taxelina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ooo widze ze spotkanie sie udalo!! Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 deer_1987 napisał(a):Ooo widze ze spotkanie sie udalo!! Oj było fajnie, tylko strasznie zimno i Doginka przyniosła coś na rozgrzewkę :cool3:, Dziękuję Ci Doginko za odwiedzinki i za zdjęcia :multi::multi:. Po południu wgram swoje i zobacze czy coś wyszło. Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cheritka napisał(a):Oj było fajnie, tylko strasznie zimno i Doginka przyniosła coś na rozgrzewkę :cool3:, Dziękuję Ci Doginko za odwiedzinki i za zdjęcia :multi::multi:. Po południu wgram swoje i zobacze czy coś wyszło. Ewcia, moje foty nie wyszły, bo oczywiście mój Misio pokręcił w ustawieniach, a ja zamiast spojrzeć i poustawiać po swojemu cykałam bez poprawienia tych ustawień:angryy:. Teraz foty nieostre i za ciemne powychodziły, ale jeszcze coś wkleję:p;) Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Doginka napisał(a):Ewcia, moje foty nie wyszły, bo oczywiście mój Misio pokręcił w ustawieniach, a ja zamiast spojrzeć i poustawiać po swojemu cykałam bez poprawienia tych ustawień:angryy:. Teraz foty nieostre i za ciemne powychodziły, ale jeszcze coś wkleję:p;) Ważne że pieski się ze sobą zaprzyjaźniły, a fotki może jakieś u mnie wyjdą, a może filmik :cool3:, po 16 będę wolna to zobacze, teraz mam maltańczyka - za chwilkę :roll: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 U mnie grzeją kaloryferki:multi::multi::multi: - mam cieplutko w domku:multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Doginka napisał(a):U mnie grzeją kaloryferki:multi::multi::multi: - mam cieplutko w domku:multi::multi::multi: Czy to jest zaproszenie ???:cool3: U mnie też już grzeją :multi::multi: (patrze na zdjęcia :cool3::crazyeye: ) Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cheritka napisał(a):Czy to jest zaproszenie ???:cool3: Jak najbardziej, ale dopiero do nowego domku:p, bo u mnie byśmy się nie pomieścili:shake:;) Straszna jakość, ale coś widać:oops: - cholerka, zawsze sprawdzam ustawienia po Jarku, a teraz zapomniałam:angryy: - dawno nie miałam Nikosia:angryy: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ale szalenstwa:loveu: :loveu: a co one maja ciagle na uszach i po co? Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Marta_Ares napisał(a):ale szalenstwa:loveu: :loveu: a co one maja ciagle na uszach i po co? Pudle wystawowe maja na wystawach długie i piękne uszy, aby one takie były trzeba o nie dbać, czyli zakrywać je przed błotem i chronić przed wytarciem i...... zjedzeniem. Doginka :cool3: dzięki za wklejenie kilku :multi::multi::multi: zdjęć ja za 2 godzinki też wkleję :lol: Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://images6.fotosik.pl/279/22136ac780f663ec.jpg to super :multi::loveu: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Doginka się postarała i wstawiła dużo zdjęć, bardzo Ci dziękuję :multi::multi::multi:, ja mam tylko zdjęcia z domku i takie mniej udane, ale i tak zaraz wstawie :cool3: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Moi mili goście Gordonek i Raperek Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Doginka napisał(a): Będzie szczupła i ładna, bo zostawiła nam ciasto:evil_lol::diabloti::razz: A tak było::p Quote
Recommended Posts