Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']A powiedz mi jeszcze, taka zawieszka, to srebrna jest? Ile kosztuje takie cosik??

A muszę się pochwalić, mama Vadira dzisiaj championką została ;) Chociaż ma za sobą trzy porody ;)[/quote]
[URL]http://www.gerardhartzuiker.nl/N_frame.html?http://www.gerardhartzuiker.nl/HONDEN-N_grp_39-1.html[/URL]
to lineczka do stronki o wisiorkach...tej co sama zamawialam nie moge znalezc ale ceny prawie identyczne

i gratuluje mamci championatu:multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Zaglądam [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=red][B] a Lolka jeszcze śpi [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-167.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no spalam przez prawie pol niedzieli:oops:...pogoda byla do rowa:shake:

[quote name='Pandisia']:shake: My nie mamy galeryjki[/quote]
szkoda...ale super ze mamy sie na NK bo moge poogladac foteczki:multi::loveu:
[quote name='agaciaaa']:evil_lol:

[COLOR=darkslategray]no co..... co miziam to juz nie tak gladziutko jak u Maxiny:niewiem:.........:evil_lol:[/COLOR]
Bry wieczór ;)[/quote]
bry:multi::loveu:
[quote name='jbk']Dzień doberek ;) W tej chwili wolałabym leżeć z moimi puchowymi kołderkami, a muszę marznąć w biurze :([/quote]
a ja siedze w domku caly czas..... a chcialabym czasem cos robic konstruktywnego:roll:
[quote name='Selket']Cześć :hand: :hand:[/quote]
czesc:loveu:
[quote name='Bullila.nl']cos dlugo spi:evil_lol:
czesc Lolka:multi:

Jak misiaczki>>>???:loveu::loveu:[/quote]
czesc Lila:multi:
miski sie leja non stop:roll::shake:...nawet nie mozna przez telefon pogadac bo wrzask w domu jak na dworcu:mad:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas też ostatnio wrzaski, Vadir odkrył siłę swojego głosu i wszystko egzekwuje szczekaniem ;) W dzień - ok, ale jak będzie szczekał w nocy, to trochę się obawiam o reakcje sąsiadów......

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to ja też mam jak na dworcu bo TZ brzdękoli mi na gitarze , u Qby TV gra i komp ...więc hałas jest a ja po pracy wołam o CISZĘ :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:to ja też mam jak na dworcu bo TZ brzdękoli mi na gitarze , u Qby TV gra i komp ...więc hałas jest a ja po pracy wołam o CISZĘ :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Czyli Ozzy jest najgrzeczniejszy :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']halo Lolinda:loveu:Gdzie polazlas?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:hmmmm: pewnie do kasy po bilety :grins:

a ja już zjadłam obiad :roll: frytki i smażaka , teraz kończę 2gi kaff i lecę do roboty :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja już zjadłam obiad :roll: frytki i smażaka , teraz kończę 2gi kaff i lecę do roboty :p[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Już po obiedzie? Kurka wodna, a mi tu piszczy! :placz:

Posted

[quote name='agbar']obiad ci piszczy:crazyeye:zywy jeszcze czy co?:hmmmm::diabloti:[/quote]

Piszczy mi w żołądku ;) Jakby się tu gdzieś żywy obiad plątał, to prędzej bym z głodu umarła, niż zabiła coś żywego. Nawet pająka nie dam rady :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Piszczy mi w żołądku ;) Jakby się tu gdzieś żywy obiad plątał, to prędzej bym z głodu umarła, niż zabiła coś żywego. Nawet pająka nie dam rady :evil_lol:[/quote]

nie lubie cie.....:diabloti:pamietaj: PAJAK TWOJ WROG!!!!:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']nie lubie cie.....:diabloti:pamietaj: PAJAK TWOJ WROG!!!!:mad::evil_lol:[/quote]

Pająk NASZ WRÓG! Od tego mam męża :eviltong: "Honey!! Ratunku!! Pająk!! Zrób z nim coś!!" :p

Posted

[quote name='jbk']Pająk NASZ WRÓG! Od tego mam męża :eviltong: "Honey!! Ratunku!! Pająk!! Zrób z nim coś!!" :p[/quote]

Ja tez nie zabijam...no chyba ze z daleka,jak nie ma meza wolam sasiadke:evil_lol:Przeciez sie nie zblize do wroga:shake:jeszcze by sie na mnie rzucil albo co:niewiem:

Posted

[quote name='agbar']Ja tez nie zabijam...no chyba ze z daleka,jak nie ma meza wolam sasiadke:evil_lol:Przeciez sie nie zblize do wroga:shake:jeszcze by sie na mnie rzucil albo co:niewiem:[/quote]

Zawsze jest przecież możliwość, że zagryzie albo łyknie w całości :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Trza psy wytrenować, co by się pająkami zajęły ;) Kiluś mojej mamy to zjada komary i ćmy, może i nasze by się nauczyły ?[/quote]

W zyciu bym go nie dotknela jakby zjadal pajaki...fuuuuuuuuuuj:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']W zyciu bym go nie dotknela jakby zjadal pajaki...fuuuuuuuuuuj:evil_lol:[/quote]

Eeeee, kwestia przyzwyczajenia ;) Przecież Ty nie musisz pająka dotykać :eviltong:

Posted

ale nagadaly:loveu::evil_lol:
ja Maxinie kiedys pokazalam ze pajonk idzie po podlodze:shake:....a ona go wziela do pyska i mi przyniosla:mdleje:..... ja uciekalam a ona za mna z tym pajonkiem:placz:...
moze psisko mialo dobre intencje ale nie przytulalam jej po tym caly dzien:roll::shake:

Posted

[quote name='lolka75']ale nagadaly:loveu::evil_lol:
ja Maxinie kiedys pokazalam ze pajonk idzie po podlodze:shake:....a ona go wziela do pyska i mi przyniosla:mdleje:..... ja uciekalam a ona za mna z tym pajonkiem:placz:...
moze psisko mialo dobre intencje ale nie przytulalam jej po tym caly dzien:roll::shake:[/quote]

feeee...feeeee...feeeee:diabloti:
Witaj odnaleziona:multi:Gdzie sie schowalas??

Posted

[quote name='agbar']feeee...feeeee...feeeee:diabloti:
Witaj odnaleziona:multi:Gdzie sie schowalas??[/quote]
a to na zakupy (nienawidze)....a to do dentysty (eryk nienawidzi:diabloti:)...a to z piesami (uwielbiam:loveu:)... a to obajrzec grey's anatomy (rowniez uwielbiam:loveu:)
witaj Aguniu:loveu::multi:

Posted

[quote name='agbar']W zyciu bym go nie dotknela jakby zjadal pajaki...fuuuuuuuuuuj:evil_lol:[/quote]
Grami wpierdziela póki żywe, jak zdechłe to nieciekawe bo nie ma co gonić : P
jeżeli własnołapnie zabije- zje :loveu:
wczoraj wtrząchnął szczypawę:razz: ale pajonków nie lubi bo za mało ruchawe są:cool1:

Posted

[quote name='lolka75']a to na zakupy (nienawidze).......a to z piesami (uwielbiam:loveu:)... a to obajrzec grey's anatomy (rowniez uwielbiam:loveu:)
:loveu::multi:[/quote]
hahhahhahaha mamy taki sam rozklad jazdy:mdleje:...ale sie dzisiaj dzialo nie..???:evil_lol::evil_lol: