Jump to content
Dogomania

Jesienne Zawody Agility w Olsztynie Nieoficjalne

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:Ja rownierz gratuluje super zawodow :multi:
Mam nadziej ze za duzych problemow nie będziecie mieli przez wydeptana murawe. Dla pocieszenia biegało się na niej super :) dzieki tak rownemu terenowi można było nieźle się rozpędzić a w wolnym czasie machnac Se błotna maseczke :eviltong: - dla mnie miodzio :)
Atmosferka była super :) dzieki temu zero stresu przed przebiegiem :)
Sałątka ziemniaczana mniamusna :eating:
A co do pogody to dla mnie git. Na czas rzucania talerzykami słoneczko wyszło. Pan deszczyk miał poczucie humoru. CO zerowki zaczynały przebieg to deszczyk „krrrropił” bac „kropił” troszke bardziej. Ale szybko kończył i dalej było ok. DZIeki temu niektóre psy biegały nawet szybciej.
Strefowi troszke mnie przestraszyły ale psy radziły sobie bardzo dzielnie
Torki tez fajowskie w miare proste zazwyczaj na rozbieganie psa.
A co do nagrod to az brak mi słow :ylsuper::sweetCyb:
O dziwo nikt się nie wywrócił :)

A i pokłony dla os. Uprawiającej nowa dyscypline AGILITY – DRIFT . :modla:MISTRZOSTWO :modla:
http://www.youtube.com/watch?v=nheJt9FnNfk

Podsumowując – wracałam do domu cała brudna zmeczona i przeszczesliwa –DZIeki :loveu:

Posted

[quote name='viv']A i pokłony dla os. Uprawiającej nowa dyscypline AGILITY – DRIFT . :modla:MISTRZOSTWO :modla:
http://www.youtube.com/watch?v=nheJt9FnNfk

Rewelacyjny bieg!

Podsumowując – wracałam do domu cała brudna zmeczona i przeszczesliwa –DZIeki :loveu:
Ciesze sie bardzo z tego powodu :multi:

Strefowki rzeczywiscie wygladaja malo zachecajaco, ale na na stepne zawody obiecuje, ze juz wszystkie beda nowe i odpowiednio (wczesnie) pomalowane.

Posted

I ja dziękuję za bardzo sympatyczne zawody, które zapamiętam przede wszystkim ze względu na przemiłą, luźną i kameralną atmosferę. Torki również mi się podobały, ale niestety... absolutnie nie byłam w stanie biegać, co widać np. na tym zdjęciu: http://dimico.pl/images/zawody/IMG_9399.jpg :evil_lol:
Korków nie wzięłam, bo jak w nich próbowałam biegać w Radomiu, to jeszcze gorzej rozbolała mnie noga, może trzeba było zakładać na moment i zdejmować zaraz po przebiegu, no cóż... :roll: Tak więc naszych występów zupełnie nie traktowałam poważnie, bo inaczej być nie mogło ;-)

Organizotorom dziękuję za organizację, sponsorom za nagrody, sędziom za torki, współzawodnikom za pogaduchy i schronienie pod namiotem, a fotografom za zdjęcia! :loveu: :loveu: :loveu: I oczywiście czekam na więcej fot, jak również jeden filmik (Aniu :cool3: )

Posted

[quote name='Asti']Jakieś wyniki? :)

Mysle, ze jutro, najdalej we wtorek pojawia sie w necie.

[quote name='Asti'] Oj, z tego, co widać to pogoda zapobiegała przypadkom przegrzania :lol:

Nie do konca, bylo cieplo :multi:,tyle ze dosc mokro :evil_lol: wszystkim na pocieszenie mowilam, ze nie jest zle, bo 1-go maja jadac na pokaz agility 30 km od Olsztyna padal snieg i byla lekka zawierucha :lol:

Posted

Dimico, bylo fantastycznie!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Pogoda - ech tam - przynajmniej zabawnie bylo patrzac na "ekwilibrystyke stosowana" ;) Nikt gleby nie zaliczyl (az dziwne ;) :lol: ), a bieganie bylo wyzwaniem.
Nagrody za przebiegi wspaniale!! Ogromne podziekowania dla sponsorow - jestescie wspaniali !! Nikt nie wyjechal z pustymi rekami !! :multi::multi::multi:

Brawo dla organizatora, pomimo drobniutkich niedociagniec, bylo super!! Milo i przyjemnie!! Dzieki!!

Posted

Gratuluje wszystkim, ktorzy startowali w zawodach. Najwieksze brawa naleza sie zawodnikom tym bardziej i bardzo-bardzo poczatkujacym. Spisaliscie sie genialnie !! :) :)