luka1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ma jednego obserwatora, a czy p. Z i W. wiedzą która to Tercia. Ja jak wymyślam jakieś imię dla psa to informuję ich o tym. Quote
Ziutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 luka1 napisał(a):ma jednego obserwatora, a czy p. Z i W. wiedzą która to Tercia. Ja jak wymyślam jakieś imię dla psa to informuję ich o tym. Nie, nie wiedzą....ale jeżeli ktoś dzwoni i pyta ich np. o Tercię....to Oni oddzwaniają do mnie i pytają " Sandra, która to Tercia - żeście powymyślały jakieś imiona kurcze :evil_lol: :evil_lol: "......więc im odpowiadam. Jutro zadzwonię (jeżeli nie zapomnę bo urwanie głowy mam w tym tygodniu) i powiem, która sunia to Tercia. Quote
luka1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Już widzę miny, znów za głowy się będą łapać :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Tercia trochę teriera trochę sznaucera, a właściwie poprostu Tercia - a domek co szuka? Quote
luka1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Tercia - 2 obserwatorów, a czy kto dzwonił do schroniska? Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 luka1 napisał(a):Tercia - 2 obserwatorów, a czy kto dzwonił do schroniska? Nie....:placz: :placz: :placz: Ale to nic nie znaczy.....może jutro ktoś zadzwoni :roll: Trzeba być dobrej myśli :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kasiaprodex Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 luka1 napisał(a):ma jednego obserwatora, a czy p. Z i W. wiedzą która to Tercia. Ja jak wymyślam jakieś imię dla psa to informuję ich o tym. p.Waldkowi to kiedys mowilam ktora to Tercia ale pewnie zapomnial a dla p.Zyty to pewnie .... :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kasiaprodex napisał(a): a dla p.Zyty to pewnie .... :evil_lol: Misia....:evil_lol:....jak każda sunia :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='luka1']jakie wieści w sprawie Terci?[/quote] Żadnych dobrych :shake: Nikt nie dzwoni i nie pyta :-( Quote
czarna01 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ale i nikt wątku nie odwiedz żeby podnosić ślicznotkę! Skacz mała na pierwszą! Quote
luka1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Zadnych wieści ze schroniska a Tercia ciąglejest obserwowana. Quote
Ziutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='luka1']Zadnych wieści ze schroniska [/quote] Tercia nadal w schronisku :shake: :-( :shake: :-( Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 i jeszcze jeden dzień minął. Co słychać w schronisku? Cisza? Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='luka1'] Co słychać w schronisku? Cisza?[/quote] Ano cisza.....:-( :-( :-( Zamiast ubywać nam psiaków to przybywa :shake: Quote
Trejsi Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [LEFT]Ech...Terki nikt nie chce:placz: Chociaż cie podniose na pierwsza!!![/LEFT] Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A telefonów w sprawie Terci jak nie było tak nie ma :-( :shake: :-( :shake: Quote
Trejsi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='ziuta-23']A telefonów w sprawie Terci jak nie było tak nie ma :-( :shake: :-( :shake:[/quote] To nie jest dobra wiadomość:-( Nie należy jednak tracić nadziei...Tercia na pierwszą!!! Quote
Ania-Sonia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wysłałam kandydaturę Terki do jednego fajnego Pana, który po śmierci swojego psa, szuka kolejnego towarzysza. Może się uda... Quote
Trejsi Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Wysłałam kandydaturę Terki do jednego fajnego Pana, który po śmierci swojego psa, szuka kolejnego towarzysza. Może się uda... Trzymam kciuki!!! Oby jej się udało:cool3: Quote
Ziutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Wysłałam kandydaturę Terki do jednego fajnego Pana, który po śmierci swojego psa, szuka kolejnego towarzysza. Może się uda... Dziękuje bardzo Aniu :loveu: Czekamy z niecierpliwością na rozwój sprawy :cool3: Quote
luka1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wznowiłam kolejny raz allegro - może tym razem obserwatorzy będą bardziej zdecydowani. Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie mam na razie żadnych dobrych wieści, chyba się zapłaczę :shake::-( Quote
Recommended Posts