weridiana Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 mam pytanie- ktore sklepy ze sprzetem groomerkim polecacie? czy lepiej szukac tych internetowych czy katalogow? czy oplaca sie zamawiac rzeczy ze stanow, czy mozna w Europie zakupic je w lepszych cenach i gdzie? bede bardzo wdzieczna za podzielenie sie swoim doswiadczeniem i spostrzezeniami w tej kwestii :cool3: :) Quote
malus-rita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Niezłe rzeczy są na amerykańskim ebuy-u. Quote
dunia77 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja nie jestem profesjonalistką, ale trochę rzeczy kupowałam właśnie na [SIZE=-1]cherrybrook.com oraz na groomers.com i jbpet.com. [/SIZE] Quote
Czarne Gwiazdy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a ile wynosi przesyłka teraz? I jak się płaci? Przelewem? Quote
dunia77 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja mieszkam w USA, więc w temacie przesyłki nie pomogę... Płacę przeważnie kartą, a gdzie się da to PayPalem. Quote
Upiór Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='goldenniva']a zna ktos moze takie sklepy w Irlandii?[/QUOTE] a przez wyszukiwarkę nie potrafisz sobie znalezc? Quote
rokoko Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 W Irlandii raczej nie ma nic godnego polecenia. Zdecydowanie najwięcej fajnych sklepów jest w USA Quote
goldenniva Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Vici i Jeannie']a przez wyszukiwarkę nie potrafisz sobie znalezc?[/quote] jak nie masz nic w temacie do powiedzenia to lepiej nic nie odpisuj no i moze nie potrafie? to juz moja sprawa !:evil_lol: Quote
Recommended Posts