pumcia02 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 PIKOLINA Młoda, roztrzepana, zaczepna wariatka. W głowie jej harce na całego. Dzielna, zaradna i pomysłowa – każdego psa wykołuje na parę kęsów z jego miski. Na otwartej przestrzeni zmienia się w zlęknione dziecko, wpatrzona w człowieka, bardzo pilnuje się jego nogi. Przyzwyczaja się do jednej osoby, którą obdarza aż za dużą miłością. Tak wiernej, bezgranicznej i bezkrytycznej miłości nie można wykorzystać, trzeba jej sprostać. W azylu jest od lutego 2005r.!!! sunie określamy na nie więcej niż 3,5 roku. została znaleziona w łomiankach. jest cudowna!!! aktualnie moja ulubienica ;) (bardzo trudno jej zrobic zdjecia ;)) BINGO 15.09.07r. został adoptowany!!! :))) kawaler do wzięcia. Teoretycznie uciekinier, ale gdy ktoś zaproponuje mu zabawe, nie odejdzie na krok :) W azylu jest od stycznia 2006r. znaleziony w Józefowie jako bardzo młody psiak. byc może półroczny. HENIEK ADOPTOWANY!! :) To dopiero patyczak!! wesoły i dziwny :D dba o linię jak przystało młodzieńcowi. ma okolo roku. Gdy Agnieszka odmowila przyjecia go do azylu ze wzgledu na brak miejsca puszczono go bez smyczy i odjechano samochodem... psiak pobiegł na ulice, gdzie długo był łapany.. na szczescie nic mu sie nie stało na jezdni. Quote
Guest aneta_w Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ooo!! Warszawski Azyl!! :)) Psiaki cudowne :loveu: Kiedyś, pamiętam, chciałam zaadoptować z tamtąd małą Frycie. Ale akurat ktoś zdążył ją zaadoptować :) Jak tam azyl się trzyma? Słyszałam, że poszukujecie terenów, bo planujecie się przenieść? Już z mamą wpłacałyśmy pieniądze, ale chyba jeszcze to zrobimy :) Narazie mogę tylko podnieść. Szukajcie domciów!! Quote
pumcia02 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 w skrocie mało czasu duzo psów do wyadoptowania... ciesze sie ze nam pomagacie :) a teraz łobuzy szukają domów Quote
Anetka83 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 podnoszę!!! i mocno trzymam kciuki!!! oby psiaki jak najszybciej znalazły wspaniałe domki:) Quote
pumcia02 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 w piatek pojdziem na spacerek!!! dzieciaki do góry! szukac domów! Quote
pumcia02 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 dzieciaki nadal w azylu!!! gdzie te domki? gdzie?? Quote
pumcia02 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 normalnie jestem zakochana po uszy w Pikolinie :) :loveu::loveu: i ona we mnie hihi :) ale gdzie ten dom?!?!?! Quote
siekowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mariol pisze,że Bingo ma dom! :multi: Quote
pumcia02 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 tak! chlopaczek ma dom :) super, strasznie sie ciesze bo to wspaniały pies. jego przyjaciolka Pikolina patrzyla smutno... ale na nia tez czas nadejdzie!!! Quote
pumcia02 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Pikolina: http://www.allegro.pl/item248579847_tylko_ja_pokochaj_pikolina.html Henio: http://www.allegro.pl/item248613325_nagle_sie_znudzilem_i_wylecialem_z_domu_.html Quote
MaxSta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 O nie zauważyłem super że Bingo ma Dom!!!!!!! Quote
pumcia02 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 moja kochana Pikolina uczestniczy w szkoleniu metoda klikerowa razem ze mna (mamy teraz taka akcje w azylu, szkolenia prowadzone przez fundacje alteri :) umiemy juz siadac i warowac i pieknie skupia uwage na mnie :P bedzie cudownym psem!!! nic tylko brać! za to Henio (tez bierze udzial w szkoleniu) nie interesuje sie w ogole swoim opiekunem :D poniewaz nie kreca go smakolyki, ciezki orzech do zgryzienia Quote
siekowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mariola tu nawet nie napisała,że Henio ma domek. :lol: Quote
pumcia02 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 wiem wiem brakowalo czasu na znalezienie watku :P zostala tylko moja Pikosia :( Quote
MaxSta Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Super wiadomość!!!!!!! Teraz kolej Pikolinki!!!!!!! Quote
pumcia02 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Pikolinka nadal czeka na domek!! Quote
Recommended Posts