AśkaK Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Booooziu, jaka macipucitka!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol: Mniejsza od rudasa!:lol:A jak czółko marszczyła słodko! Jakie łapecki różowe!!!:loveu:Aaaaj!:lol: A jak rodzinka przyjęła wieści o studiach?:cool3:U mnie jest zawsze wielki dramat jak coś zawalę.:roll: Zdrowiej nam Aniłku! Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 jaka mala klucha:loveu: i te rozowe lapeczki:loveu: zdrowiej tam szybko anioleczku:loveu: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Anilecek chyba na dobre padła, skoro na dogo nie przesiaduje.:oops::lol: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 siedzi siedzi :evil_lol: ale nie tak wytrwale :( co chwile mnie do łóżka kładzie :shake: Co do studiow to spoko, rozumieja ;) Przynajmniej tak mowia :cool3: Ale oni wiedza, ze ja humanistak od urodzenia i na tych sudiach robie co moge by sie utrzymac ;) Jak wróci TŻ to w piatek pojedziemy na uczelnie wszystko zalatwic.. ja musze wszystkie wpsiy pozbierac i zlozyc z podaniem.. tylko nie wiem co tam sie pisze :shake: "prosze o poprawe semestru IV? " jakos nie ak mi to brzmi :shake: Ło matko, juz dawno sie tak nie czułam :placz: Nie mapietam kiedy ostatnio mialam taki katar!! :angryy: Do tego cos od ranapokasluje :shake: Zeby mi to na oskrzela nie zeszlo :roll: Eh no i jak sie wsyztsko zalatwo trzeba bedzie jakas pracke zobie znalesc :cool1: Nie ma lekko :mad: :D Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 joo tam lekarz :D wiemco mi jest gripex starczy :cool3: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Co do studiow to spoko, rozumieja ;) Przynajmniej tak mowia :cool3: Ale oni wiedza, ze ja humanistak od urodzenia i na tych sudiach robie co moge by sie utrzymac ;)[/quote] Hihi, ja też zawsze z polaka byłam dobra, za to z chemii debil :lol:i teraz o, mam takie kwiatki na studiach i problemy z zaliczeniami.:roll: Łe tam gripex, spirytu Ci potrzeba kochana!:evil_lol: A jak szczurzo-kocio-psie stadko?:loveu:Kocio dalej się na Dharmę jeży?:lol: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 ano nie powiem, herbatki z wkładką bym się napiła ;) banda spoko :D Rudy stresuje szczura ( tez bym sie stresowała jak by mnie ktos non stop obserował jak tylko się ruszę :roll: ), Dharma zaczepia jego jest juz ok ;) Lubie jak ona go zaczepia a on ją po pycholu paca :D Mam nadzieje, ze juz w weekend nowe fotoski będą :loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']joo tam lekarz :D wiemco mi jest gripex starczy :cool3:[/quote] Nio mam nadzieje ze sie nie mylisz:loveu: [quote name='AśkaK'] Łe tam gripex, spirytu Ci potrzeba kochana!:evil_lol: [/quote] Swiete slowa:evil_lol: Doczekac sie tych fotek nie moge:loveu: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek'] Doczekac sie tych fotek nie moge:loveu:[/QUOTE] ja też :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a ja sie tak z ciekawosci zapytam jak twoje male biale szczescie reaguje na inne psy? Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Heh to jest własnie z tym szczeniorem jedna wielka nie wiadoma :shake: Potrafi ganiać bawić się, przebywac z innymi psami, sukami, spac z nimi, ale jak chodzi o żarcie, zabakę, szmatkę, patyka, sznurek, smycz itd. cokolwiek co jest "JEJ" to koniec :shake: Odrazu odgania zębami :shake: A jak trafi a kogos w tym kto nie da sobie w kasze dmuchać (czyli np. druga suka asmtaffa- Arisa) to jest jeden wielki jazgot i krew od zadrapań leci :shake: Nie wiem, może z wiekiem jej przejdzie.. jak dorośnie bo ciągle mózg jak 3 miesieczny szczeniak ;) Gdyby nie ta zazdrość o rzeczy i żarcie to toleruje super.. Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 najwazniejsze ze nie jest z natury agresywna, i zachowuje sie jak typowa kobieta... co jest jej to jest jej i koniec:evil_lol: i samo nie przejdzie napewno, trzeba pomoc:cool3: szkoda ze fotek nie ma... ale jakos wytrzymam:loveu: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']najwazniejsze ze nie jest z natury agresywna, i zachowuje sie jak typowa kobieta... co jest jej to jest jej i koniec:evil_lol: i samo nie przejdzie napewno, trzeba pomoc:cool3: szkoda ze fotek nie ma... ale jakos wytrzymam:loveu:[/QUOTE] hehe wiesz jednak majac psa w typie bulla musze sie liczyc, ze jej kontakty z psami moga ulec zmianie i nic na to nie poradze ;) a samo moze przejsc tez, moze dorosnac poprostu i zrozumiec kurna, ze te psiaki nie maja zamiaru zabrac jej smyczy :D Badzmy dobrej nadzieji ;) Niedlugo czeka nas sterylka.. zobaczymy co ona nam przyniesie :-o Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja znam sporo bullowatych i naszczescie wiekszosc z nich przyjaznie nastawiona do innych psowatych:loveu: No ale zdazaja sie tez te mniej