Pudelka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 cyt; mysli, że go ktoś ukradł dla pieniędzy - to bardzo mozliwe ale kto wie moze zlodziej jak przeczyta wysoka nagroda zwróci psiaka :( Konieczne zdjecie bo niestety yoreczków jest b.duzo i trudno rozpoznac ale a nóż ktos rozpozna np. sąsiedzi ze pojawil sie piesek na posesji z -tego- zdjecia Quote
Equus Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Cheritka']ja może też bym wolała jechać teraz nad morze,:cool1: ale tam nie wolno na plaży z psami.:mad: A poza tym co tam można z nimi robić, nudziły by sie :-o. A znowu na mazury nie pojedziemy, bo tam zatrzęsienie kleszczy. Cheritka - co do plaży to nie można z psami tylko na plaże miejskie wchodzić, jak pojedziesz do miejscowości "mało modnej", poprostu na wieś to tam są dzikie plaże i z psami można, ludzi prawie nie ma więc można się w odpowiedniej odległości rozłożyć :) Ja z moją suką tak jeździłam i było super - do plaży na rowerze więc pies się te 3 km przebiegł, potem rozkładałam namiot-wiatrochron, żeby pies miał się gdzie schować przed słońcem. A na plaży to mnóstwo zabawy miała - kąpiele w morzu, rycie w piachu - rewelacja:cool3: W tym roku byłam co prawda nie na mazurach ale na Warmii i też było fajnie - kleszczy jakoś mało, w każdym razie suki nie złapały, choć znalazłam na pudlu jednego ale zaplątał się w kudły;) Nie wiem, może to kwestia zabezpieczenia i wrmińskie kleszcze nie lubią fiprexu? Gadów za to było tam mnóstwo, ale na szczęście zaskrońce (nawet mi pudlica przyniosła zasuszonego, którego znalazła na drodze:evil_lol:) i jaszczurki, żmij nie widzieliśmy. Quote
Equus Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Pudelka']*Diamont pięknie wyglada ! Moze to sie przyczyni , ze zaczną ludzie doceniac pudle ! :D Diamond jak zwykle występuje w charakterze gwwiazdy:))) Gratulacje! A co do popularności pudli to dziś czytałam, że w USA zrobili plebiscyt na to, jakiego psa powinien kupić sobie Obama jeśli zostanie prezydentem (bo Obama nie ma psa, a w Białym Domu zawsze były psy) i ponoć Amerykanie wybrali dla niego PUDLA:grins: Tam to muszą być popularne te zwierzaki! Quote
Pudelka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Equus napisał(a): i ponoć Amerykanie wybrali dla niego PUDLA:grins: Tam to muszą być popularne te zwierzaki! taak bo pudle górą ! :multi: Quote
Cheritka Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Pudelka napisał(a):*Diamont pięknie wyglada ! Moze to sie przyczyni , ze zaczną ludzie doceniac pudle ! :D czy Cheri tez bedzie brał udzial w sesji ? - mam nadzieje :D a przyokazji spytam sie czy to studio czy taka piekna ulica...? **** **** odnosnie yorka to wkleje info na charcie forum - jest tam sporo ludzi z Warszawy Pozdrawiam Oliwia i dwa apircoty ~~ Do reklamy potrzebowali jednego pieska i to koniecznie białego :cool3:, no to poszedł DIAMOND. Cheri nie lubi zostawiac pani swojej :evil_lol:i oddalać się. ======== Yorczek sam wrócił do domku :multi:, nie wiadomo gdzie był, ale wyglądał strasznie; brudny i wystraszony. ale bez widocznych obrażeń. Pudelka cyt; mysli, że go ktoś ukradł dla pieniędzy - to bardzo mozliwe ale kto wie moze zlodziej jak przeczyta wysoka nagroda zwróci psiaka :-( Konieczne zdjecie bo niestety yoreczków jest b.duzo i trudno rozpoznac ale a nóż ktos rozpozna np. sąsiedzi ze pojawil sie piesek na posesji z -tego- zdjecia Niestety takie było podejrzenie, może tak było i ucciekł, a może nie :shake:, nikt nie wie. Equus Cytat: Diamond jak zwykle występuje w charakterze gwwiazdy:smile:)) Gratulacje! A co do popularności pudli to dziś czytałam, że w USA zrobili plebiscyt na to, jakiego psa powinien kupić sobie Obama jeśli zostanie prezydentem (bo Obama nie ma psa, a w Białym Domu zawsze były psy) i ponoć Amerykanie wybrali dla niego PUDLA:grins: Tam to muszą być popularne te zwierzaki! Mam nadzieję, że to by się przyczyniło do popularności pudli, tylko czy to nie będzie śmiesznie - czarny prezydent z białym pudelkiem :evil_lol: i to pewnie dużym. Pudelka Cytat: taak bo pudle górą ! :multi: Nareszcie :multi::multi::multi: Quote
