Figa Bez Maku Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ziuta...nie igraj z nami:mad: nie wykręcaj się półsłówkami:angryy: tylko prosze ..ze szczegółami relację zdać....o Zuzannie:multi: Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Ziuta...nie igraj z nami:mad: nie wykręcaj się półsłówkami:angryy: tylko prosze ..ze szczegółami relację zdać....o Zuzannie:multi:[/quote] Sama nic nie wiem :shake: Rano odczytałam wiadomość na GG od pani Zyty, że Zuzia adoptowana. Jak tylko się dowiem co za domek i gdzie to dam znać....i o namiary na domek poproszę.....może ludziska mają net to będą nam przesyłać nowe wieści i foteczki naszej Zuzi :lol: Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='luka1']zwolniło mi się allegro po Zuzi[/quote] Hmm.....może sznaucerek?? Sama już nie wiem czy ma allegro...:roll: Robiłam mu ogłoszenia na innych stronach. No nie wiem ciotka pomyśl.....przez te hopki się przebić do konkretnych info nie mogiem :diabloti: Quote
Ziutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Luka....wiesz co u Zuzi :roll: :placz: :placz: :placz: Masz jakis kontakt z tymi ludźmi?? Czy nie masz namiarów ?? Quote
Recommended Posts