brazowa1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Od miesiaca mieszka w schroniskowym boksie i stara sie oczarowac soba odwiedzajacych schronisko.Musial zostac pozbawiony dredow,wiec na pełna,długa szate bedzie musiał przyszły własciciel poczekac poł roku. Jaki jest? Dał sie poznac jako stonowany,spokojny piesek,szczekliwosc w normie (no,chyba,ze chce wymoc wyjscie za ludzmi z boksu,wtedy drze sie non-stop ;) ładnie chodzi na smyczy. Nie znosi strzyzenia łapek,wymaga codziennego czesania,wiec tylko dla ludzi kochajacych pieski długowłose! W czasie strzezenia,byl przytrzymywany,obracany,kladziony,wiercil sie niemiłosiernie,ale ani razu nie usilowal nas ugryzc- zasłuzył na WIELKI plus.Pod kupa dredow krył sie chudziutki,delikatny piesek o slicznym ,srebrzysto-szarym umaszczeniu.Rarytasik,cudenko. Z psami-dogaduje sie.Z kotami-nie wiadomo. Poty co-PON bardzo cierpi i czeka na dom.Nie wiadomo,dlaczego ktos pozbyl sie pieska w srednim wieku ,widac,ze byl strzyzony u poprzedniego wlasciciela,czyli jakas opieke musiał miec... Nie pozwol,by łysolek zostal w schronisku,ofiaruj mu dom! Fotki beda,ale wieczorkiem. Quote
akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Oto on :lol: Ptzed i w trakcie strzyzenia Po strzyżeniu Quote
akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Leć wysoko, niech cię cioteczki poznają!!!! Quote
kaerjot Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zabierzcie Brązowej nożyczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taki był śliczny, co ona zrobiła:shake: Quote
akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No musiała, on jeden kołtun był... Delma tez taka była, a jak pięknie odrosła :lol: Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Dziekuje Akuszko. Kaerjot-musialam.Własciciel tez by to musial zrobic.Piesek byl u nas miesiac,z dreda zrobil sie wielkim dredem-zwlaszcza na łapkach i juz nie bylo na co czekac.PONy to nie na warunki schroniskowe.A poza tym-on teraz rzuca sie w oko.Z buro-czarnej masy psow wyłania sie jeden srebrno-biały. Akuszko,dasz na trojmiejskie? Quote
akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 On już tam od jakiego czasu doopkę grzeje ;) Quote
Kasia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ile może mieć latek? Mogę zrobić mu allegro....:roll: I jakieś imię by sie przydało.... Quote
akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ma ok. 6 latek. Możesz ciociu, dziekujemy :lol: Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Pies ma kartotekowe imie Szarky :) pasuje do niego. Ma 6 latek. Kontakt:schronisko 058 551 24 57 Wolontariuszka Wiolka:505 378 195 dziekuje Fidelku! Tylko w ogloszeniu trzeba napisac,ze podpisanie umowy adopcyjnej,usiszczenie opłaty adopcyjnej(idzie na utrzymanie innych pieskow w schronisku) i dobior osobisty. Liczymy na Twoja szczesliwa reke Fidelku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jego aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=231004471 Quote
Kasia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 zrobiłam mu aukcje wyróżnioną, mam nadzieje że to pomoże. ;) Quote
Betbet Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 wow. mi tam się taki łysolowaty też podoba:D tak wygląda fikuśnie. na pewno ktoś go zabieeeerze:) <tak jak mojego Romeo...jesu jak ja za tym psem tęsknię...mimo że go nie widziałam na żywo...> Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Przychodza ludzie do schroniska i szukaja pieska dla siebie-spodobał im sie Murzyn,ale "ma za długa siersc",wiec rzucili sie w strone Szarky,ze "ten sznaucerek ma idealna". Millarca: "dwa dni temu byl Polskim Owczarkiem Nizinnym..." hehehheeh Quote
olenka_f Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 i co zabrali go? a Murzynka też można przyciąć więc w czym widzieli problem Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 po rozmowie kwalifikacyjnej okazało sie,ze idealny bedzie dla nich...kot:) Quote
Recommended Posts