Equus Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cheritka napisał(a):Mam nadzieję, że to by się przyczyniło do popularności pudli, tylko czy to nie będzie śmiesznie - czarny prezydent z białym pudelkiem :evil_lol: i to pewnie dużym. Cheritka, ja myślę, że jeszcze śmieszniejsze by było jakby wystąpił z białym toyem, a nie standardem i to jeszcze z taką różową kokardą jaką uszczęśliwili na planie Twojego Dajmusia:cool3: Quote
Cheritka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Dawac fotki! Ok lece na fotosik coś wgram, bo dziś mam wolne :cool3: Equus Cytat: Cheritka, ja myślę, że jeszcze śmieszniejsze by było jakby wystąpił z białym toyem, a nie standardem i to jeszcze z taką różową kokardą jaką uszczęśliwili na planie Twojego Dajmusia:cool3: tylko się nie śmiejcie z mojej suni :mad::mad: Quote
Cheritka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Fotosik mi :mad: nawala, nowe zdjęcia są tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10808682#post10808682 :multi: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Diamond sie pięknie prezentuje :loveu: Quote
Cheritka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 A jaki Pan był dumny :cool3: Więcej nie dam do emisji :cool3: programu Quote
Cheritka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 deer_1987 napisał(a):A kiedy emisja? W siepniu, więcej nie wiem :niewiem:. Quote
taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 chyba we wrzesniu ;P juz 2 dzien wrzesnia mamy :P Quote
Cheritka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 deer_1987 napisał(a):chyba we wrzesniu ;P juz 2 dzien wrzesnia mamy :P No tak :roll:, masz racje, a na stronce Polsatu było napisane koniec sierpnia :evil_lol: Quote
Equus Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cheritka napisał(a):tylko się nie śmiejcie z mojej suni :mad::mad: Gdzież bym śmiała się śmiać:cool3: Quote
tygra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 czemu dzewczynkę z niego zrobiliście - pewnie się diamond wstydzi teraz http://images34.fotosik.pl/354/498e783a93a88b7cmed.jpg Quote
Cheritka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 tygra napisał(a):czemu dzewczynkę z niego zrobiliście - pewnie się diamond wstydzi teraz http://images34.fotosik.pl/354/498e783a93a88b7cmed.jpg Bo tak było w scenariuszu, że, mały biały pudelek z kokardką na głowie :cool3:. Mnie się podobał :eviltong:......:multi: Quote
Doginka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 "Irysek znalazł się !!!!!!!! !!" Ufffff, całe szczęście!!!:multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Spissky hrad. Mury Spiskiego Zamku- jednego z największysz- zbudowanego na przypominających wapień skałach trasowych, wznoszą się na wysokości 200 m, górując nad okolicą o zdecydowanie równych charakterze. U stóp zamku położone jest miasteczko Spisske Podhradie, mieszkają tu dziś słowaccy Romowie. Było strasznie duszno, przed burzą :cool3: Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 i na koniec ciekawostka http://images48.fotosik.pl/4/82e2865862378106.jpg Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Mrówki oblazły ten konar ;) :multi: Quote
Recommended Posts