Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Energy']No to fajna impreza się szykuje:lol:[/QUOTE] Zapraszamy,:loveu: przecież będziesz w Wawie to możemy poczekać i zostawić Ci troszkę tego i owego [B]oj będzie się działo [/B] [B] :eating::knajpa::sabber::cunao::drink1:[/B] Quote
Sasinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Przyjdziemy na imprezkę i pobawić się z Cherim:multi: Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To my tez przyjezdzamy jak bedzie tyle pudlarek.I nareszcie do mnie pisza piszcie duzo!:loveu:.JUZ NIE PLACZEMY:multi::multi: Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']To my tez przyjezdzamy jak bedzie tyle pudlarek.I nareszcie do mnie pisza piszcie duzo!:loveu:.JUZ NIE PLACZEMY:multi::multi:[/QUOTE] No a my daleko:roll: Ale będziemy myślami z Wami:multi: Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Energy']No a my daleko:roll: Ale będziemy myślami z Wami:multi:[/QUOTE] A skad jestescie? Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']A skad jestescie?[/QUOTE] Z Lublina:cool3: dopiero zobaczyłam, że Wy też nie z Warszawy:evil_lol: Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Energy']Z Lublina:cool3: dopiero zobaczyłam, że Wy też nie z Warszawy:evil_lol:[/QUOTE To blisko i do wawy dobra droge macie zrobimy Ewie kociol w mieszkaniu:evil_lol: Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia'] To blisko i do wawy dobra droge macie zrobimy Ewie kociol w mieszkaniu:evil_lol:[/QUOTE] A to by się ucieszyła gdybyśmy wszyscy przyjechali:evil_lol: Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Energy']A to by się ucieszyła gdybyśmy wszyscy przyjechali:evil_lol:[/QUOTE] No to robimy u Ewy spotkanie trzeba ustalic termin i ile osob bedzie chetnych zeby jakis bankiet przygotowala?! Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']No to robimy u Ewy spotkanie trzeba ustalic termin i ile osob bedzie chetnych zeby jakis bankiet przygotowala?![/QUOTE] To robimy listę, ile osób i ile psiaków, żeby Cheritka mogła się przygotować :evil_lol: Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Energy']To robimy listę, ile osób i ile psiaków, żeby Cheritka mogła się przygotować :evil_lol:[/QUOTE] Kto chetny prosze sie zglaszac na liste do Energy lub do mnie Ewa bedzie dumna ze takim zaufaniem ja obdarzylismy :P Quote
Cheritka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Kto chetny prosze sie zglaszac na liste do Energy lub do mnie Ewa bedzie dumna ze takim zaufaniem ja obdarzylismy :P:evil_lol:[/QUOTE] No cóż. [COLOR=red][B]Gość w dom Bóg w dom[/B][/COLOR] mówiła mi Babcia. A teraz się mówi [COLOR=silver]Gość w dom gospodarz ucieka ;))))[/COLOR] [COLOR=silver][/COLOR] [COLOR=silver][COLOR=blue]No dobrze ustalajcie termin :)[/COLOR][/COLOR] [COLOR=silver] [/COLOR] Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ewa wejdz do mnie Aneta wyzywa nas od mutantow zrob jej cos:angryy::mad::mad: Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Cheritka']No cóż. [COLOR=red][B]Gość w dom Bóg w dom[/B][/COLOR] mówiła mi Babcia. A teraz się mówi [COLOR=silver]Gość w dom gospodarz ucieka ;))))[/COLOR] [COLOR=silver][/COLOR] [COLOR=silver][COLOR=blue]No dobrze ustalajcie termin :)[/COLOR][/COLOR] [COLOR=silver] [/COLOR][/QUOTE] Ja znam [COLOR="#800080"]Gość w dom Bóg wie po co???[/COLOR]:evil_lol: Quote
Sasinka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ale jakie będą piękne zdjęcia!!!!!!!!!!!!! Quote
Cheritka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red]Ale zobaczcie, że większośc to suczki,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red]oj będzie się dzało[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=royalblue]To ja muszę się już chyba szykować[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [LEFT]:knajpa::drink1::eating:[/LEFT] [RIGHT]:beerchug::morning::drinka::sabber:[/RIGHT] [CENTER]:popcorn::drinking::chlup::cunao::BIG: :sweetCyb:[/CENTER] Quote
Cheritka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [CENTER]Kurcze znowu dubel :( to wstawie coś innego . . [IMG]http://i45.tinypic.com/2l9l9mx.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mialas wejsc do mnie . I NIE PRZYCISKAJ DWA RAZY MUSZE CIE UCZYC!!!! Quote
Cheritka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Mialas wejsc do mnie . I NIE PRZYCISKAJ DWA RAZY MUSZE CIE UCZYC!!!!:evil_lol:[/QUOTE] Widzisz co się dzieje z dogo, nic nie można zrobić pisałam u Ciebie ale nie wchodzi :(( Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Cheritka']Widzisz co się dzieje z dogo, nic nie można zrobić pisałam u Ciebie ale nie wchodzi :(([/QUOTE] Juz wchodzi nagadaj Anecie zeby sie nie wyzywala bo ona ma czarnuchy!!!! Quote
Sasinka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nie mogę się doczekać takiego dużego spotkania pudelków. Ale Cheri to się nie przestraszy tule dziewczyn i co jedna to piękniejsza! Ja też piszę posty, ale dzisiaj są chyba przeładowane linie i nie wchodzą niektóre. Quote
Włodek i Agunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Sasinka']Nie mogę się doczekać takiego dużego spotkania pudelków. Ale Cheri to się nie przestraszy tule dziewczyn i co jedna to piękniejsza! Ja też piszę posty, ale dzisiaj są chyba przeładowane linie i nie wchodzą niektóre.[/QUOTE] Sasinka ty tez nas bron bo wyzywaja nas od mutantow Quote
Cheritka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Aneta się poprosyu zastanawia, dlaczego jej Czarna Fuga tak wyjaśniała :D Wstawie zdjęcie bo niedługo zapomniecie jak mini apricot wygląda :) [IMG]http://i50.tinypic.com/2ylqzxd.jpg[/IMG] ;) Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Juz wchodzi nagadaj Anecie zeby sie nie wyzywala bo ona ma czarnuchy!!!![/QUOTE] Ja też mam:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts