Cheritka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 A tak wygląda moje miasto nocą ......... :multi::multi: Quote
groszek83 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://images48.fotosik.pl/45/09fc37362826e61bmed.jpg wow no musze przyznać że sie postarali:crazyeye: Witanko noworoczne:multi: Gratulacje 400-setnej strony;) Quote
Doginka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cheritka napisała: Oj nieprawda, sama zobaczysz, że niee :shake: Nawet nie próbuj mnie przekonywać jak nie chcesz wzywać karetki:diabloti::mad:Boję się panicznie ptaków (z piórami:evil_lol:) Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaka/ów :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: p.s. widzę, że ktoś tu nocą łazi po Nowym Świecie :cool3: Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Doginka']Cheritka napisała: Nawet nie próbuj mnie przekonywać jak nie chcesz wzywać karetki:diabloti::mad:Boję się panicznie ptaków (z piórami:evil_lol:) Nie oskubie Niuńka dla Ciebie :crazyeye::shake:, ale jak go poznasz to zmienisz zdanie :loveu: zobaczysz. deer_1987 Lubie nocne fotki!!!! Ja też lubie, ale troszke mam za słaby aparat :-( basia2202 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;-).......... Bardzo dziękujemy :lol:, możemy się umówić i razem połazić po Nowym Świecie. Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='groszek83']http://images48.fotosik.pl/45/09fc37362826e61bmed.jpg wow no musze przyznać że sie postarali:crazyeye: Witanko noworoczne:multi: Gratulacje 400-setnej strony;) To jeśli Wam się podoba to jeszcze kilka Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Więcej nie mam zeszłorocznych teraz już będzie 2009 rok :cool3: Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dziś jest piękny dień, poszliśmy na spacer z aparatem i takie zdjęcia nam wyszły na śniegu.... Cheri bardzo lubi biegać po czystym śniegu. Dajmond też lubi śnieg, ale ja nie lubie :shake:, bo go ciagle szukam na białym tle ....:evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='deer_1987']E tam za slaby, fotki wyszly super!! Sama wiem, że nie :shake:, ale i tak będę robić :eviltong: A na śniegu też takie sobie :roll:, ale i tak bedę robic :eviltong: Quote
Oliwia. Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 z wielką przyjemnoscią oglądam Wasze fotki :loveu: Cheri i Diamond prezentują sie na sniegu rewelacyjnie :loveu:a te rózowe papiloty na uszkach... :loveu: Super focie :razz: Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Oliwia.']z wielką przyjemnoscią oglądam Wasze fotki :loveu: Cheri i Diamond prezentują sie na sniegu rewelacyjnie :loveu:a te rózowe papiloty na uszkach... :loveu: Super focie :razz: Po spacerku trzeba się wysuszyć :lol: Niuniuś oczywiście też z nimi :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://images39.fotosik.pl/45/1a192b99a81e45dd.jpg śliczne :D :D Quote
taxelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja pisalam ze te nocne fajne, na sniegu to i mi nie wychodza... ale u nas sniegu nie ma... Quote
joanika Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ze ten różowy flaming jeszcze żyje :lol: u nas dawno rozszarpany, stracił noge i skrzydła. Niuniuś jest najlepszy :loveu: taki mały nadzorca z niego chyba co? A jak świnka? napałnia się powoli :lol: Quote
Cheritka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='joanika']Ze ten różowy flaming jeszcze żyje :lol: u nas dawno rozszarpany, stracił noge i skrzydła. Niuniuś jest najlepszy :loveu: taki mały nadzorca z niego chyba co? A jak świnka? napałnia się powoli :lol: Ten fleminf to już jest po kilku reanimacjach :roll:, ale Cheri go lubi to ciągle go szyjemy :oops:. A Niuniuś to specjalnie im przed nosem paraduje, :mad: bo wie, że nie wolno go ruszać :evil_lol: Zrobiłam dla Lany banerek, jak Ci się podoba banerek ?? :oops: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy :) http://images31.fotosik.pl/425/412cdf260a07e0c6.jpg świetnie mu w tej fryzurce :lol::lol: Quote
Doginka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fajne fotki, ale ptaka potffffffffffora siem bojem:cool3: Quote
joanika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cheritka kobieto aniele, śliczny banerek. Dziękuje :loveu: poprzedni banerek mod mi zlikwidował bo podobno rozwalał strony, ja tam nie widziałam żeby coś rozwalał :evil_lol: nooooo a teraz wszystkie próby podlinkowania banerka nie udały się, ja już nie wiem co źle robię :comp26: wgrałam i na fotosik ale jaki mam użyć link do tego, wgrałam bezpośrednio z dysku potem wkleiłam link do galerii i nic :shake: nasz flaming też był zszywany ale tylko raz, w dalszych reanimacjach sensu nie widziałam Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 joanika skopiuj banerek i wklej w sygnaturkę, potem zaznacz go i kliknij w te okularki na niebieskiej kuli. Potem wklej adres i gotowe;) Quote
Recommended Posts