przyjacielskie. Zreszta i tak podstawa jest odpowiedzialny wlasciciel:loveu: Ostatnio wszyscy sterylki robia... moze ja tez powinnam ciachnac furciakowa:roll: Pewnie juz sie denerwujesz przed zabiegiem:cool3: ja na sama mysl bym wariowala:evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sie kurna przebilam :diabloti: no to teraz esa wsojego tu wgniazdole i potolic trza zaczać :diabloti::lol: No od focenia i wstawiana sie nie wyrecisz :mad: Teraz to zaczniesz szalec jak opetana :diabloti::evil_lol: Biala ,Madagaskar i szczurosław- szykujcie sie jak pani po oczach lampa zaiwani bedzie ino kolorowo w galach ! :mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Ja już teraz jak leze czy siedze sobie to patrze na jakas syuacje i se mysle jakto bym fote walnęła w tym momencie :evil_lol: Ale aparacik już niedługoo :D Myslę, że ten co Ci pisałam ;) Chociaz marzy mi sie Canon EOS 350D :oops: Ale ten pierwszy na raty to wychodzi z 70-80 zł wiec bede sobie sama na niego bulia jak teraz do pracki pojde :evil_lol: A z Canonem to juz byloby gorzej ;) Fur ano denerwuje! Tym bardziej po tym co przeżyłam z Arisy ropomaczem :shake: Jak dostała narkoze i odjeżdzała na tym stole nie przytomna a ja zostałam ze swiadomoscia ze moze juz nie wrócic :( Tym bardziej bede miala filma :shake: Z moimi fantazjami to odrazu, że młoda ma słabe serce i narkoza ja zabije itd :shake: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ja chyba bardziej niemoge sie doczekac tego aparatu niz ty:evil_lol: Nie denerwuj sie kochana na zapas (wiem latwo mowic), bedzie dobrze:loveu: I nie nakrecaj sie niepotrzebnie, to nie pomoze napewno, a piesy przeciez wyczowaja nastroj wlasciciela wiec i ona bedzie spokojniejsza:loveu: ja sama na zawal kilka razy zeszlam prawie jak preziuch na stole lezal:shake: przez 2 godziny zjaralam 2 paczki fajek i obgryzalam wszystkie paznokcie... Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 chyba kazdy z nas ma jazdy jak pies idzie pod narkoze :( Sor jak miał dziasło czyszczone to mnie o zawał doprawil bo własnie nie chciał zasnąć :( i tzreba było wciaz kilka razy narkoze zwiekszac -skubany jakis oprony :? Ale szybciutko sie wybudził i tego samego dnia a w zasadzie wieczoru juz ze smycza latał ANgel_ dobrze bedzie ciach ciach i suk bedzie miała przed soba sama sielanke:) Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No zobaczymy co to z niej bedzie po tym ciachaniu :evil_lol: na taka zmiane jak u Arisy nie mam co liczyc ale moze chcociaz troche odpusci? :D Nie ja mysle o aparacie caly czasss :loveu: Jak dobrze pojdzie to w pitaek juz beda jakies foty :loveu: Znajac zycie odrazu bede szperala po manualu :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hahaha dokladnie , ja tak samo miałam , bo manual to jest to :diabloti: tu grzebałam tam przestawiałam i dalej połowy niewiem :mad::evil_lol: bo jak foty robie to ze spontanu i tylko sie marwie aby akumulatory ducha nie wyzionely :mad::evil_lol:. Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Ja już teraz jak leze czy siedze sobie to patrze na jakas syuacje i se mysle jakto bym fote walnęła w tym momencie :evil_lol: [/quote] :lol: Mam tak samo jak nie mam przy sobie fotopstryka.:evil_lol: Dziewczyny, sterylkami się nie przejmować! Ja o Luśkę drżałam, a ona po 2 dniach już jak fryga śmigała! Byleby do zaufanego weta iść i niech serducho przed zabiegiem osłucha. Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Moja suk juz po sterylce dawno i fakt dobrze było wszystko -całe szczescie ze ten moj weto to serce nie czlowiek . Wszystie spy mi "naprawiał" i bardzo dobrze sie spisuje a do tego tani jak choler az sama w szoku jestem. Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 a ja mam mieszane uczucia co do wetow u nas.. jeden drogi piorunsko ale niby fajny .. inni chcieli mi uspic Arise w ropomaciczu "bo duzo jest pieskow w schronisku a ona stara".. ale za to tańsi i w sumie sumarum dobrze przeprowadzili jej operacje.. ehh zobaczymy ;) A co do tego manuala to znając życie to pewnie tez bede na czuja robic wszystko jak zawsze :D Asiu jak tam egzaminy? :loveu: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']a ja mam mieszane uczucia co do wetow u nas.. jeden drogi piorunsko ale niby fajny .. inni chcieli mi uspic Arise w ropomaciczu "bo duzo jest pieskow w schronisku a ona stara".. [/quote] :crazyeye:Ja bym dziadów uśpiła!:angryy: Bosze, czasami myślę że weci to nie ludzie tylko...cyborgi jakieś.:diabloti:Bez uczuć, bez prawdziwego zaangażowania w los zwierząt.:shake:(Nie wszyscy rzecz jasna, są też anioły!:loveu:) [quote name='aNiOlEcEk']Asiu jak tam egzaminy? :loveu:[/quote] Zajrzyj do mnie na wątek :cool3:, mam doła, nie będę ci tu bałaganu robić i much z nosa wypuszczać.;):evil_lol: Quote
Recommended Posts