Energy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):przejeżdżam tam samochodem, to nie mam jak zapytać:razz: dlatego pytam Ciebie :cool3: Akurat, tak mówisz dla zmylenia przeciwnika:evil_lol:żebym Cię nie szukała spacerującej:eviltong: Cheritko domowa wiosna piękna:lol: Quote
Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ale ten kwiatek nie pachnie ja nie czuje:cool3: Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):T o chyba bedzie PENNY śliczna jest! Energy napisał(a):Akurat, tak mówisz dla zmylenia przeciwnika:evil_lol:żebym Cię nie szukała spacerującej:eviltong: Cheritko domowa wiosna piękna:lol: ale to nic straconego :diabloti: na rynku już jestem na nogach :evil_lol: prawie codziennie z rana :eviltong: Quote
mojepieski Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przyszłysmy do naszego kochanego Tatusi, już mamy galerię a zdjęcia bedą później, bo narazie uczymy się dogo Quote
Doginka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ewa, wstaw jakieś foty, bo tak ich mało było ostatnio:lol::diabloti: Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 my też chcemy zdjęcia Cherisia , bo ostatnio tu same kwiaty:eviltong: Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):my też chcemy zdjęcia Cherisia , bo ostatnio tu same kwiaty:eviltong: ok zaraz wstawie jakieś następne kwiatki;) Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Mam jeszcze kilka zdjęć zimowych to wstawie, teraz jest straszne błoto i nie ma nic ciekawego dookoła :( Cheri z Panem na spacerku :) oj było jeszcze dużo śniegu :) Quote
Energy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Widzę, że Cheriś uwielbia zabawy na śniegu z Panem:lol:to może się cieszyć, bo ma być jeszcze troszkę śniegu:evil_lol: Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Energy']Widzę, że Cheriś uwielbia zabawy na śniegu z Panem:lol:to może się cieszyć, bo ma być jeszcze troszkę śniegu:evil_lol: Mam nadzieję, że będziejeszcze śnieg, bo teraz jest koszmarnie. Zabawy na śniegu :) było mrożno, ale przynajmniej czysto :D Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Wstawie jeszcze parę zdjęć i idę spac :D Quote
Energy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cheriś zadowolony, ale Pani też lubi śnieżek:multi: Cheritko, ale jak spadnie to potem musi się znowu stopić:evil_lol: Ja nie chcę śniegu tylko wiosnę i piękną trawkę:lol: Quote
Cheritka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ale w Wawie już sie rozpuściło to co było, abyło prawie pół metra śniegu :) Dawno nie było u nas takiej zimy :D Quote
Doginka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ale optymistycznie nastawiają te foty na zielonym tle sosenek;-):loveu: Quote
Śnieżynka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ta spacerujaca para to może być kilka opcji :D jeżeli w okolicach collegium novum to prawdopodobnie Penny :) Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Śnieżynka napisał(a):ta spacerujaca para to może być kilka opcji :D jeżeli w okolicach collegium novum to prawdopodobnie Penny :) dokładnie, okolice Collegium Novum :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):dokładnie, okolice Collegium Novum :) TO ja nie z krakowa a mialem racje ze to Penny Śnieżynka napisał(a):ta spacerujaca para to może być kilka opcji :D jeżeli w okolicach collegium novum to prawdopodobnie Penny :) To ja mialem racje Quote
Energy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):To ja mialem racje Ja tylko delikatnie zapytam co to za psiaczek Penny? Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ewa kiedy do nas przyjedziecie bo juz dlugo sie nie widzielismy Energy napisał(a):Ja tylko delikatnie zapytam co to za psiaczek Penny? Penny to sunia z Krakowa jej Pani miala kiedys Fanny matke mojej Agi ale nic wiecej o niej nie wiem. Ewa co z banerkiem dla Iwony gotowy???????????? Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Ewa kiedy do nas przyjedziecie bo juz dlugo sie nie widzielismy. Penny to sunia z Krakowa jej Pani miala kiedys Fanny matke mojej Agi ale nic wiecej o niej nie wiem. Ewa co z banerkiem dla Iwony gotowy???????????? Przyjedziemy do Was w maju pewnie, jak będzie pięknie wszystko kwitło :) Penny to śliczna suczka która jest u Gertrudy. A na banerek nie mam dziś jakoś (no tego ....hm, czego to ja dziś nie mam ??? A wiecie może co to za kufy ;) ???????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts