe wyrzucanie śmieci przy wyjściu z domu. No i oczywiście idealny porządek w kuchni :evil_lol:

Posted

[quote name='aisak102'] No i oczywiście idealny porządek w kuchni :evil_lol:[/quote]
I kto by pomyślał, że pies potrafi zmusić do sprzątania...:evil_lol::diabloti: