Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Just, bo 3 brzydka:eviltong:
Talia., niieee, on na sankach ze mną jechał. :diabloti:
Marta_Ares, tak, owszem. Chyba już kiedyś o tym tu pisałam?...
Na pewno. Jednak skoro nie pamiętacie, pisać całą historie ponownie?.

Posted

[quote name='Pimpek']Just, bo 3 brzydka:eviltong:
Talia., niieee, on na sankach ze mną jechał. :diabloti:
Marta_Ares, tak, owszem. Chyba już kiedyś o tym tu pisałam?...
Na pewno. Jednak skoro nie pamiętacie, pisać całą historie ponownie?.[/quote]

Niewiem czy ma sens pisanie bo niezdziwie się jak będą niemile komenatarze. W skrócie- Pimpkowa mieszka na wsi, jak to na wsi otwarta brama, dla bezpieczenstwa psa jest pies niestety do lancucha przypinany- ja tego sama niepopieram ale niestety siłe wyższe nieraz niewiedzą o co chodzi :roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']wiem pamietam, ale lepsza bylaby moze linka, na metry bardzi tania jest, i do tego zwykly karabinczyk, mniejszy od tego co ma...

i odrazu lepiej bedzie wygladalo[/quote]
Ale linkę może przegryźć. Chyba, że chodzi o takie linki z metalem w środku.

Posted

Pimpek jest psem żywiołowym, skacze, etc. łańcuch jednak za psem się ciągnie, linka nie, bałabym się o to czy by się nie zaplątał, udusił, a przegryźć rzeczywiście można, choć nie sądzę by czarnuch zdolny do tego był, a o historii Pimpka już kiedyś Nero pisałam, niemiłe komentarze owszem, były, lecz cóż, jak widzisz, rozeszło się.

Posted

[quote name='Pimpek']Pimpek jest psem żywiołowym, skacze, etc. łańcuch jednak za psem się ciągnie, linka nie, bałabym się o to czy by się nie zaplątał, udusił, a przegryźć rzeczywiście można, choć nie sądzę by czarnuch zdolny do tego był, a o historii Pimpka już kiedyś Nero pisałam, niemiłe komentarze owszem, były, lecz cóż, jak widzisz, rozeszło się.[/quote]

Licze na to że sie rozeszly bo ja pamietam niemile komentarze do mnie wlasnie w podobnej sprawie psów u mojej cioci :roll:

Posted

Ta, siła wyższa, niestety, lecz, jak to ujęła Kinia, ważne że pies chociaż na spacery wychodzi, jest spuszczany, czesany etc. choć ostatnio przez szkołę mam mniej czasu dla niego, ale dzięki bogu już niedługo ferie...

Posted

[quote name='Pimpek']Ta, siła wyższa, niestety, lecz, jak to ujęła Kinia, ważne że pies chociaż na spacery wychodzi, jest spuszczany, czesany etc. choć ostatnio przez szkołę mam mniej czasu dla niego, ale dzięki bogu już niedługo ferie...[/quote]
Pimpkowa nie przejmuj się niemiłymi komentarzami.. ;)