Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKOLINA
Młoda, roztrzepana, zaczepna wariatka. W głowie jej harce na całego. Dzielna, zaradna i pomysłowa – każdego psa wykołuje na parę kęsów z jego miski. Na otwartej przestrzeni zmienia się w zlęknione dziecko, wpatrzona w człowieka, bardzo pilnuje się jego nogi. Przyzwyczaja się do jednej osoby, którą obdarza aż za dużą miłością. Tak wiernej, bezgranicznej i bezkrytycznej miłości nie można wykorzystać, trzeba jej sprostać.
W azylu jest od lutego 2005r.!!! sunie określamy na nie więcej niż 3,5 roku. została znaleziona w łomiankach. jest cudowna!!! aktualnie moja ulubienica ;)
(bardzo trudno jej zrobic zdjecia ;))

BINGO 15.09.07r. został adoptowany!!! :)))
kawaler do wzięcia. Teoretycznie uciekinier, ale gdy ktoś zaproponuje mu zabawe, nie odejdzie na krok :)
W azylu jest od stycznia 2006r. znaleziony w Józefowie jako bardzo młody psiak. byc może półroczny.

HENIEK ADOPTOWANY!! :)
To dopiero patyczak!! wesoły i dziwny :D dba o linię jak przystało młodzieńcowi. ma okolo roku.
Gdy Agnieszka odmowila przyjecia go do azylu ze wzgledu na brak miejsca puszczono go bez smyczy i odjechano samochodem... psiak pobiegł na ulice, gdzie długo był łapany.. na szczescie nic mu sie nie stało na jezdni.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aneta_w
Posted

Ooo!!
Warszawski Azyl!! :))

Psiaki cudowne :loveu:
Kiedyś, pamiętam, chciałam zaadoptować z tamtąd małą Frycie. Ale akurat ktoś zdążył ją zaadoptować :)

Jak tam azyl się trzyma?
Słyszałam, że poszukujecie terenów, bo planujecie się przenieść?
Już z mamą wpłacałyśmy pieniądze, ale chyba jeszcze to zrobimy :)
Narazie mogę tylko podnieść.

Szukajcie domciów!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

moja kochana Pikolina uczestniczy w szkoleniu metoda klikerowa razem ze mna (mamy teraz taka akcje w azylu, szkolenia prowadzone przez fundacje alteri :)
umiemy juz siadac i warowac i pieknie skupia uwage na mnie :P bedzie cudownym psem!!! nic tylko brać!
za to Henio (tez bierze udzial w szkoleniu) nie interesuje sie w ogole swoim opiekunem :D poniewaz nie kreca go smakolyki, ciezki orzech do zgryzienia

• 2 weeks later...