Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TELMA - mamuśka

Sunia jak ich wiele....

lecz ta jest wyjątkowa...

podrzucona do schroniska w Ostródzie, była szczenna, urodziła swoje szczeniaki...

jest kochaną mamusią, gdyż zaraz po jej porodzie, podrzucono szczeniaka do schroniska, Telma przyjęła go i wykarmiła...

Teraz wychodzi z nami na spacerki,
sunia jest bardzo kochaną, spokojną, kochającą człowieka sunią...

Ma około 2-3 lat...

Pokochaj mamuśkę, ona da Ci wiele miłości i radości w szarej codzienności !!

[SIZE=2]Kontakt: [email protected] lub PW

Posted

Jest dośc wystraszona...widac nie miała w życiu kolorowo....ale już pomalenku się do nas przekonuje...już nawet zaczyna delikatnie się cieszyć jak przychodzimy...

faktycznie wspaniała z niej mama....gdyby nie ona...podrzucony kilkudniowy szczeniaczek odszedłby za TM...a ona przyjęła go ...i otoczyła troską....

stąd mówiliśmy do niej mamuśka dośc długo....i tak już zostało...mimo, że ma tez imię...Telma...

JEST CUDOWNA

• 3 weeks later...
Posted

never w jakiej klatce samotna po wyjeździe Śniezki?....

bo się pogubiłam....

jesli wszystko poszło z planem....to Mamuśka wczoraj pojechała na DT (jesli pracownicy wiedzieli która to mamuśka i dali dobra sunie)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
never w jakiej klatce samotna po wyjeździe Śniezki?....

bo się pogubiłam....

jesli wszystko poszło z planem....to Mamuśka wczoraj pojechała na DT (jesli pracownicy wiedzieli która to mamuśka i dali dobra sunie)

tamto pisałam dawno...
teraz jest u Pajuni,jak się obrobi z psiakami,to napisze...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Aga_Mazury']Telmusia nie miała lekko zapewne w zyciu....więc i więcej czasu potrzeba...aby pokonać jej lęk...przed ludźmi...[/quote]

ale jak się mówi "czas jest lekiem na wszystko"...
tylko, czy teraz Telma znów nie przeżyje kolejnej nieprzyjemnej niespodzianki...?