siekowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wiedziałam,że mnie kochasz. ;) Mi to najbardziej trzeci się podobie. Quote
pumcia02 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 to było o Pikosi!!! :) mi się podoba 1 i 2 . ostatnio byliśmy na spacerku z dwoma kolegami Biszkoptem i Rubim. Biszkopt: Rubi: Jak Pikoś biegał szczesliwy cały czas przy mnie, Rubi jej przeszkadzał to w koncu mu się odszczekała ;) bo jak moze jej przeszkadzac gdy na mnie patrzy!!! :loveu: Quote
siekowa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dobra,dobra tak się tłumacz. :diabloti: Ekipa świetna. :loveu: Quote
siekowa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nie zrobiłyśmy jej dziś tych zdjęć a teraz już nie będę mieć czasu. :( Quote
pumcia02 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 pojechało 6 psów. 4 poszły do adopcji, dwa wróciły, w tym Pikoś :( moja biedna nikt jej nie chce ona jak widać nadal radosna, jak zawsze... Quote
mru Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 do góry, szalona pamiętam Cię jak dziś kiedy przyjechałam do Mojżesza i Ty do mnie wybiegłaś :) że też jeszcze Cię nikt nie zabrał... jesteś taka pocieszna! ludzie się nie znają i tyle Quote
pumcia02 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 ciii ;) nie zapeszac, ale Pikoś był na festynie w powsinie i jest chetna osóbka, ma przyjechac w tygodniu. mam nadzieje ze się pojawi a tu taki skrót z imprezy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10243532&postcount=797 Quote
mru Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :thumbs: <tak po cichu> oh, nie wiedziałam, że był taki festyn! przyszłabym :D Quote
pumcia02 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Pikoś jest na prawde wspaniała. mam nadzieje ze nie bedzie czekała az ja bede miec warunki na 3 potwora... mru znalazłam takie zdjęcie z 2006 r. kiedy to jeszcze mialam grata aparata jak widac. Quote
mru Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :placz: śliczna fotka Mooooo! kochanie! jak ty patrzysz tak mniej-więcej was pamiętam jak przyjechałam do Azylu (tylko Mojżesz nie patrzył wcale na nas, a jak pani go nam wypuściła i my zaczęłyśmy go wołać to nas olał :evil_lol: miał charakter, mały) i Pikuś słodka :D oh... dziękujemy za fotkę! - jakbyś jeszcze coś znalazła to koniecznie podeślij/wstaw gdzieś :D cała rodzina będzie Ci bardzo wdzięczna Quote
siekowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='mru']:thumbs: <tak po cichu> oh, nie wiedziałam, że był taki festyn! przyszłabym :D Jutro psiaki azylowe będą na dwóch imprezach Pikoś (i jeszcze 2 psiaki z azylu) jutro będzie w Markach szukać domu :) Towarzystwo Przyjaciół Marek oraz Urząd Miasta Marki, ma zaszczyt już po raz drugi zaprosić Państwa na koncert piosenki żeglarskiej „Przystań Marki”, który odbędzie się 14 czerwca 2008. Ponownie udało się zaprosić do Marek legendy polskiej sceny szantowej i obecnie jedne z najlepszych zespołów grających tę muzykę. W Markach zagrają: Mietek Folk Mechanicy Szanty EKT Gdynia Impreza startuje o godzinie 14, kiedy to wystąpią zespoły z mareckich szkół oraz Mareckiego Ośrodka Kultury. Na godzinę 22.30 planowany jest pokaz sztucznych ognii. a ja jadę jutro na Ochote z Rudym i Lexą X Festyn Podwórkowy "Poznajmy się" Jak co roku zapraszamy na Festyn rodzinny, w tym roku sporo atrakcji: estrada i występy zespołów z MDK Ochota, chóru szkolnego z LO im. H. Kołłątaja, zespoły z przedszkoli do tego stoiska z mnóstwem atrakcji: BIBLIOTEKI: NR V oraz BIBLIOTEKA NR 33 STRAŻ MIEJSKA LICEUM IM. E. DEMBOWSKIEGO LICEUM IM. H.KOŁŁĄTAJA LICEUM IM. S. ŻEROMSKIEGO ZESPÓŁ SZKÓŁ im. S. Wysockiego d. „KOLEJÓWKA” PRZEDSZKOLA OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ DZIECI CENTRUM ARTYSTYCZNE Radomska 13 MAGAZYN SZTUK WYDZIAŁ PEDAGOGICZNY – Uniwersytet Warszawski SPOŁECZNY INSTYTUT EKOLOGICZNY STOWARZYSZENIE POMOCY MŁODZIEŻY DYSLEKTYCZNEJ POLSKA FUNDACJA POMOCY DZIECIOM NIEDOSŁYSZĄCYM „ECHO” STOWARZYSZENIE WISE, Klub JAKUB KLUB OSIEDLOWY SURMA Do zobaczenia 14 czerwca 2008. Quote
pumcia02 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 było zainteresowanie dwoma innymi psami, a Pikosiem jak zwykle nie :( Quote
mru Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 to bardzo niefajnie :( ale nie ma co smucić tylko podnosić trzeba! Quote
ania_sami Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 wczoraj byli ludzie, widzieli pikosie na stronie azylu. Ale chyba wybiora Czesia zamiast niej... Szkoda bo reklamowalam ja jak sie dalo. Quote
mru Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 widzieli i potem zmienili zdanie? :-o to co oni ale to Czesio będzie miał domek, to tez fajnie! a dla Pikosi sie ktos znajdzie... Quote
Recommended Posts