Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra jestem xD

A tobie gordonowa jedno powiem - kabel!:diabloti::mad:
Dzisiaj tato spuścił Pimpka na łąki...diabeł wyleciał z łąk na wieś i odprowadził mnie do domu gdy wracałam ze szkoły oO' Na początku sie zastanawiał czy aj to ja ale gdy gwizdnęłam był już pewien :evil_lol:

Posted

[quote name='Pimpek']
A tobie gordonowa jedno powiem - kabel!:diabloti::mad:
[/quote]
Pragnę Ci przypomnieć, że po lewej stronie pod awatarem masz ikonę z twoim obecnymstatusem gg i trudno by było nie zauważyć tego :siara::siara::diabloti:

Posted

Sprawdzianu z matmy jednak nie było bo było pasowanie na tej lekcji ^^
Za to był z angola i z polaka z lektury...Z polaka był łatwy - 5 a z angola..brrr, dowiem się po weekendzie.
Dziś za kwadrans 16 mam prywatny angielski 2 godziny więc nie wiem jak to będzie z tymi zdjęciami...Namawiam rodziców na kupno nowego aparatu :lol:

Posted

Cześć ;)
Ja też dzisiaj miałam test z matematyki, i jeszcze w tym tygodniu niezapowiedzianą kartkówkę z polskiego, duży sprawdzian z angielskiego, kartkówkę.... :shake:
[quote name='Pimpek']Namawiam rodziców na kupno nowego aparatu :lol:[/quote] A jaki byś chciała? :razz:

Posted

Heeej :cool3:
[quote name='Anusia&Saba']
A jaki byś chciała? :razz:[/quote]
To nie ode mnie zależy, np. moja mama mówi NIE kamerom i takim aparatom dobrym, np. z lustrzanką itp.