Angel_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [QUOTE] Hej aNiOlEcEk! (uuffff, żeś se nika wybrała ) Po furciaczkowej trafiłam do kłębka czyli do Ciebie, ale masz wspaniałą bandę!Fajne piechy, fajny kocio i jeszcze scurek i do tego fajna pańcia co fajnie pisze. Baaardzo mi się tu podoba, będę wpadać![/QUOTE] AśkaK :loveu: Nick jest straszny, wiem! Założyłam go rok temu i biłam do admina, żeby mi zmienił na taki co ma m na innych forach - Angel_, ale póki co lipka :shake: ja tak zawsze na dogo wpadałam na chwile jak sprawa byla, ale zaczynam sie zadomawiac :diabloti: Idzie mi powoli bo tutaj jest tyle watkow, ze nie nadarzam :crazyeye: Prosze jak mozesz daj watek do swojej galerii bo zanim znajde :shake: :cool3: Ha! Wyszło na 1 strone i znalazłam :cool3: Zaraz zrobie najazd :cool3: Miło mi, że Ci się podoba, zapraszamy, zapraszamy " Gość w dom, Bóg w dom" :cool3: :D [QUOTE] Ooo, i mamy coś wspólnego! Ja tylko czekam na taki "spam".[/QUOTE] Ojojoj jak bedzie nowy aparacik to nie nadąrzycie z oglądaniem :cool3: A troche tego mam do fotografowania :cool3: Buziaki i chyba dobranoc, bo kurcze muli mnie a jutro wczesnie trza wstac i isc walić skruche na uczelnie jak się nic nie umie.. :mad: :evil_lol: :loveu: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='aNiOlEcEk'] ja tak zawsze na dogo wpadałam na chwile jak sprawa byla, ale zaczynam sie zadomawiac :diabloti: Idzie mi powoli bo tutaj jest tyle watkow, ze nie nadarzam Ojojoj jak bedzie nowy aparacik to nie nadąrzycie z oglądaniem :cool3: A troche tego mam do fotografowania :cool3: Buziaki i chyba dobranoc, bo kurcze muli mnie a jutro wczesnie trza wstac i isc walić skruche na uczelnie jak się nic nie umie.. :mad: :evil_lol: :loveu:[/quote] Zobaczysz ze sie uzaleznisz od dogo:evil_lol: chyba wszyscy to przerabiaja:lol: doczekac sie niemoge tych obiecanych foteczek:loveu: dobranoc:loveu: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']ja tak zawsze na dogo wpadałam na chwile jak sprawa byla, ale zaczynam sie zadomawiac :diabloti: Idzie mi powoli bo tutaj jest tyle watkow, ze nie nadarzam :crazyeye: [/quote] Wprawisz się, wprawisz!:evil_lol:Jeszcze szybciej niż się tego spodziewasz! "Dogo wciąąąąga".:diabloti::evil_lol: [quote name='aNiOlEcEk']Miło mi, że Ci się podoba, zapraszamy, zapraszamy " Gość w dom, Bóg w dom" :cool3: :D[/quote] Hihi, my też witamy!:lol: [quote name='aNiOlEcEk']Ojojoj jak bedzie nowy aparacik to nie nadąrzycie z oglądaniem :cool3: A troche tego mam do fotografowania :cool3:[/quote] Widzę że dręczy nas ta sama mania!:diabloti::lol: Ja trochę ostatnio przystopowałam ale kiedyś...:evil_lol: [quote name='aNiOlEcEk']Buziaki i chyba dobranoc, bo kurcze muli mnie a jutro wczesnie trza wstac i isc walić skruche na uczelnie jak się nic nie umie.. :mad: :evil_lol: :loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę trzymać kciuki! Mnie czeka to samo!:lol:Dobranoc! Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 A ja własnie u furciaczka zrobiłam rachunek sumienia w którym to doszłam do wniosku, że wyjde na tym wszystkim tak samo czy pojde na uczelnie czy tez nie :diabloti: A zdecydowanie kladac sie spac w okolicach tych godzin poznonocnych wole ta druga opcje :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :evil_lol:Czytałam właśnie! No to pięknie!:evil_lol: Jakbym siebie słuchała...:shake::evil_lol: Może idź jednak na ten egzamin, zobaczysz chociaż jakie pytania były.:cool3: Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 hmmm.. a) to dopiero zaliczenie ćwiczeń :-o b) ja wiem co to- to przeklęte zadania których nie umiem :angryy: c) facet jest tak wredny że moze sie wkurzyc moją pusta kartka i chciec wpisac mi to brzydkie 2 do mojego pieknego indeksu :mad: A ja jeszcze chce chwile powalczyc :D d) jutro wraca moj TŻ z 4 dniowej delegacji i ja juz nie mysle o niczym :oops: :loveu: e) odkąd pracuje w takim systemie 4/3 nie moge wogole niczym sie