Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Ja jestem zawsze pod wrażeniem :multi:
Kochan zdjęcia skaczących psów,
ja mam mało takich zdjęć, bo moje pieski skaczą zawsze ze mną,
a kto ma wtedy zrobic zdjęcia ? :-(

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Witaj Ewcia :)
to mój grzywulec :D

i jak sie podobamy :) ??

On jest taki piękny w locie,
prawie jak .......mój pudelek :eviltong:
Idę na spacer

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images29.fotosik.pl/226/75951d2c8c2dc1b0med.jpg

taki czarnulec mieszka u mnie obok w bloku;-)...yeraz wyciety bo zafilcowany byl strasznie ;-)

piekneeeeee te Twoje PUDELKI !!!!!!!tak przejrzalam galerie troche od poczatku a troche od konca ;-) ...znajde chwile to sobie calosc obejrze ....

pozdrawiamy z kudlatej krainy wiecznej szczesliwosci ;-)
Zrobiłam jeszcze kilka zdjęć to potem wstawie :cool3:.
shih tzu po strzyżniu :eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Kfffffffffffiatek jest dla mnie, kffiatecek jest dla mnie:cunao:
Mam stresa przed wystawą:crazyeye:

Ale fajny filmik z powrotu do domku:loveu: - pan niedobly, bo chłopsiaczków nie chciał wpuścić:mad:
Będzie dobrze,
wierze w Ciebie !!!

smallpati

Witamy ;-)

Zmieniasz od czasu do czasu fryzurę pieszczochą czy zazwyczaj mają tą samą?

nie jestem psim fryzjerem ale wydaje mi się że psiaki mają troszkę za długi włos na klacie i grzbiecie, mogłabyś troszkę skrócić go ;-)
bardzo podoba mi się takie ścięcie pudli :loveu:

Ja jestem psim fryzjerem :lol:,
a teraz są miesiąc nie strzyżone i wszędzie mają za dużo :eviltong:
Czasem zmieniam im fryzurki
(choćby na pierwszej stronce widać inne)
a ten pudel co go pokazalas to duży królewski ...na lwa ostrzyzony

Ale za to jakie są szczęśliwe,
od czwartku pieski ostrzyzone będą

Posted

tak wiem że strzyżesz psy, ja robie to amatorsko ;) głównie na swojej i ostatnio na psach znajomych się wyżywam artystycznie:evil_lol:

no rozumiem, moja po 2 tyg ma już długie, odstające w każdą stronę kłaki :eviltong:
wiem że to duży pudel ale bardzo podoba mi się takie ścięcie :loveu: można tak toye i miniatury ścinać czy to tylko fryzura dużych pudli?

Posted

[quote name='smallpati']tak wiem że strzyżesz psy, ja robie to amatorsko ;) głównie na swojej i ostatnio na psach znajomych się wyżywam artystycznie:evil_lol:

no rozumiem, moja po 2 tyg ma już długie, odstające w każdą stronę kłaki :eviltong:
wiem że to duży pudel ale bardzo podoba mi się takie ścięcie :loveu: można tak toye i miniatury ścinać czy to tylko fryzura dużych pudli?
Oczywiście, że można moje psy też były tak obcięte,
np tu

jak obejrzysz nasze zdjęcia to znajdziesz dużo zdjęć naszych psów w kule i nie tylko :multi:
dziś tylko uczesałam i mordki zrobiłam

Posted

nie jestem znawczynią jeśli chodzi o pudle ;) ale fajnie miniaturze w takiej fryzurce :loveu::loveu: mogłabyś im sprawić taką znów :loveu:
tu mnóstwo stron jest więc jakbym chciała wszystko zobaczyć to by mi dnia nie starczyło :evil_lol:

jak ja się zabieram do czesania i strzyżenia swojej suki to mi schodzi 3h :roll:
ile tobie schodzi taka generalna pielęgnacja pudla?

Posted

smallpati napisał(a):
nie jestem znawczynią jeśli chodzi o pudle ;) ale fajnie miniaturze w takiej fryzurce :loveu::loveu: mogłabyś im sprawić taką znów :loveu:
tu mnóstwo stron jest więc jakbym chciała wszystko zobaczyć to by mi dnia nie starczyło :evil_lol:

jak ja się zabieram do czesania i strzyżenia swojej suki to mi schodzi 3h :roll:
ile tobie schodzi taka generalna pielęgnacja pudla?

W czwartek zronie Ci fotorelacje z kąpieli i strzyżenia,
ale jak zacznę rano to skończe wieczorkiem :cool3:
i nie wiem czy zdąże zrobić dwa psy :roll::roll: