Ulka18 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Obrobka zdjec robi cuda ;) wstawilam je, zeby moze wykorzystac w ogloszeniach :oops: Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Jesli autorka pozwoli, chętnie skorzystamy...;) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jesli autorka pozwoli, chętnie skorzystamy...;) Na pewno pozwoli. :lol: On jest taki cudny:loveu: Quote
Ulka18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cioteczki, nie pytajcie tylko bierzcie te zdjecia :lol: ja nie jestem ich autorka, tylko przerabiaczka :evil_lol: Jutro moze jeszcze cos zrobie, jak Mloda pojdzie do szkoly ;) Quote
Jagoda1 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Rudasku, biegnij pokazywac się... Quote
Jagoda1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Tak, mało masz gości, Rudasku. Na allegro Kacperek ma dwóch obserwatorów... Quote
Ulka18 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Najwazniejsze jest allegro i ogloszenia, ktore trafia do niezapsionych jeszcze obywateli naszego kraju, a przeciez my o Kacperku nie zapominamy i na watek wchodzimy i zagladamy. Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Kacperek dziękuje cioteczkom za pamięć. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzisiaj Kacperek był na spacerku. Został wyczesany. Biedaka napadły dwie ciocie ( ja i ciocia Magda ) :evil_lol:Chłopczyk jest bardzo grzeczny. Spokojnie siedział i czekał aż skończymy. Później w nagrodę dostał miskę jedzenia. Wieczorem wstawię nowe fotki. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kilka fotek z dzisiejszej wizyty w biurze Kacper cały czas wpatruje się błagalnym wzrokiem Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dziękujemy Cioci Ani za nowe zdjęcia. Kacperek na allegro cieszy sie największym zainteresowaniem wśród wystawionych przeze mnie psiaków. Oby przełożyło się to na dom... Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Kacperku, pokazuj się na pierwszej stronie... Quote
Jagoda1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Kacperek ma jeszcze 5 dni allegro, nadal jednego (było dwóch) obserwatora, dużą oglądalność... Rudzielcu, może spodobasz się komuś.... Quote
Recommended Posts