zajac... I to jest chyba moj problem w tym wszystkim :-( Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No patrz, mój też w delegacje jeździ!:mdrmed: I jakoś dziwnie odczuwam to samo :roll:- nic się kupy nie trzyma, kiedy go nie ma, a jak jest to ja znowu muszę się na nowy tryb przestawić i znowu nic sensownego nie jestem w stanie zrobić. A gdzie ty kochana studiujesz hmm?:cool3: A wiesz że ja na magisterskie to właśnie na zootechnikę się wybieram..?:loveu: Hmm, rzeczywiście masz mocne argumenty!:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 wlasnie zauwazylam ze z bydgoszczy jestes:loveu: w sumie niedaleko mojego rodzinnego miasta:cool3: i rodzinki mam duzo tam.. na fordonie i bloniach. kiedy bedzie nowy aparacik:cool3:? Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ja ogólnie to jestem z Rumi ( Trójmiasto ;) ) od dwóch latek mieszkamy w Bydzi bo tu dostalismy sie na zootechnike na ATR ( teraz UTP 8) ). TŻ od wakacji dostał fajna prace i przechodzi na zaoczne, a aj jak widac, potworze semestr :D ale z tych studiow za nic nie zrezygnuje, bo moze dadza mi szanse na weterynare lub chociaz technika wet. :cool3: A aparacik moze za tydzien moze pozniej :cool3: Maly kredycik sie szykuje na spalte karty kredytowej to wezmemy wiecej na nowy telewizorek i moj aparacik :cool3: :loveu: Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='AśkaK'] A gdzie ty kochana studiujesz hmm?:cool3: A wiesz że ja na magisterskie to właśnie na zootechnikę się wybieram..?:loveu: [/QUOTE] A co ty studiujesz, ze na magisterke na zootechnike idziesz? :cool3: Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Nieee no, my też mamy kredytową do spłaty.:evil_lol: Myślałam że może w W-wie siedzisz teraz na sggw, to byśmy się spotkały.:loveu:Bo ja na sggw właśnie.:roll:Rolnictwo. Wiem, wiem, no koments :evil_lol:, nie znoszę swojego kierunku studiów.:diabloti: Dobrze że na zoo. mogę się przenieść! Wy razem z TZtem studiujecie?! Ale wam fajnie!:p Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']ja ogólnie to jestem z Rumi ( Trójmiasto ;) ) od dwóch latek mieszkamy w Bydzi bo tu dostalismy sie na zootechnike na ATR ( teraz UTP 8) ). TŻ od wakacji dostał fajna prace i przechodzi na zaoczne, a aj jak widac, potworze semestr :D ale z tych studiow za nic nie zrezygnuje, bo moze dadza mi szanse na weterynare lub chociaz technika wet. :cool3: A aparacik moze za tydzien moze pozniej :cool3: Maly kredycik sie szykuje na spalte karty kredytowej to wezmemy wiecej na nowy telewizorek i moj aparacik :cool3: :loveu:[/quote] z Rumi powiadasz:cool3: Pol zycia w redzie spedzilam:evil_lol::lol: oj szkoda ze dopiero za tydzien te foty:-( Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Nie ja tu zaraz popadam na cyce :D :D :D Ta z Redy, ta praktycznie zmojego kierunku i z karta kredytowa do spłaty, patrze i nie wierze :D :D Ha mało tego wam powiem. Ja jestem z Rumi, moj TŻ z Wejherowa ( fur bedzie wiedziała jak to blisko :diabloti: ). Poznalismy sie na rok przed matura, razem sie do niej uczylismy, razem dostalismy sie na te same studia, na ta sama specjalnosc, BA nawet w jednej grupie bylismy dwa lata :D teraz poszedl i ja sie ogarnac nie moge :( Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 A jak w weekend bede w domku to mozliwe pare fot moim starym aparatem ktory tam zostawilam bo mamie na wyjazd dalam ;) Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Nie ja tu zaraz popadam na cyce :D :D :D Ta z Redy, ta praktycznie zmojego kierunku i z karta kredytowa do spłaty, patrze i nie wierze :D :D Ha mało tego wam powiem. Ja jestem z Rumi, moj TŻ z Wejherowa ( fur bedzie wiedziała jak to blisko :diabloti: ). Poznalismy sie na rok przed matura, razem sie do niej uczylismy, razem dostalismy sie na te same studia, na ta sama specjalnosc, BA nawet w jednej grupie bylismy dwa lata :D teraz poszedl i ja sie ogarnac nie moge :([/quote] Interet jest wlasnie takim miejscem gdzie