Talia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [url]http://i41.tinypic.com/24o7y1s.jpg[/url] Wysoce szkolony pies zaprzęgowy...jakiś Eurodog? :cool3::loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 i widac kawalego rogza:evil_lol: tylko ten karabinczyk... chyba od lancucha?? Quote
Pimpek Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Just, bo 3 brzydka:eviltong: Talia., niieee, on na sankach ze mną jechał. :diabloti: Marta_Ares, tak, owszem. Chyba już kiedyś o tym tu pisałam?... Na pewno. Jednak skoro nie pamiętacie, pisać całą historie ponownie?. Quote
Coffee&Nera Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Pimpek']Just, bo 3 brzydka:eviltong: Talia., niieee, on na sankach ze mną jechał. :diabloti: Marta_Ares, tak, owszem. Chyba już kiedyś o tym tu pisałam?... Na pewno. Jednak skoro nie pamiętacie, pisać całą historie ponownie?.[/quote] Niewiem czy ma sens pisanie bo niezdziwie się jak będą niemile komenatarze. W skrócie- Pimpkowa mieszka na wsi, jak to na wsi otwarta brama, dla bezpieczenstwa psa jest pies niestety do lancucha przypinany- ja tego sama niepopieram ale niestety siłe wyższe nieraz niewiedzą o co chodzi :roll: Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 wiem pamietam, ale lepsza bylaby moze linka, na metry bardzi tania jest, i do tego zwykly karabinczyk, mniejszy od tego co ma... i odrazu lepiej bedzie wygladalo Quote
Talia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Marta_Ares']wiem pamietam, ale lepsza bylaby moze linka, na metry bardzi tania jest, i do tego zwykly karabinczyk, mniejszy od tego co ma... i odrazu lepiej bedzie wygladalo[/quote] Ale linkę może przegryźć. Chyba, że chodzi o takie linki z metalem w środku. Quote
Pimpek Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Pimpek jest psem żywiołowym, skacze, etc. łańcuch jednak za psem się ciągnie, linka nie, bałabym się o to czy by się nie zaplątał, udusił, a przegryźć rzeczywiście można, choć nie sądzę by czarnuch zdolny do tego był, a o historii Pimpka już kiedyś Nero pisałam, niemiłe komentarze owszem, były, lecz cóż, jak widzisz, rozeszło się. Quote
Coffee&Nera Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Pimpek']Pimpek jest psem żywiołowym, skacze, etc. łańcuch jednak za psem się ciągnie, linka nie, bałabym się o to czy by się nie zaplątał, udusił, a przegryźć rzeczywiście można, choć nie sądzę by czarnuch zdolny do tego był, a o historii Pimpka już kiedyś Nero pisałam, niemiłe komentarze owszem, były, lecz cóż, jak widzisz, rozeszło się.[/quote] Licze na to że sie rozeszly bo ja pamietam niemile komentarze do mnie wlasnie w podobnej sprawie psów u mojej cioci :roll: Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Cześć Pimpkowa! Przydałyby się nowe fotki:) A co do łańcucha to ważne, że pies nie spędza przywiązany do niego całego życia. Quote
Pimpek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Ta, siła wyższa, niestety, lecz, jak to ujęła Kinia, ważne że pies chociaż na spacery wychodzi, jest spuszczany, czesany etc. choć ostatnio przez szkołę mam mniej czasu dla niego, ale dzięki bogu już niedługo ferie... Quote
Moniskaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Pimpek']Ta, siła wyższa, niestety, lecz, jak to ujęła Kinia, ważne że pies chociaż na spacery wychodzi, jest spuszczany, czesany etc. choć ostatnio przez szkołę mam mniej czasu dla niego, ale dzięki bogu już niedługo ferie...[/quote] Pimpkowa nie przejmuj się niemiłymi komentarzami.. ;) Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Heej! :multi: fotki prosze :cool3: u nas nowe :) Quote
BlackSheWolf Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Pusiakowa']ale tu ciiiicho[/quote] halo! jest tu kto ? Quote
ola9338 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 pimpek cudny :iloveyou: czy mozna prosic o nowe fotki ? :cool3: wysciskaj go ode mnie:) Quote
Pusiakowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='BlackSheWolf']halo! jest tu kto ?[/quote] halo, halo! Pimpasia chcemy! Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Gdzie Ty znowu zniknęłaś?:crazyeye: Quote
Moniskaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 na naszj klasie siedzi a o dogo to już zapomniała :mad::evil_lol::eviltong: Quote
Olusia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='moniska']na naszj klasie siedzi a o dogo to już zapomniała :mad::evil_lol::eviltong:[/quote] No nieładnie :mad: Quote
Moniskaa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 wydałam Cię z tą naszą klasą :oops: :evil_lol:hihi Quote
Recommended Posts