aisak102 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='monita']Nie ma to jak dobre ciachooo :mdrmed:[/quote] Taaa... I do tego kawusia i jeszcze kieliszeczek likieru (jak ktoś pełnoletni, oczywiście) ;) No ale to miało być o sierściuchach i ich gustach:offtopic: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 moja Sara ostatnio nawet kawałek cebuli zjadła :evil_lol: a to była jedyna rzecz której nie chciała jeść :evil_lol: Quote
aisak102 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Miałam spaniela, który pasjami lubił cebulę i zawsze czekał na swoją porcję kiedy cebulę ktoś obierał :lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='aisak102']Miałam spaniela, który pasjami lubił cebulę i zawsze czekał na swoją porcję kiedy cebulę ktoś obierał :lol:[/quote] Jakis szalony spaniel to był, psy raczej nie lubią cebuli. :evil_lol: Zreszą dobrze, bo jest dla nich trująca. Quote
aisak102 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Jakis szalony spaniel to był, psy raczej nie lubią cebuli. :evil_lol: Zreszą dobrze, bo jest dla nich trująca.[/quote] Oprócz celuli zjadał także maliny z krzaków. Co to zatrucia cebulą to nie nastąpiło :shake:. Spaniel dożył starości a umarł na niewydolnośc serca. Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='aisak102']Oprócz celuli zjadał także maliny z krzaków. Co to zatrucia cebulą to nie nastąpiło :shake:. Spaniel dożył starości a umarł na niewydolnośc serca.[/quote] Cieszę się bardzo. Tak tylko napisałam, bo wyczytałam to w jakiejś naukowej książce o psach. ;) Quote
eska87 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='monita']Podaj link, bo nie wiem o czym piszesz ;)[/quote] Mówię o takich piankach, w karusku np są. [URL]http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_5759.jpg[/URL] Quote
Canaveral-staff Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 przysmakiem mojego 10 letniego staffika jest makaron ze smietana i cukrem ,Jego zona uwielbia zrywac jezyczkiem jagody z krzaczkow natomiast przysmakiem 11 miesiecznej dozycy(ale to chyba tylko z zachlannosci ) jest chrzan ze swiezo otwartego sloika,leca Jej lzy ale je:shake: Quote
eska87 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='monita']Co tooo ;)[/quote] Pianki, kótrymi wypełnia się konga.. Wątróbkowa, o smaku masła orzechowego, miętowa i specjalna dla szczeniaczków.. Quote
aisak102 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kiedyś mojemu nieżyjącemu już Maksiowi przypadkowo wpadł do miski grzybek gotowany. Maksio ujął go samymi czubeczkami zębów i wyjął z miski z tak ogromnym wyrazem obrzydzenia, jakby był to najwstręniejszy robal. Grzyby na pewno nie stanowiły dla niego przysmaku :shake: Quote
monita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Za to mój pies nadaje się na trufle ;) jak idę na spacer i są jakieś grzyby, to pierwszy wyjada ;) Quote
aisak102 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='monita']Za to mój pies nadaje się na trufle ;) jak idę na spacer i są jakieś grzyby, to pierwszy wyjada ;)[/quote] Co Ty powiesz? Trzeba poszukać "truflonośnych" miejsc aby taki talent wykorzystać :razz: Kajtuś jeździł ze mną na grzyby tej jesieni, a ponieważ jest psem usłużnym, więc nosił za mną w pysku grzyby, które wyrzuciłam bo były robaczywe. Ale żeby próbował zjeść któregoś, to nie :shake: - Może przez te robaki :evil_lol: Quote
monita Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Przez robale ;) daj dobrego, to zje ;) Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='monita']Przez robale ;) daj dobrego, to zje ;)[/quote] no właśnie :cool1: żeby psu z robakami dawać ?? :roll::evil_lol: Quote
aisak102 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ale za to ze smakiem zjada muchy, które upoluje :roll: Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 oo mój kocha łapać muchy :D a jak złapie to ją mymle i wypluwa :D a potem taka zaśliniona mucha idzie sobie :D Quote
aisak102 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Mój poprzedni piesek, Maksio, to był prawdziwy artysta - w locie łapał osę i jednym zgrabnym kłapnięciem siekaczy przecinał ją na pół. Teraz mam psa-ciapę, taką muchę to on w domu z tydzień tropi zanim ją dopadnie - pewnie już sama by padła - ze starości. Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Moja muchy nawet nie zauwazy ale niestety kota tak i dzisiaj nam przyniosła nasza ukochana kocice w zebach jak pluszowa zabawke:(:(:( Quote
aisak102 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='SZPiLKA23']Moja muchy nawet nie zauwazy ale niestety kota tak i dzisiaj nam przyniosła nasza ukochana kocice w zebach jak pluszowa zabawke:(:(:([/quote] Czy kocicy nic się nie stało? Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No teraz to juz nie wiele jej sie moze dziac bo nie zyje...:(:(:( Prawdopodobnie miała złamany kregosłup a wiec 0 ratunku:(:(:( jak juz ja wyjełam z psiego pyska nie zyła:(:(:( nie obwiniam za to suni bo to jej instynkt, probowalismy ja tego oduczyc ale skutek był odwrotny teraz juz za pozno :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts