Figielek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Rumba piękne to stworzenie:loveu::loveu: Dom znalazło młode szczenie:lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jayo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='athlonea']:multi::multi::multi: Jest szansa na jakies nowe foteczki?[/quote] mam nadzieje - pani obiecala. ze przysle.. Jutro zadzwonie sie przypomniec,w koncu to juz prawie 5 dni.. mogla sie zmienic troche :-) Quote
Ziutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='jayo'] Jutro zadzwonie sie przypomniec,w koncu to juz prawie 5 dni.. mogla sie zmienic troche :-)[/quote] Racja.......koniecznie trzeba dzwonić....:cool3: :evil_lol: Quote
Figielek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ciekawe jak po tym,wszystkim wygląda Rumba...... Pewnie jest bardzo szczęśliwa........:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
jayo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dzwonilam do Pani, ale w innej sprawie - wetki z Gagarina poprosily o pomoc i krew Heni dla szczeniaka z parwo.. Pani nie miala nic przeciwko, ale siedziala akurat na dzialce 15km za Otwockiem bez samochodu, wiec jesli wlasciciele szczeniaka beda mieli transport to moze sie uda. Henia na dzialce szaleje, a potem zalega na kanapie.. No i masz, wszystkie nasze sie kanapowce zrobia :-) Quote
Figielek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dobrze ,że[B] kanapowce[/B] a nie [B]kanapkowce [/B]jak moja Fizia.Codzień budza mnie jej smutne oczy błagające choćby o okruszek kanapki.:roll: Quote
Ziutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Figielek'] jej smutne oczy błagające choćby o okruszek kanapki.:roll:[/quote] To możemy sobie podać ręce :cool3: Nie widziałam w życiu większego żebraka od mojego fafla :diabloti: Zrobi wszystko żeby dostać choć okruszek :razz:...........czasami to nawet mam wrażenie, że przemówi po ludzku :evil_lol: Quote
Koma Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ogromnie się cieszę! :multi::multi::multi: Quote
Figielek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='ziuta-23']To możemy sobie podać ręce :cool3: Nie widziałam w życiu większego żebraka od mojego fafla :diabloti: Zrobi wszystko żeby dostać choć okruszek :razz:...........czasami to nawet mam wrażenie, że przemówi po ludzku :evil_lol:[/quote] Figa to żebraczka zawodowa..... a nawet złodziejka... już pierwszego dnia zjadła mi wędlinę z kanapki:-( Biedna Wędlina.... Quote
Puchatek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Sądzisz że Wędlinie nie jest wszystko jedno w czyim brzuchu skończy? (o ile oczywiście uznamy niezgodnie z prawdą brzuch za koniec jej wędrówki) :evil_lol: A nawet gdyby nie było jej wszystko jedno to myślę że wolałaby zostać pożarta przez Fiśkę, która zapewne ją połknęła bez gryzienia więc przynajmniej to cierpienie Wędlinie by zostało oszczędzone. :diabloti: Quote
luka1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mimo wszystko - BIEDNA WĘDLINKA :-( :evil_lol: Quote
Figielek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Puchatek']Sądzisz że Wędlinie nie jest wszystko jedno w czyim brzuchu skończy? (o ile oczywiście uznamy niezgodnie z prawdą brzuch za koniec jej wędrówki) :evil_lol: A nawet gdyby nie było jej wszystko jedno to myślę że wolałaby zostać pożarta przez Fiśkę, która zapewne ją połknęła bez gryzienia więc przynajmniej to cierpienie Wędlinie by zostało oszczędzone. :diabloti:[/quote Tak ale liczy się też w jaki sposób to zostało zjedzone....:evil_lol: Quote
Puchatek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Figielek'][quote name='Puchatek']Sądzisz że Wędlinie nie jest wszystko jedno w czyim brzuchu skończy? (o ile oczywiście uznamy niezgodnie z prawdą brzuch za koniec jej wędrówki) :evil_lol: A nawet gdyby nie było jej wszystko jedno to myślę że wolałaby zostać pożarta przez Fiśkę, która zapewne ją połknęła bez gryzienia więc przynajmniej to cierpienie Wędlinie by zostało oszczędzone. :diabloti:[/quote] Tak ale liczy się też w jaki sposób to zostało zjedzone....:evil_lol:[/quote] A propos zjadania to właśnie zjadłaś nawias kwadratowy zamykający cytat i cytowanie nie wygląda tak jak powinno :diabloti: A powinno tak jak w tym poście :evil_lol: Quote
Figielek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Puchatek']A propos zjadania to właśnie zjadłaś nawias kwadratowy zamykający cytat i cytowanie nie wygląda tak jak powinno :diabloti: A powinno tak jak w tym poście :evil_lol:[/quote] Udało mi się zrobić podpis.....Maksyma własnego autorstwa poniżej..:cool3: Fidze zbliża się cieczka......Wiem,bo zrobiła się bardziej przytulaśna i mama mówi,że to dla tego.:crazyeye: Quote
Puchatek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Figielek']Udało mi się zrobić podpis.....Maksyma własnego autorstwa poniżej..:cool3: Fidze zbliża się cieczka......Wiem,bo zrobiła się bardziej przytulaśna i mama mówi,że to dla tego.:crazyeye:[/quote] Gratulacje. Maksyma mądra. PS. W podpisie masz jeszcze jakiś obrazek którego nie widać. Quote
Figielek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Niestety.....:shake:Chciałam wkleić obrazek ale to komputer nie mógł go wkleić.Tak samo z Awatarem.:placz:Nie wiem co robić...:oops: Quote
Figa Bez Maku Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Kochana Rumbo- Hieniu Twoją cierpliwość podziwiam:crazyeye: bo co chwila to ktoś z offem się wyrywa:mad: A powiedzże co tam słychać u Ciebie? bo od jakiegoś czasu nic nie wiem:-( Quote
Figielek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Kochana Rumbo- Hieniu Twoją cierpliwość podziwiam:crazyeye: bo co chwila to ktoś z offem się wyrywa:mad: A powiedzże co tam słychać u Ciebie? bo od jakiegoś czasu nic nie wiem:-([/quote] No właśnie Gemsi, Jayo czemu się nie odzywacie?:???: Quote
jayo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Sami nie wiemy... Inne psiaki teraz w potrzebie... Ale obiecuje, ze pojade osobiscie i obejrze i zrobie fotki, naprawde obiecuje!! Dzis poza tym obowiazek obywatelski swoj spelnialam :-) W Krakowie, bo na "kartke" sie juz nie zlapalam .. Quote
Figielek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Koniecznie zróbcie zdjęcia jak najszybciej:evil_lol:Wybaczcie,że się narzucam ale bardzo chcę zobaczyć Henię.....:loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]Jayo...Gemsi....czy wiecie co u Rumby - jak Ona się miewa i sprawuje :roll:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
jayo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Figielek']Koniecznie zróbcie zdjęcia jak najszybciej:evil_lol:Wybaczcie,że się narzucam ale bardzo chcę zobaczyć Henię.....:loveu::loveu:[/quote] Nie narzucasz sie :-) Sama nie moglam wytrzymac i bylam u Heni na dzialce pod Otwockiem. Byla m z Ludwa juz chwile temu, ale zdjecia wklejam dopiero dzis, bo jakos mi wypadlo ze lba, sorki :( Robienie zdjec nielatwe - bo panienka ruchliwa za bardzo :evil_lol: [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia012.jpg[/IMG] [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia013.jpg[/IMG] [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia014.jpg[/IMG] [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia015.jpg[/IMG] [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia016.jpg[/IMG] [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia017.jpg[/IMG] [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia018.jpg[/IMG] generalnie wszytsko jest ok, a w nowym roku moze Heni przybedzie towarzystwo, jak sie juz wlasciciele przeprowadza do domu na wsi (tego, gdzie sa zdjecia robione). Wtedy drugi psiak sie zmiesci. A Henia bardzo spragniona zabawy z innym psem byla - wiec z Imka chciala szalec. To pewnie skutek wychowywania jej w duzym stadzie... Quote
Figielek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 No......Panienka nabiera sadełka......Jak widać;) (chyba ,że ślepa jestem) I wyglada na zadowoloną.... :Dog_run: Quote
jayo Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Figielek']No......Panienka nabiera sadełka......Jak widać;) (chyba ,że ślepa jestem) I wyglada na zadowoloną.... [/quote] Jak najbardziej :-) Ale brakuje jej towarzystwa z cala pewnoscia... Quote
Recommended Posts