Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasem się zastanawiam dlaczego te adopcje tak się wleczą... Są ludzie, którzy mają wspaniałe warunki na to aby mieć psa, choćby na podwórku...ale wolą być sami :roll:

Posted

[quote name='Fiona.22']Czasem się zastanawiam dlaczego te adopcje tak się wleczą... Są ludzie, którzy mają wspaniałe warunki na to aby mieć psa, choćby na podwórku...ale wolą być sami :roll:

[quote name='saga_86']Misiu nie zajmie dużo miejsca w domku........

niestety nie wszyscy myslą po naszemu......

a Misiak na pierwszą stronę śmigaj!

Posted

Misku uciekaj na górę!Ten psiak jak nikt inny zasługuje na domek.
Nie po to został zabrany z ulicy,by nie mieć gdzie iść.....
Napewno gdzieś jest ktoś kto go pokocha......................

Posted

Saga 86 dobre wieści przekazujesz:multi:żeby coś wyszło z tego obserwowania Miś to pies trudny ale ma prawo do takiego zachowania po tym co przeszedł.Chociaż jest na tyle mądry, że jak jest otwarta brama to nosa nawet nie wystawi za ogrodzenie :cool1: proszę trzymać kciuki za Misi:lol:

Posted

Zastanawiam się nad tym czy Misiek znajdzie domek na stałe.On jest bardzo ładnym pieskiem.Pewnie odstrasza to ze napisałam ze jest psem trudnym.Jak już wspomniałam będę musiała przeprowadzić się do bloku a Miś cały czas w dzień jak było ciepło biegał sobie po podwórku.Pracujemy z mężem oboje w tych samych godzinach więc ok. 10 godzin pies będzie sam w mieszkaniu.Jak na razie agresją reaguje na obrożę, smycz i próbe wsadzenia go do auta. Nie wiem jak to będzie tam jeśli nei znajdzie sie dobry domek.Jakoś musi być..:(

• 3 weeks later...
Posted

Podnoszę do góry w poszukiwaniu dobrego domu. Miałam jeden telefon -dzwonił facet z Borkowa -chce psa dla swojej córki, która ma dzieci-na podwórko ae że niby będzie spał w domu.Coś mi się nie podoba to-czemu córka nie mogła sama zadzwonic? dziewczyny jak sprawdzić czy domek jest dobry?

Posted

A czy on sie wogóle nadaje do domu z dziećmi?
Może porozmawiaj z tą córką, jeżeli wyda Ci się to sensowne miejsce, to możesz pojechać z psiakiem, a jak na miejscu okaże się cos nie tak, to go po prostu nie zostawisz.
Ale zawsze to jest jednak loteria:cool3:.