Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Hihihihi fajna rozmowa sterylkowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kocham czarne pudelki:loveu: Quote
Atkaaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 1. Powodzenia na wystawie! 2. nie wpadałam bo mnie na dogo przez miesiąc nie było :P 3. Rozmowa niczego sobie :D Zapraszam na wątek miauczącego tymczasowicza - link u mnie w galerii Quote
eria Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 czekamy na wieści ! filmik widziałam i rozmowę sterylkową słyszałam :cool3: Quote
PATIszon Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 zuzolandia napisał(a):hihihihihihihihihihihihihihhi swietny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sterylkowa rozmowa bardzo interesujaca;-) Pani miala tucznika na 4 nozkach i wmawiala mi, ze jak na wysterylizowana suke jest szczupla :evil_lol: Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Jestem :oops: Witam wszystkich :multi::multi::multi:, mam bardzo duzo zdjęć. Zobacze co wyszło i postaram się systematycznie powstawiać. Ale odrazu mówię, że tym razem to była wystawa pudli i to bedą same pudelki Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cześć :multi: i to bedą same pudelkicudownie :loveu: Quote
Śnieżynka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 juhu :D Ewcia wiesz na które zdjęcia czekam z niecierpliwością :D jest parę psiaków szczególnych :) Quote
Atkaaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Same pudelki?! Super!! Dawaj dawaj!! Dużo zdjęć chce!!! Duży czarny -były takie? To poproszę :D Zazdroszcze!! Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Śnieżynka napisał(a):juhu :D Ewcia wiesz na które zdjęcia czekam z niecierpliwością :D jest parę psiaków szczególnych :) A powiedz mi co chcesz :cool3: ???? Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Atkaaaa napisał(a):Same pudelki?! Super!! Dawaj dawaj!! Dużo zdjęć chce!!! Duży czarny -były takie? To poproszę :D Zazdroszcze!! Wgrywam już jeszcze chwilkę :cool3:, najpierw pokażę moje :eviltong: Quote
Śnieżynka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Duże :D BRINIO Nontiscordardime, BROCCA FATIMA Nontiscordardime, miniatury :D AGA od Pana Waldemara, Czarek Queeni, i oczywiście Twoje :) średnia :D Zolotaya Pectoral GRAA, Indirica RAKKAS AH :D i średnie brąziki :) to tyle z moich ciwekawostek :D bardzo ładnie prosze o ich foteczki <radocha> Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Wyjeżdzamu z Warszawy w piątek rano, Obydwa psy juz nas nie odstępują na krok Cheri już nie może się doczekać IV Wystawa Pudli Ostrów Wielkopolski 2008 Wystawa byla super :multi:. Organizatorzy się postarali :lol:. Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A teraz troche zdjęć naszej małej Aguni córki po Cheri i Cherisia :multi: Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Dumny Cheri uczy córkę co się robi na wystawach Agunia, idzie jej coraz lepiej - nawet ogonek nosi :roll: Quote
Cheritka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A teraz my na ringu Cheri musiał troche powalczyc i wywalczył CWC i NDPwR Quote
Recommended Posts