zdazaja sie zaskakujace sytuacje:loveu: Jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze Aska naprawde jest moja daleka rodzina... to juz by bylo przegiecie:evil_lol::evil_lol::loveu: Czyli spora czesc zycia z Tz spedzilas:lol: fajnie masz:loveu: Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Podsumowanie :D Furciaczek: -jak ja zawsze chciala studiowac weterynarię :loveu: -mieszkała w Redzie ! :-o -Ma rodzine w Bydzi :evil_lol: -Sunia jej TŻ ma na imie Dharma :loveu: AśkaK -Ma TŻ w delegacji :D -Kocha robić fotki :loveu: -Jest na bliskim kierunku a zmierza na taki jak mój :loveu: -Ma karte kredytową do spłaty jak my :D Toż to takie rzeczy w gwiazdach zapisane były :D Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Nie ja tu zaraz popadam na cyce :D :D :D Ta z Redy, ta praktycznie zmojego kierunku i z karta kredytowa do spłaty, patrze i nie wierze :D :D[/quote] No mówię, zbiegów okoliczników jak mrufkuff!:evil_lol::lol: [quote name='aNiOlEcEk']Poznalismy sie na rok przed matura, [/quote] Ooo, ja też TZ na rok przed maturką poznałam, w czerwcu 24-ego w moje imieniny.:lol::loveu:Tylko do matury razem nie podchodziliśmy...bo on trochę starszy.:evil_lol: Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Może i nie aż taką sporą, ale będąc z nim dzien w dzien tak się do jego ciągłej obecności przyzwyczaiłam,że teraz te 4 dni bez niego to dla mnie katorga :( bez kitu siedze całe dnie przed kompem i wegetuje do tego czwartku kidy wraca.. :( Ludzie jak od pocatku znajomosci widzieli sie raz na pare dni - lub znam takich co raz na tydzien to sie dziwią.. Ale taka prawda dzyń w dzyń razem i tu nagle taki totalny zwrot.. :( Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Aśka załamujesz mnie :D My to równo latki ;) Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Podsumowanie :D Furciaczek: -jak ja zawsze chciala studiowac weterynarię :loveu: -mieszkała w Redzie ! :-o -Ma rodzine w Bydzi :evil_lol: -Sunia jej TŻ ma na imie Dharma :loveu: AśkaK -Ma TŻ w delegacji :D -Kocha robić fotki :loveu: -Jest na bliskim kierunku a zmierza na taki jak mój :loveu: -Ma karte kredytową do spłaty jak my :D Toż to takie rzeczy w gwiazdach zapisane były :D[/quote] Hahaha, idelane podsumowanie Anioleczek!:evil_lol::lol: (a jak ty masz na imię droga kobieto?:biggrina:) Dodaj do tego jeszcze, że ja z furciakową mamy to samo nazwisko.:lol: Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Aśka załamujesz mnie :D My to równo latki ;)[/quote] Aaa, ja też na wet. chciałam kiedyś iść offkors!:lol: i teraz przy okazji zootechniki też myślałam żeby technika wet. zrobić.:lol: Aniolecek jesteś równolatka z Gosią chyba!:cool3: Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Podsumowanie :D Furciaczek: -jak ja zawsze chciala studiowac weterynarię :loveu: -mieszkała w Redzie ! :-o -Ma rodzine w Bydzi :evil_lol: -Sunia jej TŻ ma na imie Dharma :loveu: AśkaK -Ma TŻ w delegacji :D -Kocha robić fotki :loveu: -Jest na bliskim kierunku a zmierza na taki jak mój :loveu: -Ma karte kredytową do spłaty jak my :D Toż to takie rzeczy w gwiazdach zapisane były :D[/quote] dodaj ze ja tez kocham focic:loveu: i kredytowke mam do splaty:evil_lol: (przeklete zoologi:lol:) nio i o nazwisku to juz Asia wspomniala:lol: Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ojojoj udane z nas babki :D Ja jestem rocznik 86 :cool3: Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 to dodj do listy ten sam rok urodzenia:evil_lol: Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Za dużo, za dużo jak na jedną noc moje kochane :D :D zostawmy jakies zbiegi na kolejne nocki :D chociaż ja zazwyczaj az taki marek nocny nie jestem- możecie sobie dopowiedzieć czyja to wina :cool3: Ciekawe czy będziemy mieli jutro futrzanych gości - może TŻ wracajac do domu wezmie dwie psinki ktore aż do gdanska z namiby pojechaly :cool3: uwaga zaczynam odczuwac coś na kształ zmęczenia :D Quote
Recommended Posts