furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława'] Nie nie nie.. To ja jestem taka zagmatwana i mnie nie rozumiecie.. :diabloti: Furrrr....:loveu: a tak na marginesie.. masz coś do zrobienia za wczoraj...:evil_lol::mad:[/quote] oje zapomnialam:oops: juz lece:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława'] może to kasztan tak zadziałał.. :lol: [URL]http://img507.imageshack.us/img507/8126/dsc01676gm3.jpg[/URL][/quote] A nie mówiłam?!? :eviltong: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']oje zapomnialam:oops: juz lece:loveu:[/quote] No no ja mysle.. bo inaczej.... :handy::grab: :loveu: [quote name='goldenka245']Dobranoc:loveu:[/quote] Cześć wariatko.. :loveu::loveu: [quote name='asia_pie']A nie mówiłam?!? :eviltong:[/quote] no nie.:razz:. jak już pisałaś.. :diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jaka ona malutka:loveu: [url]http://img230.imageshack.us/img230/8907/dsc01721br3.jpg[/url] a na tych kamieniach przeslodko wyglada:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Jaka ona malutka:loveu: [URL]http://img230.imageshack.us/img230/8907/dsc01721br3.jpg[/URL] a na tych kamieniach przeslodko wyglada:loveu:[/quote] malutka? widzialas ją kolo westie? (ponos lekko przerosnietego:eviltong:) ona jest mikro mini:) Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Niki-lidka']malutka? widzialas ją kolo westie? (ponos lekko przerosnietego:eviltong:) ona jest mikro mini:)[/quote] Widzialam:loveu: no miniaturka miniaturki to jest normalnie:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Widzialam:loveu: no miniaturka miniaturki to jest normalnie:loveu:[/quote] ja mowie na takie spiaki "podreczne":loveu: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja mowie na takie spiaki "podreczne":loveu:[/quote] Kieszonkowce:evil_lol::loveu: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Nie no to sa jakies kpiny z mojej Toski.....:mad: ja wam pokaze! :mad::mad: :evil_lol: Ale juz bez przesady tosia jest wieksza od yorka.. a nawet wam powiem od przecietnego jamnika krótkowłosego.. :cool3::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Nie no to sa jakies kpiny z mojej Toski.....:mad: ja wam pokaze! :mad::mad: :evil_lol: Ale juz bez przesady tosia jest wieksza od yorka.. a nawet wam powiem od przecietnego jamnika krótkowłosego.. :cool3::diabloti:[/quote] To nie sa kpiny:shake: My sie po prostu zachwycamy:loveu: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']To nie sa kpiny:shake: My sie po prostu zachwycamy:loveu:[/quote] Ale Tosia nie jest mała.. naprawde.. musze jakis filmik wstawic.. bo widze ze inaczej sie nie da.. :cool1::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Ale Tosia nie jest mała.. naprawde.. musze jakis filmik wstawic.. bo widze ze inaczej sie nie da.. :cool1::diabloti:[/quote] Nie, wcale nie jest mala:evil_lol: ale filmik wstaw:loveu: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Nie, wcale nie jest mala:evil_lol: ale filmik wstaw:loveu:[/quote] Oczywiscie ze tak.. :diabloti: wstaiwe..:loveu: Ale nie dzis bo teraz ide spac.... :loveu: Cya:lol: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Oczywiscie ze tak.. :diabloti: wstaiwe..:loveu: Ale nie dzis bo teraz ide spac.... :loveu: Cya:lol:[/quote] Zanim pojdziesz to zajzyj do mnie:cool3: branoc:loveu: Quote
Torzysława Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='furciaczek']Zanim pojdziesz to zajzyj do mnie:cool3: branoc:loveu:[/quote] No czyli zanim pojde to dzis tez obowiązuje, bo komputer cala noc wlaczony... :diabloti::diabloti: Juz zagladam Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Torzysława']Ale Tosia nie jest mała.. naprawde.. musze jakis filmik wstawic.. bo widze ze inaczej sie nie da.. :cool1::diabloti:[/quote] [quote name='furciaczek']Nie, wcale nie jest mala:evil_lol: ale filmik wstaw:loveu:[/quote] [quote name='Torzysława']Oczywiscie ze tak.. :diabloti: wstaiwe..:loveu: Ale nie dzis bo teraz ide spac.... :loveu: Cya:lol:[/quote] wstawiaj filmik... oczywiscie Tosia nie jest mala...zalezy co dla kogo znaczy mala:diabloti: Ps. York nie jest maly...on jest mikrusi:evil_lol:... a jamniki to podlogowce są:evil_lol: wstaw filmik gdzie stoi kolo np sznaucera sredniego i udowodnij, ze nie jest mala:eviltong: Quote
Torzysława Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Niki-lidka']wstawiaj filmik... oczywiscie Tosia nie jest mala...zalezy co dla kogo znaczy mala:diabloti: Ps. York nie jest maly...on jest mikrusi:evil_lol:... a jamniki to podlogowce są:evil_lol: wstaw filmik gdzie stoi kolo np sznaucera sredniego i udowodnij, ze nie jest mala:eviltong:[/quote] Nie mam zaprzyjaznionego sznaucera średniego.... :evil_lol: Ale coś sie znajdzie .. ale nie wiem kiedy :P Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Torzysława']Nie mam zaprzyjaznionego sznaucera średniego.... :evil_lol: Ale coś sie znajdzie .. ale nie wiem kiedy :P[/quote] chyba nie masz zadnego zaprzyjaznionego skarlowacialego sznaucerka:diabloti: ...czekamy z utesknieniem na filmik:loveu: Quote
anetta Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Torzysława']Ja już dobrze wiem o co Cxi chodzilo... :diabloti: Powiem, ale później bo teraz oglądam filmiki do mojej reklamy na WOS o tresurze.. anty reklama.. fajna bedzie.. i agility jest :cool3::[/QUOTE] Nie dogadałysmy sie i takie kwiatki wyszły :shake::roll: To co chciałas mi powiedzieć? A co to za film robisz na WOS? Poookaaaa :multi: Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mial byc jakis film a ja tu nic nie widze:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='furciaczek']Mial byc jakis film a ja tu nic nie widze:diabloti:[/quote] gdzie jest filmik???????????????????:mad::mad::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 wyjezdzam za pare godzin:multi: jak wroce to filmiki maja byc:mad: Quote
Torzysława Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 BAACH! [url]http://pl.youtube.com/user/Torzyslawa[/url] :diabloti: marne tom ale zawsze cos.. chcialyscie to macie..:evil_lol: Quote
Recommended Posts