Majaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Kamkam Wiem że proszę Cię stale o wiele Ale wstaw może tutaj, w pierwszy post- część historii Lilki i jej zabierania przez nas Wiksa to jedno ze szczeniat, które zniknęło - podobno się nagle dzień później pojawiło w tym samym miejscu i zaopiekowali się nimi Ci ludzie, któzy Lilkę karmili, ale to wszystko jest na zasadzie: "podobno" Nic na to nie poradzę :shake: Quote
KamaG Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Dopisałam, sprawdź ewentualnie czy czegoś nie pokręciłam bo u Lilki na wątku niewiele było, i oczywiście nie ma problemu, ile dam radę to zrobię :) Quote
DuDziaczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Matko ci ludzie to nawet szczeniat juz nie chca!!!! :shake::mad: Quote
Majaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='DuDziaczek']Matko ci ludzie to nawet szczeniat juz nie chca!!!! :shake::mad:[/quote] Bo jest ich za dużo :placz: Quote
mrs.ka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 taka ślicznotka w potrzebie,może komuś jednak bardziej przyda sie psiaczek na wspólne spędzanie wolnego czasu niż następny kanał w TV Quote
Majaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Byłam kilka dni temu u Wiksy Troszkę urosła i zjaśniała. Już teraz widać, że będzie to niewielka suczka - sporo mniejsza od matki foksterierki Quote
saga_86 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mam chwilę czasu i właśnie produkuje masowo ogłoszenia dla Wiksy- mam nadzieję,ze pomogą Quote
Majaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 saga_86 napisał(a):Mam chwilę czasu i właśnie produkuje masowo ogłoszenia dla Wiksy- mam nadzieję,ze pomogą Dzięki wielkie Potwierdzam wszystkie w ciemno ;) bo na maila przychodzą potwierdzenia Quote
Recommended Posts