mm.templum Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='kika22']Misiek hopaj do góry! Misiaku podnoszę cię na pierwszą stronę!!!! Gdzieś ten domek czeka na ciebie........ Quote
saga_86 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Musi być ten domek gdzies, tylko gdzie............. Quote
Fiona.22 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czasem się zastanawiam dlaczego te adopcje tak się wleczą... Są ludzie, którzy mają wspaniałe warunki na to aby mieć psa, choćby na podwórku...ale wolą być sami :roll: Quote
erka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Malutki piesek do domu z ogródkiem:lol: . Quote
saga_86 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Misiu nie zajmie dużo miejsca w domku........ Quote
mm.templum Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Fiona.22']Czasem się zastanawiam dlaczego te adopcje tak się wleczą... Są ludzie, którzy mają wspaniałe warunki na to aby mieć psa, choćby na podwórku...ale wolą być sami :roll: [quote name='saga_86']Misiu nie zajmie dużo miejsca w domku........ niestety nie wszyscy myslą po naszemu...... a Misiak na pierwszą stronę śmigaj! Quote
kika22 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Misku uciekaj na górę!Ten psiak jak nikt inny zasługuje na domek. Nie po to został zabrany z ulicy,by nie mieć gdzie iść..... Napewno gdzieś jest ktoś kto go pokocha...................... Quote
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Misio ma jednego gapia na allegro:lol: Quote
Fiona.22 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No proszę...może coś z tego patrzenia wyjdzie Quote
Miśka79 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Saga 86 dobre wieści przekazujesz:multi:żeby coś wyszło z tego obserwowania Miś to pies trudny ale ma prawo do takiego zachowania po tym co przeszedł.Chociaż jest na tyle mądry, że jak jest otwarta brama to nosa nawet nie wystawi za ogrodzenie :cool1: proszę trzymać kciuki za Misi:lol: Quote
kika22 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Misiaczku hopsaj sobie do góry! Bo tam gdzieś wysoko czeka na Ciebie domek!!! Tylko musi Cię wypatrzeć??? Quote
mm.templum Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='saga_86']Czy ktoś da mu szanse? :placz: Ktoś da mu szanse.... Oby jak najszybciej to sie stało... ...a teraz Misiu szoruj na pierwszą strone!!! Quote
saga_86 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://www.allegro.pl/item247253386_malutki_kudlaty_mis_z_domku_tymczasowego.html daję link do allegro kórego przed chwilą wznowiłam. Aukcja jest na 10 dni, później nei będę mieć netu i możliwości kontrolowania aukcji, dlatego wystawiać psiaków już nie będę:placz: Quote
Miśka79 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zastanawiam się nad tym czy Misiek znajdzie domek na stałe.On jest bardzo ładnym pieskiem.Pewnie odstrasza to ze napisałam ze jest psem trudnym.Jak już wspomniałam będę musiała przeprowadzić się do bloku a Miś cały czas w dzień jak było ciepło biegał sobie po podwórku.Pracujemy z mężem oboje w tych samych godzinach więc ok. 10 godzin pies będzie sam w mieszkaniu.Jak na razie agresją reaguje na obrożę, smycz i próbe wsadzenia go do auta. Nie wiem jak to będzie tam jeśli nei znajdzie sie dobry domek.Jakoś musi być..:( Quote
kika22 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Miśku dziś hopsimy do góry!:lol: Oby ktoś Cię zobaczył i pokochał! Quote
Miśka79 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Podnoszę do góry w poszukiwaniu dobrego domu. Miałam jeden telefon -dzwonił facet z Borkowa -chce psa dla swojej córki, która ma dzieci-na podwórko ae że niby będzie spał w domu.Coś mi się nie podoba to-czemu córka nie mogła sama zadzwonic? dziewczyny jak sprawdzić czy domek jest dobry? Quote
erka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A czy on sie wogóle nadaje do domu z dziećmi? Może porozmawiaj z tą córką, jeżeli wyda Ci się to sensowne miejsce, to możesz pojechać z psiakiem, a jak na miejscu okaże się cos nie tak, to go po prostu nie zostawisz. Ale zawsze to jest jednak loteria:cool3:. Quote
Recommended Posts