mancza Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47146 Quote
Hala Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Kochani, promować mi tu Huka, bo domku nadal szuka. Powstawiam później jego owe fotki. Quote
Brucio Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 widzialam , ze banerka dalej niet wiec zrobilam taki(jesli Mancza juz banerek zrobila to przepraszam i prosze zignorowac moj:cool3:) jesli kiedys bedzie potrzebny jakis niewymyslny banerek(bo jeszcze takowych nie umiem:oops:) to jak nikogo nie znajdziecie dajcie mi znac na PW, jestem na dogo codziennie i chetnie zrobie) Quote
Hala Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 mi się banerek bardzo podoba, ale ja mam jakieś tu ograniczenia i nie mogę od jakiś dwóch miesięcy nic nowego wstawić. Badzo mi przykro. A nie umiem sobie tego odblokować. Quote
Brucio Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hala , moze mod by pomogl? Banerki to dobra reklama na dogo:-( Quote
Brucio Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no wlasnie nie da sie:-(Maksymalnie moze byc 100 na 500( regulamin :-()i ja wlasnie tak mam .Bede cos probowac scisnac ale nie wiem czy sie zmiesci Quote
Brucio Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 piekne foteczki, piekna psina:loveu: a mnie sie udalo zmiescic Huka do podpisu:lol:(tu i tam sie poobcinalo kawalki;)) Quote
Yorija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jak to nikt? Huko hop na górę. Fajne są takie poobcinane futerka u piesków. Quote
Hala Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 witam wszystkich zainteresowanych adopcją Huka....wrrr... Huk nadaje się już do nowego domku, ani nie gryzie, ai nie sika w domu. Quote
Yorija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wrrr? Dlaczego wrrr? Skoro facet gotów no to niech teraz sie pokazuje i macha ogonkiem i zaczaruje kogoś. Huczku powodzenia!!! A DT go odda? :diabloti: Quote
Hala Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 No włąsnie DT się ponoć łamie. ;) Ale chyba nie może go sobie zostawić. Chociaż w takich superlatywach o nim opowiada...że hoho! Quote
Yorija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ale mu Ciotka życzy dramatów. On już ma domek. Czu taki DT jak jest zastany to na mocy prawa na DS się nie zamienia - np po 5 latach? Chyba Huk nad tym właśnie pracuje. Quote
anula1959 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Halinko , mam teraz trochę ogłoszeń do zrobienia i cały dom na głowie , bo mąż znowu wyjechał :placz:. Jak tylko się odrobię to wezmę się za Huka , poczekaj troszke , dobrze? Quote
Hala Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Na czym to polega? Założyłam wątki dwóm starym psom...Hukowi iMrówce. Mrówki wątek wciaż żyje i jest podbijany, a u Huka cisza. A psy z etgo samego schroniska. Quote
Hala Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 :multi:Hiehie...moi drodzy!! Z alllegro dezwała sie pani i to ską?? Z Poznania!! A co jeszcze lepsze, mieszka dosłownie jedną ulicę od Hani! Umówiły sięna specer i po spacerku pani zabrała Huka do siebie na noc. Chcą sie poznać i być może Huk u niej zostanie! Ależ to by było.! :multi: :loveu: Quote
Hakita Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wiem, wiem, wiem!!! Czekamy na relację i trzymamy mocno kciuki!!! Quote
anula1959 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 O Jesoooo! To cudownie, stare pieski mają tak mało szans na nowy domek . Trzymam kciuki za to , żeby się udała adopcja Quote
Yorija Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hala - jak Ty to robisz!!!! Może jakiś etat pani do szukania domków staruszkom. A My się po 1zł na miesiac złożymy i będziesz miałą z tego niezły dovhód. Rzucaj pracę i za psy sie bierz - tak 24h na dobę!!!! Quote
Brucio Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 o kurcze, to ja tez trzymam kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: zeby sie udalo Quote
Hala Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Spokojnie, spokojnie, decyznja ostateczna co do Huka jeszcze nie zapadła. Państwo są bardzo zadowoleni, ale chcą go poddać jeszcze jednej próbie. :cool1: Ma zostać sam w domu na kilka godzin. :roll: Quote
Recommended Posts